Kööpenhamina —

Legoland & Kööpenhamina lentäen, 3 päivää

Omatoimikokemus

Legoland & Kööpenhamina lentäen ja bussilla, 5 päivää

Omatoimikokemus

Legoland & Kööpenhamina bussilla ja lentäen, 5 päivää

Omatoimikokemus

LEGOLAND® ja Kööpenhamina

Omatoimikokemus

Jätä oma merkkisi  LEGOLAND® Galleryyn, johon LEGO – fanit ympäri maailman ovat jättänenet oman kädenjälkensä. Päästäkää koko perheen luovuus valloilleen workshopeissa ja perheen pienimpien omassa leikkiparatiisissa DUPLO® FUN:ssa.  Suunnitelkaa teidän perheen oma vene LEGOREDO Townissa tai Polas Landissa ja sukeltakaa The Great LEGO® -riutan syvyyksiin ja rakentakaa oma LEGO-maailma meren alle. Kokeilkaa lilliputtielämää  minikaupungeissa.  Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä kaikkea  LEGOLAND – puistossa voi tehdä ja kokea.

Legolandin bussimatkoilla  yövytään Kööpenhaminassa, josta löytyy myös annos satua, kun kohtaat Pienen Merenneito – patsaan tai poikkeat välkehtivään Tivolin maailmaan. Kööpenhaminaan tutustutaan suomenkielisen oppaamme johdolla, jonka lisäksi kaupunkiin voi tutustua omaan tahtiin. Matkoilla koet Suomen ja Ruotsin välisen laivamatkan, Ruotsin ja Tanskan ylityksen joko lautalla tai Juutinrauman siltaa pitkin ja myös Iso-Beltin silta tulee tutuksi. Lento-bussi matkoilla yövytään Kööpenhaminan lisäksi myös Vejlessä. Kun matkat tehdään lentäen ovat yöpymiset joko Vejlessä tai Koldingissa.

Legoland & Kööpenhamina bussilla, 5 päivää

Omatoimikokemus

Scandic Sydhavnen hotelli

Omatoimikokemus

Hotellin lähellä sijaitsevalta pysäkiltä pääsee nopeasti  Kööpenhaminan suosituimpiin nähtävyyksiin ja ostoskaduille, kuten Tivoliin tai taidemuseoon. Lähellä hotellia sijaitseva Vesterbro:n alue on täynnä trendikkäitä kauppoja ja ravintoloita. Lapsiperheille on tarjolla perhehuoneita ja leikkikenttä ja kesä- ja loma-aikoina lapsille on tarjolla hauskaa puuhaa.  Ravintolassa on tarjolla lasten oma menu.

Hotellissa on kuntoilumahdollisuus ja vastaanotosta voi lainata polkupyörän tai kävelysauvat, joilla voi lähteä tutustumaan lähialueen ulkoilureiteille. Pysäköinti on maksutonta. Hotellissa on myös sauna, ulkoterassi  ja  baari sekä  pieni kauppa, josta voi ostaa pientä purtavaa ja perustarvikkeita. Scandic Sydhavnenissa on 391 huonetta.

Adina Apartment Hotel

Omatoimikokemus

Adina Apartment Hotel sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä hieman Kööpenhaminan ydinkeskustan ulkopuolella. Huoneistohotellin lähistöltä löydät niin kaunpungin uuden risteilyterminaalin, polkupyörävuokraamon historiallisen 1600-luvulla rakennetun tähdenmuotoisen Kastellet-linnoituksen kuin Pieni merenneito-veistoksen.

Huoneistohotelli tarjoaa 128 viihtyisästi ja tyylikkäästi sisustettua yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoa sekä studiota, joissa voit tavoitella paikallista hygge-tunnelmaa. Huoneistoista löydät lisäksi täysin varustellut keittiöt sekä laitteet pyykinpesuun.

Hotellin yhteydestä löydät aamiaisen lisäksi erinomaista ruokaa tarjoavan Storehouse-ravintolan, joka on panostanut varsinkin kansainväliseen viinilistaansa. Rentouttavasta tunnelmasta voit nauttia myös hotellin aulassa sijaitsevien takkojen ääressä tai ottaa suunnaksi Adina Apartment Hotelin saunan ja sisäuima-altaan. Hien saat virtaamaan myös hotellin kuntokeskuksessa.

