Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kanta-asiakas­ohjelman ehdot

 

1.  JOHDANTO

IMT Friends -suosittele kaverille -asiakkuusohjelma (jäljempänä ”Ohjelma” tai “IMT Friends -Ohjelma”) tarjotaan sivuston ikaalistenmatkatoimisto.fi rekisteröityneille käyttäjille Ikaalisten Matkatoimiston yksinomaisen harkinnan mukaan, ja siihen voivat osallistua vain henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä he ovat täyttäneet kahdeksantoista (18) vuotta. Ilmaisuilla ”Sinä” ja ”Sinun” viitataan näissä yleisissä ehdoissa kaikkiin Ohjelman jäseniin ja henkilöihin, jotka ovat kelpoisia osallistumaan Ohjelmaan.

Osallistumalla Ohjelmaan jäsenet voivat ansaita LOMABONUKSIA suosittelemalla Ikaalisten Matkatoimistoa sosiaaliseen verkostoonsa. LOMABONUS karttuu vain, jos suosittelun saanut kaveri tekee varauksen ikaalistenmatkatoimisto.fi -sivuston kautta todennettavasti suosittelusta johtuen sekä matkustaa Ikaalisten Matkatoimiston matkalla. LOMABONUS karttuu myös mikäli otat asiakastilin käyttöösi erillisellä koodilla jonka olet saanut Ikaalisten Matkatoimistolta. Asiakastilin voi luoda vain kerran. Käytössä olevilla LOMABONUKSILLA voi lunastaa alennuksia matkoista näiden yleisten ehtojen sekä Ikaalisten Matkatoimiston matkojen saatavuuden mukaisesti.

Nämä yleiset ehdot koskevat osallistumistasi Ohjelmaan. Liittymällä hyväksyt, että nämä yleiset ehdot velvoittavat Sinua. Vastuullasi on pysyä tietoisena kaikista muutoksista, jotka Ikaalisten Matkatoimisto voi tehdä näihin yleisiin ehtoihin. Näiden yleisten ehtojen uusin versio on luettavissa Ikaalisten Matkatoimiston verkkosivuilla.

2. MÄÄRITELMÄT

”LOMABONUS” ovat -Ohjelman laskennallisia yksiköitä. Yhden (1) LOMABONUKSEN nimellisarvo on yksi (1) euro käytettäväksi Ikaalisten Matkatoimiston tarjoamissa matkoissa.

”LOMABONUS -jäsen” / ”jäsen” tarkoittaa ketä tahansa henkilöä, joka on liittynyt IMT Friends -Ohjelmaan ja on siten oikeutettu ansaitsemaan ja lunastamaan LOMABONUKSIA.

”Varaus” tarkoittaa verkkosivuston kautta tehtyä matkavarausta Ikaalisten Matkatoimistosta, jonka jäsen on tehnyt sekä maksanut (ja jota hän ei ole peruuttanut).

”Sivusto” tarkoittaa ikaalistenmatkatoimisto.fi -internetsivustoa.

3. JÄSENYYS

Sivustolle rekisteröityneitä jäseniä ei automaattisesti liitetä IMT Friends -Ohjelmaan, vaan heidän tulee kutsua kavereita erikseen, jotta voivat ansaita LOMABONUSTA. Liittyminen Ohjelmaan edellyttää, että Sinulla on tili Sivustolla sekä voimassa oleva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Jos luot asiakastilin antamalla kutsun yhteydessä kaverilta saadun suosittelukoodin liityt suoraan myös IMT Friends -Ohjelmaan ja saat liittymisestä ansaittavan LOMABONUKSEN.

Ohjelman mukaisen tilin sivustolle voi rekisteröidä osoitteessa https://www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/#/registration.

Ikaalisten Matkatoimisto Oy varaa oikeuden yksinomaisella harkinnallaan evätä Sinulta rekisteröitymisen, poistaa liitännän tiliisi tai lakkauttaa mahdollisuutesi käyttää IMT Friends -Ohjelmaa Sivustolla mistä tahansa syystä.

Yhteisöasiakkaat (yritys, yhdistys) eivät voi liittyä kanta-asiakkaaksi tai Ohjelmaan. Yhteisön (yritys, yhdistys) varaamat ja maksamat matkat eivät kerrytä LOMABONUSTA.

Kanta-asiakkuutta tai IMT Friends -Ohjelman jäsenyyttä ei voi siirtää. Kertynyttä LOMABONUSTA ei voi siirtää.

