Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonta kohdistuu yli 20 Euroopan maahan. Etäisimmät kohteet ovat Kroatian Dubrovnik ja Italian Napoli ja Amalfin rannikko. Matkoja on risteilyistä ja kahden päivän Tallinnan matkasta runsaan viikon pituisiin Baltian kylpylämatkoihin ja Euroopan kiertomatkoihin.

Ikaalisten Matkatoimisto Oy on suomalainen, sydämeltään ikaalislainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1991. Yritys valmistaa, myy ja toteuttaa kaikki matkansa itse. Näin yritykselle on kehittynyt laaja asiantuntemus, joka varmistaa matkojen onnistumisen. Joka vuosi yrityksemme vie ulkomaille yli 115.000 suomalaista. Niin laivoissa kuin majoituspaikoissa on etsitty laatua korostaen paras mahdollinen hinta-laatusuhde. Toimitus- tai varausmaksuilla ei kohoteta matkan kustannuksia. Rohkenemme kehottaa vertailemaan.

Yrityksemme tarina on huikea menestystarina matkatoimistosta, joka muuttuvan toimintaympäristön ja asiakaskäyttäytymisen aikana on onnistunut nousemaan yhdeksi Suomen menestyneimmistä yrityksista omalla toimialallaan. Syy menestykseen on ollut ahkeruus jota asiakkaidemme eteen teemme tänäkin päivänä. Voit lukea yrityksestämme ja sen tarinasta lisää täältä PDF.

 

Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Ikaalisten Matkatoimisto on turvallinen ja luotettava valinta

Gold-AAA-logo-2013-FI-webOlemme erittäin vakavarainen ja tunnollinen perheyritys, huolehdimme asiakkaastamme. Valmismatkalaki turvaa ostoksesi aina matkan päättymiseen asti. Kehitämme ja parannamme tuotteitamme jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta.

Vuonna 2016 Taloustutkimuksen ja M&M -lehden toteuttamassa kuluttajatutkimuksessa suomalaiset arvostivat Ikaalisten Matkatoimiston brändin Suomen toiseksi arvostetuimmaksi brändiksi matkatoimistojen kategoriassa. Kiitos tästäkin kuuluu asiakkaillemme!

Vuonna 2011 Ikaalisten Matkatoimisto sai monen vuoden tunnollisesta työstä tunnustuksen Viron kylpyläliitolta parhaana yhteystyökumppanina. Joka 10. suomalainen kylpyläasiakas kulkee Viroon Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Vuonna 2009 Ikaalisten Matkatoimisto sai tunnustuksena monen vuoden erinomaisesta työstä Pirkanmaan yrittäjä -palkinnon.
Vuonna 2009 tehdyssä Suomen Asiakastiedon luottokannassa olevassa luotettavuus tutkimuksessa Ikaalisten Matkatoimiston todettiin olevan erittäin luotettava matkatoimisto sekä matkanjärjestäjä. Taloussanomat teki asiasta myös jutun.

Vuonna 2008 riippumaton tutkimus laittoi 100 suomalaista matkanjärjestäjää luotettavuusjärjestykseen, Ikaalisten Matkatoimisto todettiin toiseksi parhaaksi.

 

Miksi valita valmismatka? Tsekkaa seuraava video, Mikko Kuustonen kertoo:

Ikaalisten Matkatoimisto on Kuluttajaviraston vakuusrahaston jäsen / valmismatkaliikerekisterin jäsen (KVV 3092/00/Mj). Yritys on maksanut vakuuden Kuluttajavirastolle. Hae tiedot kuluttajaviranomaisen valmismatkarekisteristä.

valmismatka_rgb_200x200pxsVastuullinen matkanjärjestäjä:
Ikaalisten Matkatoimisto Oy, Itsenäisyydenkatu 7, 39500 IKAALINEN

Yritystunnus: 0838997-0
Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs
PL 5, 00531 HELSINKI
Puh. 09-77261.
www.kkv.fi

 

Muuta Ikaalisten Matkatoimistosta

Grand One kilpailun finaaliin!

Pirkanmaalta löytyy maamme parhaat digiosaajat. Pirkanmaalaisen Ikaalisten Matkatoimiston uusi verkkokauppa, joka on toteutettu yhdessä tamperelaisen ohjelmistoyhtiön Vincitin kanssa, on ehdolla maamme parhaaksi digitaaliseksi palveluksi Grand One -kilpailun useassa eri kategoriassa.

Lue lisää

Lahjoitus ala-asteelle

Ikaalisten Keskustan koulun tieto- ja viestintätekniikka hyppäsivät keväällä uudelle vuosituhannelle, kun Ikaalisten Matkatoimisto Oy lahjoitti kaupungille kaksi mobiililuokkaa ala-asteen käytöön.

Lue lisää lahjoituksesta

Ajankohtaista

Kuluttajakysely Helsinki-Tallinna -tunnelihankkeesta

Toteutimme joulukuun 2016 - tammikuun 2017 aikana kyselyn suomalaisten suhtautumisesta Helsinki-Tallinna -tunnelihankkeeseen. Lue kyselyn tulokset!

Lue lisää