 

Scandic Falkoner

Omatoimikokemus

Varsinkin pariskuntien suosima, arvostettu Scandic Falkoner hotelli sijaitsee rikkaasta teatterihistoriasta huokuvalla Frederiksbergin alueella, vilkkaan Falkoner Allénin varrella. Katu on tunnettu viihtyisistä ostoskaduista sekä sympaattisista kahviloistaan. Lähin metroasema sijaitsee vain noin 200 metrin päässä, joten matka esim. nähtävyyksiin sekä lentokentälle sujuu vaivattomasti.

Hotelli ja sen huoneet ovat sisustettu skandinaaviseen tyyliin, johon on lainattu vaikutteita teatterimaailmasta. Hotellin ravintola Green Room lupaa tarjota taianomaisia herkkuja, joihin voit tutustua tilaamalla show-menun tai muita suosikkejasi kattavasta ruokalistasta. Green Roomin cocktailbaarista löytyy laadukkaita viinejä ja raikkaita juomia.

Scandic Falkonerissa löytyy 24h kuntokeskus. Vastaanotosta voit lainata myös polkupyörän tai kävelysauvat ja ottaa suunnaksi vaikka kuvankauniin Frederiksbergin linnan puiston.

 

 

Kööpenhaminan kaupunkiloma lentäen Turusta

Omatoimikokemus

Kööpenhaminan kaupunkiloma lentäen Tampereelta

Omatoimikokemus

Absalon Hotelli

Omatoimikokemus

Absalon avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1939. Hotellissa oli sen avautuessa 11 huonetta. Nykyään hotellin koko on kasvanut 161 huoneeseen. Hotellin viehättävässä sisustuksessa on käytetty värikkäitä sisustuselementtejä.

Hotellissa on baari sekä aamiaisravintola.

Richmond Hotelli

Omatoimikokemus

Richmond hotellin sijainti tekee siitä erinomaisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiselle. Kööpenhaminan Tivoli-huvipuisto, raatihuone, Tanskan kansallismuseo ja monet muut nähtävyydet sijaitsevat kilometrin säteellä hotellista.

Hotellissa on aamiaisravintola sekä aulabaari, jossa tarjoillaan juomia sekä pientä purtavaa.

Jos haluat urheilla lomallasi, löytyy 200 metrin päässä sijaitsevasta Mercur Hotellista kuntosali, joka on myös Richmond hotellissa majoittuvien käytössä.

CABINN Copenhagen Hotelli

Omatoimikokemus

CABINN Copenhagen hotelli on rakennettu 2019 ja siellä on 1202 huonetta. Ympäri vuorokauden avoinna olevasta vastaanotosta voi ostaa leipiä, hedelmiä ja muita välipaloja.

Vastapäätä hotellia on Tanskan suurin ostoskeskus Fisketovet.

Kööpenhaminan kaupunkiloma

Omatoimikokemus

Kööpenhaminan oopperatalo

Omatoimikokemus

Tanskalaisen arkitehdin Henning Larsenin suunnittelema Kööpenhaminan oopperatalo sijaitsee Holmenin saarella kaupungin keskustassa ja se on yksi maailman moderneimmista oopperataloista. Sen sisustuksessa on ollut mukana monia tanskalaisia taiteilijoita, kuten Per Kirkeby sekä Olafur Eliasson.

Oopperatalo on kooltaan 41 000 m² ja siinä on 14 kerrosta, joista viisi on maan alla. Pääsaliin mahtuu 1400 hengen yleisö.

Botanisk Have -kasvitieteellinen puutarha

Omatoimikokemus

Kööpenhaminan keskustassa Rosenborgin palatsin takana sijaitsevassa kasvitieteellisessä puutarhassa on Tanskan suurin kasvikokoelma. Kasvitieteellinen puutarha perustettiin 1870 ja sen kohokohta ovat 1800-luvun kasvihuoneet.