Ohjelmaan liittyneenä jäsenenä hyväksyt sähköpostiisi säännöllisesti lähetettävät tilin ylläpitoa koskevia päivityksiä sekä muita ilmoituksia.

Voit tarkastella asiakastilisi tietoja ikaalistenmatkatoimisto.fi sivustolta. Tiedot sisältävät muun muassa LOMABONUKSESI sekä mahdollisesti tilin historiatiedot (ansaitut ja voimassaolevat tai lunastetut LOMABONUKSET). Tilin tarkastelu edellyttää, että olet kirjautunut Sivustolle.

Jos tilisi on lopetettu, Ikaalisten Matkatoimisto varaa oikeuden mitätöidä LOMABONUKSESI.

Ikaalisten Matkatoimisto varaa oikeuden poistaa milloin tahansa sellaiset LOMABONUKSET, jotka on saatu käyttämättömistä tuotteista tai palveluista. LOMABONUKSIA poistetaan tapauksissa, joissa matka perutaan.

4. LOMABONUSTEN ANSAITSEMINEN

Voidaksesi ansaita LOMABONUSTA Sinulla on oltava voimassa oleva asiakastili ja Sinun on oltava kirjautunut Sivustolle. LOMABONUKSET ovat välittömästi käytettävissä sen jälkeen, kun sitä kerryttävä Varaus on maksettu ja LOMABONUKSET tulevat näkyviin asiakastilille.

Mikäli matka joka on oikeuttanut LOMABONUKSIIN perutaan kokonaan, poistetaan myös asiakastililtäsi matkasta jo kertyneet LOMABONUKSET. Siltä osin, kun emme pysty perimään LOMABONUSTA takaisin tililtäsi (esim. koska olet käyttänyt LOMABONUKSIA uuteen varaukseen) perimme bonukset takaisin tulevaisuudessa kertyvistä LOMABONUKSISTA. Lisäksi, jos peruutat osittain LOMABONUKSILLA maksetun matkan, Varauksen maksuun käytetyt LOMABONUKSET häviävät asiakastililtäsi.

LOMABONUSTA ei kerry Varauksista jotka ovat Ikaalisten Matkatoimiston järjestämiä erikoisristeilyitä (mm. Visbyn risteilyt, BTS-Cruise, Folklandia, Riikan risteily jne…).

Olet vastuussa siitä, että tarkistat tilisi säännöllisesti, ja Sinun on ilmoitettava Ikaalisten Matkatoimistolle havaitsemistasi puutteista, virheellisistä merkinnöistä sekä muista mahdollisista eroavaisuuksista. Jos uskot, ettet ole saanut oikeaa määrää LOMABONUSTA Varauksesta, Sinun on otettava yhteyttä Ikaalisten Matkatoimiston asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0345800 (avoinna 09:00-17:00 ma-pe). Ikaalisten Matkatoimisto tekee asianmukaisen harkintansa perusteella lopullisen päätöksen, onko LOMABONUKSEN määrän oikaiseminen perusteltua kyseisen asiakastilin osalta.

Jos asiakastilisi saldo ei vastaa LOMABONUSTEN määrää, joka Sinulle olisi pitänyt kertyä, varaamme oikeuden korjata LOMABONUS -saldoasi.

5. LOMABONUSTEN LUNASTAMINEN:

LOMABONUKSIA voidaan käyttää ainoastaan Ikaalisten Matkatoimiston matkoihin jotka ovat varattu Sivustolta asiakastilille kirjautuneena. Ikaalisten Matkatoimistolla on oikeus muuttaa LOMABONUKSIEN kertymistä milloin tahansa.

Matkasta ansaitut LOMABONUKSET voidaan käyttää seuraavin edellytyksin:

1. Käyttääksesi LOMABONUKSIA Sivustolla, Sinulla on oltava Sivustolla tili, joka on aktiivinen ja toimintakuntoinen.
2. Varaus on tehtävä Sivustolta kirjautuneena käyttäjänä.
3. LOMABONUSTA voit käyttää ainoastaan Ikaalisten Matkatoimiston matkoihin (poislukien erikoisristeilyt)
4. LOMABONUKSILLA ei voi maksaa tai kuitata peruutus- tai varausmaksuja

Varauksen yhteydessä Sinun LOMABONUKSESI on automaattisesti otettu huomioon Sinulle näkyvässä hinnassa, jos olet kirjautunut tilillesi. Varauksen hinta on aina vähintään 1€. Jos tililläsi on LOMABONUSTA niin paljon, että varauksesta jäisi maksettavaa alle 1€, käytetään LOMABONUS 1€ varauksen hintaan asti, ja loppu LOMABONUS jää käytettäväksi tilillesi myöhemmin.  LOMABONUKSELLA ei voi maksaa myöskään varaukseen mahdollisesti liitettäviä kuluja jotka eivät koske Ohjelmaa (lisäpalvelut, maksutavasta aiheutuvat kulut).

