Reykjavik —

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus
Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Matkavarauksesi yhteydessä voit valita haluatko tarjouksen autosta sähköpostiisi vai puhelimitse. Voit itse valita moneksiko päiväksi ja minkä tasoisen auton haluat, hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.

Kraatterijärvi Kerið

Omatoimikokemus

Víkin kylä ja Reynisfjaran musta ranta

Omatoimikokemus

Skógafoss

Omatoimikokemus

Seljalandsfoss

Omatoimikokemus

Jökulsárlón

Omatoimikokemus

Geysir

Omatoimikokemus

Ratsastusretket islanninhevosilla

Omatoimikokemus

Gullfossin vesiputous

Omatoimikokemus

Kuumatlähteet

Omatoimikokemus

Reykjavikin kaupunkiloma

Omatoimikokemus

Þingvellirin kansallispuisto

Omatoimikokemus

Saga -museo

Omatoimikokemus

Laugavegur-katu

Omatoimikokemus

Sininen Laguuni

Omatoimikokemus
Sininen laguuni sijaitsee noin 50 kilometriä Reyjavikin keskustasta, Reykjanesin niemimaalla. Se sijoittuu keskelleautiota laavakenttää, Paikka on maailman kuulu geoterminen kylpylä. Kylpylän asiakkaat pääsevät ainutlaatuiselle uinnille laguunin mineraalipitoiseen, turkoosinsiniseen veteen. Noin 35-asteinen vesi on läpinäkymätöntä. Kylpylässä toimii ravintola, kahvila ja kauppa josta voit ostaa Sinisen laguunin ihonhoitotuotteita.

Sólfar-veistos

Omatoimikokemus

Laugardalurin alue

Omatoimikokemus

Musiikkitalo Harpa

Omatoimikokemus

Hallgrímskirkja

Omatoimikokemus

CenterHotel Plaza

Omatoimikokemus
CenterHotel Plaza sijaitsee loistavalla sijainnilla, Reykjavikin keskustassa. Hotellin vierellä lepää vanhan kaupungin sydän ja vanhin aukio Ingólfur. Läheltä löytyy lukuisia kauppoja ja ravintoloita illanviettoon. Lisäksi Reykjavikin tunnelmallinen satama sijaitsee avain hotellin läheisyydessä. Hotellissa on 8 kerrosta ja 225 huonetta. Hotelli on kokonaan savuton. Hotellista löytyy aamiaistilat sekä aulabaari josta voit ostaa pientä suolaista juomien lisäksi. Vastaanotto on auki 24h vuorokaudessa. Hotellin alueella toimii ilmainen WiFI.  

Valaidenkatseluretket

Omatoimikokemus
Islannin vesillä asuvat merten upeat jättiläiset. Kohtaa valaita niiden aidossa elinympäristössä osallistumalla valaidenkatseluretkille. Retkille voi lähteä Reykjavikista. Varmimmin ja isoimmat valaat näet kuitenkin osallistumalla retkiin pohjoisen lähtökaupungeista. HUOM! Tee retkivaraus etukäteen netissä niin varmistat paikkasi retkelle.

Whales of Iceland

Omatoimikokemus
Oletko miettinyt millaista on tuijottaa silmästä silmään 25 metristä sinivalasta? Reykjavikissa voit kokea tämän huikean tunteen, kun astut Whales of Iceland näyttelyyn. Näyttely esittelee 23 aidon kokoista valasmallia. Mallit on kopioitu luonnolliseen kokoon aidoista valaista ja niissä on huomioitu myös valaiden persoonallisia piirteitä. Näyttely keskittyy valaisiin joita on historiassa tai nykyhetkessä nähty Islannin vesillä. Valasmalleja pääsee koskettamaan ja niiden yhteydessä saa paljon tietoa eri lajeista videoiden, tekstien ja valaiden äännähtelyiden avulla. Voit myös kokea näyttelyn virtuualilasit päässä ja astua mukaan valaiden valtakuntaan! Näyttelystä saat paljon irti lataamalla ilmaisen appin näyttelyn kotisivuilta. App johdattaa sinut läpi näyttelyn. Näyttely sijaitsee Reykjavikin keskustassa, osoitteessa Fiskislóð 23-25.