Den Blå Planet

Omatoimikokemus

Den Blå Planet on Pohjois-Euroopan suurin akvaario, josta löytyy tuhansia eläimiä kaloista haihin ja merisaukkoihin. Vettä siellä on 7 miljoonaa litraa. Rakennus on myös yksi Kööpenhaminan uusista arkkitehtuurisista maamerkeistä ja sen suunnittelu on saanut inspiraationsa vesipyörteestä.

Pieni merenneito

Omatoimikokemus

Rantakivellä 1913 vuodesta lähtien istunut pronssinen pieni merenneito on Kööpenhaminan tunnetuin nähtävyys ja kaupungin symboli.

Nyhavn

Omatoimikokemus

Nyhavn on vanha satama, joka on suosittu kohde niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa. Historialliset, värikkäät talot luovat tunnelmaa.

 

Tivoli

Omatoimikokemus

Kööpenhaminan Tivoli sijaitsee keskellä kaupunkia ihan rautatieaseman vieressä ja siellä kannattaa vierailla jo pelkästään sen ainutlaatuisen tunnelman vuoksi. Huvipuiston laitteisiin lukeutuvat 1914 vuonna valmistunut maailman vanhin vuoristorata, maailmanpyörä josta on hienot näkymät kaupunkiin, hurja The Demon ja Tivolin 175 vuotisjuhlan kunniaksi rakennettu Tik Tak.

Tivolin alueella on noin 40 ravintolaa, siellä järjestetään monenlaisia tapahtumia, kuten konsertteja. Joulunaikaan Tivolissa on Joulumarkkinat.

Alueelle on sisäänpääsymaksu.

 

Nykytaiteen museo Lousiana

Omatoimikokemus

Louisiana on Tanskalaisen arkkitehtuurin taidonnäyte. Museon perustaja Knud W. Jensen pyysi arkkitehtejä Jørgen Bota and Wilhelm Wohlertia sunnittelemaan museon vanhaan huvilaan perustuen. 1950-luvun lopun hillityssä modernismissaan se sulautuu hienosti ympäristöönsä. Museota on laajennettu sen jäkeen, kun se avattiin 1958.

Louisianan kokoelmissa on 4000 taideteosta lähes kaikista lajityypeistä 1945 vuodesta nykypäivään painottuen maalauksiin ja veistoksiin.

Amalienborg ja vahdinvaihto

Omatoimikokemus

Amalienborgin linna on Tanskan kuningasperheen talvikoti., joka koostuu neljästä 1700-luvun puolessavälissä rakennetusta palatsista. Rakennukset sijaitsevat Frederiksstadenin kaupunginosassa ja ne on rakennettu kahdeksankulmaisen Amalienborg Slotsplads -aukion ympärille.

Joka päivä vahdit lähtevät klo 11:30 Rosenborgin palatsilta lähtee  Castle at 11:30 vahdinvaihto seremoniaan 12:00.

Scandic Front

Omatoimikokemus

Scandic Front on skandinaaviseen tyyliin sisustettu kaupunkihotelli, joka tarjoaa mukavaa majoittumista meren äärellä. Kööpenhaminan parhaat ostos- ja ravintolapalvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä ja etenkin Nyhavn -kanavan varrelta löytyy paljon hyviä ruokapaikkoja. Hotelli on myös hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Bussipysäkki on aivan hotellin edessä ja metroon pääset hyppäämään helposti Kongens Nytorv -aukiolta. Hotelli lainaa polkupyöriä ja erityisesti kesäisin ne ovatkin hotellivieraiden suuressa suosiossa. Tässä hotellissa majoittuessasi kannattaa tutustua myös maineikkaisiin gallerioihin ja Bredgaden huutokauppakamareihin.

Hotellissa on kuntosali josta näkymä Kööpenhaminan satamaan. Palveluihin kuuluu lisäksi ravintola ja baari, joissa myös paikalliset viettävät aikaa seurustellen. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotellin maittava aamiainen.

Hotellin edustalla on Jeudan-pysäköintialue omalla tai vuokra-autolla saapuville. Ota yhteyttä hotellin vastaanottoon ennen pysäköintiä. Tällöin pysäköinti maksaa 275 DKK/vrk.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.