LOMABONUSTEN käyttämisestä Sivustolla ei peritä maksua. Jos haluat lunastaa LOMABONUKSIA, vähennämme lunastamiesi LOMABONUSTEN määrän matkavarauksesi hinnasta (pois lukien lisäpalvelut ja maksutavasta aiheutuvat kulut).

Jos päätät lunastaa LOMABONUKSIA, ne vähennetään kertyneestä LOMABONUS saldosta välittömästi. Jos et halua lunastaa LOMABONUKSIA, ne säilyvät tililläsi tulevaa käyttöä varten, kunnes vanhentuvat (kts. kohta 6 LOMABONUSTEN VANHENEMINEN).

Mikäli liityt Ohjelmaan Varauksen jälkeen mutta ennen matkaa, ei kertynyttä LOMABONUSTA voi käyttää ennen liittymistä tehtyihin varauksiin. Ikaalisten Matkatoimisto pidättää oikeuden muuttaa kertyneiden LOMABONUKSIEN käyttämistä myös ennen liittymistä Varattuihin matkoihin, mikäli se katsoo sen edistävän Ohjelmaan liittymistä.

LOMABONUSTA voi käyttää Varaukseen, silloin kun toimit varaajana. Matkasuunnitelmassa mahdollisesti olevat muut matkustajat eivät voi käyttää heille kertynyttä LOMABONUSTA, vaikka he olisivat Ohjelman jäseniä. Jos tehdessäsi matkavarauksen toisen henkilön puolesta, olet kirjautunut Sivustolle, voit käyttää vain itsellesi kertyneitä LOMABONUKSIA.

LOMABONUKSIA ei voi muuttaa rahaksi. LOMABONUKSIA ei saa luovuttaa, myydä, siirtää ja/tai pantata ulkopuoliselle taholle tai toiselle tilille. Sinulla ei ole omistusoikeutta tai muita laillisia oikeuksia LOMABONUKSIISI. Olet vastuussa mahdollisista veroseuraamuksista, joita voi liittyä Ohjelmaan osallistumiseen ja etuuksien lunastamiseen LOMABONUKSILLA.

6. LOMABONUSTEN VANHEMINEN

LOMABONUKSET vanhenevat 12 kuukauden kuluttua niiden tilille kirjatumispäivästä. Vanhentuneita LOMABONUKSIA ei voi palauttaa missään olosuhteissa. Ensimmäisenä lunastetaan LOMABONUKSET, jotka ovat vanhenemassa ensin.

7. MUUTOKSET NÄIHIN EHTOIHIN JA LOPETTAMINEN

Ikaalisten Matkatoimisto voi yksinomaisella harkinnallaan muuttaa tai peruuttaa näitä yleisiä ehtoja milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

Ikaalisten Matkatoimisto varaa oikeuden muuttaa tai lopettaa Ohjelman, Ohjelman säännöt tai Ohjelman edut taikka minkä tahansa niiden osan millä tahansa alueella milloin tahansa, joko ilmoittamalla asiasta tai ilman erillistä ilmoitusta, kuten vaihtaa LOMABONUSTEN ansainta-/lunastussääntöjä, LOMABONUSTEN vanhentumiskäytäntöjä ja tuotteita/palveluita, joista LOMABONUKSIA voi ansaita ja mihin niitä voidaan lunastaa, vaikka tällainen muuttaminen/lopettaminen vaikuttaisi oikeuteen ansaita tai lunastaa LOMABONUKSIA tai aiemmin ansaittujen LOMABONUKSIEN arvoon.

Ikaalisten Matkatoimisto ei ole millään tavoin vastuussa jäsenille arvosta tai eduista, jotka jäsenet voivat menettää Ohjelmaan tehtyjen muutosten ja/tai sen lopettamisen seurauksena.

