Lomamatka Luomajärven Kievariin Ikaalisiin

Luomajärven Kievarin maalaismaisemat Ikaalisissa tarjoavat puitteet täydelliseen rentoutumiseen ja lomaan. Majoitu romanttisessa aittakammarissa, vuokraa mökki joen varrelta tai vietä yösi upeassa puumajassa. Tutustu ja varaa oma irtiottosi!
1.-14.päivä

Luomajärven Kievari Ikaalisissa

Valitse montako yötä haluat viettää. Voit valita lomasi useasta eri vaihtoehdosta.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY

  • Majoitus valitussa majoitusvaihtoehdossa
  • Valitun lomapaketin sisältö
  • Aamiaiset hotelliaamuina

 

MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Aittakammarit

Talonpoikaistilan persoonalliset kammarit sijaitsevat 1800- luvun alussa perustetun maatilan vanhoissa hirsirakennuksissa kuten Viljamakasiinissa, Puariaitassa ja Pakarissa. Kukin kuudesta huoneesta on sisustettu omannäköisekseen vanhaa ja uutta yhdistellen. Hurmaavat huoneet kertovat oman historiallisen tarinansa yöpyjilleen.

Aittakammarit ovat sähkölämmitteisiä ja käytössä ympäri vuoden.
Kuten maalaisromanttiseen elämykseen kuuluu, aittakammarien saniteettitilat, sauna ja ravintola sijaitsevat viereisessä iki-ihanassa navetassa, noin 20 metrin päässä.

 

Wanhan Majan Kartanomajoitus

Idyllinen, kauniin keltaiseksi sävytetty päärakennus on 1930 -luvulta, ja se kätkee sisäänsä viisi viehättävästi sisustettua huonetta, jotka ovat käytössä ympäri vuoden. Kartanomajoituksen saniteettitilat ja suihkut sijaitsevat samassa rakennuksessa huoneiden läheisyydessä.

Kävelyretki ympäröivässä puutarhassa paljastaa kätköistään yli 50 erilaista puu-ja pensaslajia ja mitä upeampia kukkapenkkejä. Pihassa sijaitsevassa museoaitassa pääset tutustumaan entisajan talonpoikaisesineistöön. Kartanomajoitus sijaitsee noin 300 metrin päässä Kievarin päärakennukselta.

 

 Sydänkäpy luksusmaja

Ylös puihin tuettu hirsinen pieni puumökki

 

Tämä ajanpatinoimista hirsistä rakennettu upea majoitusvaihtoehto tarjoaa mahdollisuuden luksustason yöpymiseen keskellä luontoa, Kievarin palveluiden äärellä.

Sydänkävyssä, irti maasta, unohdat arjen huolet kuunnellessasi rauhoittavaa tuulen huminaa puiden latvoissa. Suurista ikkunoista avautuu henkeäsalpaava maisema, jonka näette suoraan sängystänne. Sydänkäpy tarjoaa pakopaikan romanttiselle kahdenkeskiselle hetkelle, hääyölle tai kenelle tahansa, joka haluaa nauttia ainutlaatuisesta yöpymiselämyksestä. Ei naapureita. Vain luonto ja te itse. Kuten maalaisromanttiseen elämykseen kuuluu, saniteettitilat, sauna ja ravintola sijaitsevat viereisessä iki-ihanassa navetassa, noin 50 metrin päässä.

 

 

Hopeavirran helmi
Nauti täydellisestä lomasta Jyllinjoen rannassa upeassa käsinveistetyssä hirsimökissä!
Päämökissä nukkumapaikkoja on noin neljälle hengelle, ja kahdessa kevyessä pienessä hirsimökissä kolmelle ja kahdelle hengelle. Uimaan kirkasvetiseen jokeen pääsee pulahtamaan suoraan puusaunasta ja Jyllinjokea pitkin voi mennä veneellä aina Jämijärveen sekä Kyrösjärvelle asti. Kalastusmahdollisuus, nuotiopaikka rannassa, patio puutarhakalusteineen. Avaralla ja rehevällä pihamaalla on paljon puita, marja- ja koristepensaita, mansikkamaa ja vadelmikko herkutteluun. Mukavuuksiin kuuluu sähköt, vesi, siisti puucee, hyvä tie perille saakka sekä autojen pysäköintipaikat.

Bussipysäkille 500 metriä, bussit kulkevat suoraan Helsingin Kampista ja Tampereen rautatieasemalta.
Mökki sijaitsee noin 4 minuutin ajomatkan päässä Kievarin päärakennukselta.

Tutustu matkan kohteeseen