Santorini —

Santorinin lomamatka lentäen Kuopiosta

Omatoimikokemus

Santorinin lomamatka lentäen Vaasasta

Omatoimikokemus

1812 Caves N Mansion

Omatoimikokemus

Perinteinen Karteradoksin-kylä mainitaan ensimmäisiä kertoja jo 1600-luvun teksteissä ja 1800-luvulla se oli yksi Santorinin tärkeimmistä kapteenikylistä. Puron uomaan perustetusta kylästä löydät monia maan alle rakennettuja taloja ja rakennuksia – kuten tämän upean 1812 Caves N Mansionin. Vain 1.5 kilometrin päässä Firan keskustasta löytyvä pieni ja intiimi hotelli tarjoaa uskomattoman majoituskokemuksen, jossa yhdistyy ylellisyys ja historia.

Hotellissa on kuudenlaisia ja erikokoisia vierashuoneita, joissa osassa ei ole ikkunaa. Osa huoneista sijaitsee luolamaisissa Kanaves-kammioissa, jotka ovat ennen toimineet viinivarastoina, osa huoneista niin sanotun Mansion-puolella. Kaikissa huoneissa on pieni keittiönurkkaus, jossa voit valmistaa teetä ja kahvia, jääkaappi sekä ruokailuryhmä. Huoneiden sisäänkäynnin edestä löydät pation oleskeluryhmällä, jossa voit nauttia vaikkapa auringonlaskusta.

1812 Caves N Mansion -hotellissa on kiinnitetty erityistä huomiota unen laatuun. Kaikissa huoneissa on luonnollisista materiaaleista käsityönä valmistetut COCO-MAT -vuoteet, ihanat Guy Laroche-vuodevaatteet sekä erittäin pehmeät ortopediset aloe vera-tyynyt joiden ansiosta nukut kuin kuninkaalliset.

Perille saapuessasi, löydät huoneesta tervetuliaispullon viiniä. Majoitukseen sisältyy kehuttu aamiainen ja hotellin yhteisessä puutarhassa on grillausmahdollisuus. Hotellin lähistöltä löydät myös hyviä kävely- ja pyörailyreittejä, lisäksi hotellin henkilökunta neuvoo mielellään ja auttaa sinua kaikessa, jotta lomasi olisi ikimuistoinen.

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa

Omatoimikokemus

Kamarin kylän sydämessä sijaitseva viehättävä Afroditi Venus Beach Hotel & Spa on ihanteellinen kohde niin romantiikkaa etsivälle kuin perhelomallesi. Vastaanotto auttaa mielellään Santorinin matkailukysymyksissä ja vastaanotosta on varattavissa erilaisia matkailupalveluja sekä auton- ja moottotipyörävuokrausta.

Hotellissa on 124 huonetta kahdessa kerroksessa. Hotelli tarjoaa erilaisia yksilöllisiä huoneita ja aitoa kreikkalaista vieraanvaraisuutta. Parvekkeellisissa huoneissa ja sviiteissä yhdistyvät perinteinen kreikkalainen sisustus sekä moderni kauneus.

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa tarjoaa vierailleen muun muassa viihtyisän allasalueen, jossa kaksi uima-allasta, poreallas ja lastenallas. Allasalueella on myös allasbaari joka tarjoilee virkistäviä juomia sekä välipalaa.

Hotellin yhteydessä sinua palvelee myös ihana ranta-ravintola Mesogaia, joka tarjoilee maistuvia kreikkalaistyylisiä annoksia jokaiseen nälkään.

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa -hotellin yhteydessä toimii myös kylpylä josta voit varata rentouttavia hemmotteluhoitoja ja kokea rakkauden sekä kauneuden jumalattaren Venuksen inspiroiman matkan hyvinvointiin ja virkistymiseen.

 

 

Valkoiset kalkkikivitalot

Omatoimikokemus

Santorinin ihanat ikoniset kalkkikivitalot tuovat saarelle sen omaleimaisimman  ja tunnistettavimman piirteen. Valkoinen kalkkikivipinta suojelee rakennuksia liialta kuumuudelta ja sinisellä värillä on uskottu olevan muun muassa pahalta suojaavia ominaisuuksia. Kalkkikivirakennuksia löytyy ympäri saarta mutta runsaimmin taloja (ja parhaimmat näkymät) löytyy Firan ja Oian alueilta.

