Ikaalisten matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimisto – eli me – olemme suomalainen, sydämeltämme ikaalilainen perheyritys ja olemme toimineet aina vuodesta 1991. Me uskomme, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat ihmisen elämän onnellisemmaksi! Ja sen takia me teemme joka päivä töitä sen eteen, että asiakkaamme kohtaavat unohtumattomia lomamuistoja.

Me suunnittelemme, valmistamme, myymme ja toteutamme kaikki meidän matkat itse. Näin meille on kehittynyt laaja asiantuntemus, joka varmistaa matkojen onnistumisen. Viemme suomalaisia lomalle yli 20 Euroopan maahan, ja tarjoamme jokapäiväisiä lähtöjä kaikkiin suosituimpiin Euroopan matkailukaupunkeihin. Joka vuosi me saamme viedä ulkomaille yli 125.000 suomalaista, se on hurja luku! Jotta lomasi onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, olemme niin laivoissa, lennoissa kuin majoituspaikoissa etsineet laatua korostaen parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta. Toimitus- tai varausmaksuilla ei kohoteta matkan kustannuksia. Rohkenemme kehottaa vertailemaan!

Meidän tarinamme on huikea menestystarina matkatoimistosta, joka muuttuvan toimintaympäristön ja alati muuttuvan asiakaskäyttäytymisen aikana on onnistunut nousemaan yhdeksi Suomen menestyneimmistä yrityksista omalla toimialallaan. Syy menestykseen on ollut ahkeruus jota asiakkaidemme eteen teemme joka päivä, sekä erityisen osaava ja ammattitaitoinen porukka!

Tarinamme kertoo päättäväisestä kotiäidistä ja hänen miehestään, joiden ahkeruus sekä sydämen palo kohti matkailua ja Viroa on synnyttänyt Suomeen merkittävän matkailun ammattilaisen. Perheyrityksen ydin elää toimistossa, jonka keskiössä säilyy halu tuoda suomalaiselle elämys ja loma arjen keskelle. Me uskomme, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat elämän paremmaksi!

Oheinen video kertoo lisää tavastamme tehdä töitä ja halustamme muuttaa maailmaa matkailun kautta:

Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonta kohdistuu yli 20 Euroopan maahan. Etäisimmät kohteet ovat Kroatian Dubrovnik ja Italian Napoli ja Amalfin rannikko sekä Apulian alue. Matkoja on risteilyistä ja kahden päivän Tallinnan matkasta runsaan viikon pituisiin Baltian kylpylämatkoihin ja Euroopan kiertomatkoihin.

 

Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Ikaalisten Matkatoimisto on turvallinen ja luotettava valinta

Gold-AAA-logo-2013-FI-webOlemme erittäin vakavarainen ja tunnollinen perheyritys, huolehdimme asiakkaastamme. Valmismatkalaki turvaa ostoksesi aina matkan päättymiseen asti. Kehitämme ja parannamme tuotteitamme jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta.

Vuonna 2017 Grand One -kilpailussa Ikaalisten Matkatoimisto saavutti kunniamaininnat kategorioissa: Paras kuluttajille suunnattu verkkopalvelu sekä Tuloksellisin verkkopalvelu.

Vuonna 2016 Taloustutkimuksen ja M&M -lehden toteuttamassa kuluttajatutkimuksessa suomalaiset arvostivat Ikaalisten Matkatoimiston brändin Suomen toiseksi arvostetuimmaksi brändiksi matkatoimistojen kategoriassa. Kiitos tästäkin kuuluu asiakkaillemme!

Vuonna 2011 Ikaalisten Matkatoimisto sai monen vuoden tunnollisesta työstä tunnustuksen Viron kylpyläliitolta parhaana yhteystyökumppanina. Joka 10. suomalainen kylpyläasiakas kulkee Viroon Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Vuonna 2009 Ikaalisten Matkatoimisto sai tunnustuksena monen vuoden erinomaisesta työstä Pirkanmaan yrittäjä -palkinnon.

Vuonna 2009 tehdyssä Suomen Asiakastiedon luottokannassa olevassa luotettavuus tutkimuksessa Ikaalisten Matkatoimiston todettiin olevan erittäin luotettava matkatoimisto sekä matkanjärjestäjä. Taloussanomat teki asiasta myös jutun.

Vuonna 2008 riippumaton tutkimus laittoi 100 suomalaista matkanjärjestäjää luotettavuusjärjestykseen, Ikaalisten Matkatoimisto todettiin toiseksi parhaaksi.

Vuonna 1997 Ikaalisten Matkatoimisto valittiin Vuoden Yrittäjäksi Ikaalisissa.

 

Miksi valita valmismatka? Tsekkaa seuraava video, Mikko Kuustonen kertoo:

Ikaalisten Matkatoimisto on Kuluttajaviraston vakuusrahaston jäsen / valmismatkaliikerekisterin jäsen (KVV 3092/00/Mj). Yritys on maksanut vakuuden Kuluttajavirastolle. Hae tiedot kuluttajaviranomaisen valmismatkarekisteristä.

valmismatka_rgb_200x200pxsVastuullinen matkanjärjestäjä:
Ikaalisten Matkatoimisto Oy, Itsenäisyydenkatu 7, 39500 IKAALINEN

Yritystunnus: 0838997-0
Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki (ei kuluttajaneuvontaa)
PL 5, 00531 HELSINKI
Puh. 029 553 6901
www.kkv.fi

 

Muuta Ikaalisten Matkatoimistosta

Varmista paikkasi matkalla ja varaa heti verkkokaupasta! Voit silti vielä miettiä asiaa, ja halutessasi peruuttaa matkan kuluitta.

Lue lisää

Ikaalisten Keskustan koulun tieto- ja viestintätekniikka hyppäsivät keväällä uudelle vuosituhannelle, kun Ikaalisten Matkatoimisto Oy lahjoitti kaupungille kaksi mobiililuokkaa ala-asteen käytöön.

Lue lisää lahjoituksesta

Pirkanmaalta löytyy maamme parhaat digiosaajat. Pirkanmaalaisen Ikaalisten Matkatoimiston uusi verkkokauppa, joka on toteutettu yhdessä tamperelaisen ohjelmistoyhtiön Vincitin kanssa, on ehdolla maamme parhaaksi digitaaliseksi palveluksi Grand One -kilpailun useassa eri kategoriassa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Pienillä valinnoilla voit olla vastuullisempi matkailija. Tässä muutamia vinkkejämme vastuulliseen matkailuun.

Lue lisää

Toteutimme huhtikuun 2019 - toukokuun 2019 aikana kyselyn suomalaisten suhtautumisesta alkoholiverotukseen matkakohteen valintaa tehdessä. Lue kyselyn tulokset!

Lue lisää

Lomamatkaa suunnitellessa tulee vastaan kysymys, suunnitellako itse matka alusta loppuun vai valitako valmismatka? Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät puolensa...

Lue lisää

Toteutimme joulukuun 2016 - tammikuun 2017 aikana kyselyn suomalaisten suhtautumisesta Helsinki-Tallinna -tunnelihankkeeseen. Lue kyselyn tulokset!

Lue lisää

Työpaikat

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko kiinnostunut sesonkityöstä yrityksessämme?

Lue lisää