Jäsenten on tarkistettava ajoittain Sivustolta, ovatko Ikaalisten Matkatoimiston Ohjelman yleiset ehdot muuttuneet. Jos jäsen jatkaa Ohjelman käyttöä, hänen katsotaan hyväksyneen silloin voimassa olevat Ohjelman yleiset ehdot. Tällöin Ikaalisten Matkatoimiston Ohjelman yleisten ehtojen aiemmat versiot katsotaan mitättömiksi.

8. YLEISTÄ

Yleiset valmismatkaehdot ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehdot soveltuvat myös LOMABONUSTEN ansaitsemiseen ja lunastamiseen soveltuvin osin (IMT Friends -Ohjelman yleisten ehtojen lisäksi).

Epäilyttävä/Vilpillinen toiminta

Jos uskot asiakastilisi joutuneen epäilyttävän toiminnan kohteeksi, ota välittömästi yhteys Ikaalisten Matkatoimisto asiakaspalveluun numeroon 0345800.

Ikaalisten Matkatoimistolla on oikeus tarkkailla kaikkien asiakastilien tilitapahtumia. Jos Tilillä näkyy merkkejä petoksesta tai väärinkäytöksistä tai muusta epäilyttävästä toiminnasta tai rikkomuksesta (tai jos Ikaalisten Matkatoimistolla on perusteltu syy epäillä näiden yleisten ehtojen rikkomusta), kuten vilpillisestä toiminnasta, jonka tarkoituksena on väärinkäyttää LOMABONUKSIA, laittomiin tai vilpillisiin toimiin ryhtymisestä, virheellisten tai harhaanjohtavien tietojen antamisesta tai niiden antamisyrityksestä, Ikaalisten Matkatoimiston harhaanjohtamisesta tai LOMABONUSTEN myymisestä, luovuttamisesta tai siirtämisestä muuten kuin näiden yleisten ehtojen mukaisesti tai tällaisen toimenpiteen ehdottamisesta, voi seurauksena olla se, että Ikaalisten Matkatoimisto peruuttaa jäsenyytesi ja kaikki tiliisi liitetyt LOMABONUKSET. Ikaalisten Matkatoimisto voi sulkea tai jäädyttää LOMABONUS -tilisi välittömästi ja voit menettää ansaitsemasi LOMABONUKSET. Lisäksi, jos olet syyllistynyt vilpilliseen toimintaan, Ikaalisten Matkatoimisto varaa oikeuden ryhtyä tarvittaviin oikeudellisiin toimiin. Lisäksi saatat olla velvollinen korvaamaan Ikaalisten Matkatoimistolle aiheutuneet taloudelliset menetykset, kuten oikeudenkäyntikulut ja vahingonkorvaukset. Et myöskään voi enää osallistua Ohjelmaan.

Vilpillisiksi havaituista varauksista poistetaan LOMABONUKSET ja vilpillisiin varauksiin liittyvä LOMABONUS -tili poistetaan, jotta sen kautta ei voi enää ansaita tai lunastaa LOMABONUSTA.

Vastuu

Ikaalisten Matkatoimisto ei anna mitään takuita, vakuutuksia tai sitoumuksia Ohjelmaan liittyen. Osallistumalla Ohjelmaan vapautat Ikaalisten Matkatoimiston ja sen kumppanit kaikista vaatimuksista tai vastuista liittyen osallistumiseesi Ohjelmaan, mukaan lukien muun muassa vaatimukset, jotka liittyvät LOMABONUSTEN ansaitsemiseen ja lunastamiseen.

Ikaalisten Matkatoimiston yhteistyökumpanit eivät ole millään tavoin yhteydessä Ohjelmaan, eivätkä ne ole vastuussa sen toiminnasta.

Ikaalisten Matkatoimisto ja sen työntekijät tai edustajat eivät ole vastuussa mistään menetyksistä tai vaatimuksista (mukaan lukien muun muassa välilliset tai taloudelliset vahingot sekä tuoton menetykset), joka on seurausta tai liittyy näiden Ohjelman yleisten ehtojen rikkomuksesta, riippumatta siitä kuka ehtoja rikkoo, tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka on seurausta LOMABONUSTEN tai muiden etujesi tarjoamisesta tai lunastamisesta.

Kiistat ja muut ehdot

Näihin yleisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Ikaalisten Matkatoimiston minkä tahansa näiden yleisten ehtojen osasta poikkeaminen ei tarkoita sitä, että tästä/niistä säännöksistä olisi luovuttu.