Santorinin lomamatka

Omatoimikokemus

Veggera Hotel

Omatoimikokemus

Veggera Hotellilla vietät ihanan rentouttavan loman. Hotelli sijaitsee Perissan tummahiekkaisen rannan kupeessa ja alueelta löytyy paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Hotellissa on 72 vierashuonetta yhdessä tasossa. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotelliaamiainen. Huoneiden mukavuuksiin kuuluu ilmastointi, TV, minijääkaappi, hiustenkuivaaja ja kylpyhuone ammeella tai suihkulla. Huoneissa on myös oma parveke tai terassi.

Veggera Hotellin allasalueella on kaksi uima-allasta, lastenallas, poreallas sekä aurinkotuolit rentouttavaan auringonottoon. Ravintola Pregola tarjoilee kreikkalaisen keittiön herkkuja aina aamiaisesta illalliseen saakka.

 

Aegean Plaza

Omatoimikokemus

Aegean Plaza -hotelli on yhdistelmä Kykladien arkkitehtuuria ja moderneja mukavuuksia, jotka täyttävät kaikista tiukoimmatkin vaatimuksesi mitä lomaltasi odotat. Hotelli sijaitsee noin 12 kilometrin päässä perinteisen kreikkalaisen ja charmantin Kamarin keskustasta ja vain noin 50 metrin päässä kuuluisalta mustalta rannalta.

Hotellissa on 120 kreikkalaisen minimalistiseen tyyliin sisustettua siistiä huonetta, joiden koot vaihtelevat hieman. Huoneissa on joko parveke tai oma terassi sekä näkymät puutarhaan tai altaalle. Käytössäsi on myös hotellin kuntosali sekä lisämaksullinen sauna. Hotellialueella on paljon portaita.

Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotelliaamiainen. Aamiaista voi nauttia niin ulko- kuin sisätiloissa. Hotellin ravintolan annoksissa maistuu paikalliset tuotteet ja välimeren maut.

Aegean Plazan sisäpihalla sijaitsevalla allasalueella on kolme uima-allasta, kaksi porallasta, lasten allas sekä aurinkotuolit ja -varjot asiakkaiden vapaassa käytössä. Altaalla sinua palvelee myös allasbaari, josta saa erilaisia drinkkejä, coktaileja ja purtavaa.

Terra Blue Santorini

Omatoimikokemus

Thiran poluille sijoitetussa Terra Blue Santorini -hotellirakennuksissa on 45 kreikkalaiseen tyyliin siustettua huonetta. Tässä rinnehotellista on upeat näkymät kuuluisalle Kamarin rannalle, joka on yksi Santorinin suosituimmista asutusalueista.

Terra Blue Santorini -hotellin vierashuoneet ovat hieman erilaisia ja osassa näkyy ajan patinaa. Hotellissa on kaksi kerrosta, lisäksi hotelliympäristössä on korkeuseroja sekä runsaasti portaita.

Hotellinautinnon kruunaa uima-allas aurinkotuoleineen sekä allasbaari. Hotelliaamiainen sisältyy kaikkiin majoituksiimme ja aamiaisen voitkin nauttia sisätiloissa tai ulkona upean merinäköalan äärellä.

 


Néa Kaméni

Omatoimikokemus

Santorinin kalderan keskellä oleva saari joka on syntynyt 2000 vuoden aikana tulivuorenpurkausten seurauksena pinnalle kertyneestä laavasta. Néa Kaméni nousi esiin purkauksessa vuonna 1711 ja laajeni lisää 1860- ja 1920-luvuilla.

Esihistoriallisen Theran Museo

Omatoimikokemus

Argeologinen museo Firan kaupungissa esittelee alueen esihistoriallisen ajan löytöjä pääosin Akrotirin minoalaisen kaupungin kauivauksilta. Museon ensimmäisessä kerroksessa on vaihtuvia näyttelyitä ja toisessa kerroksessa pysyvä näyttely. Merkittävimpiin esineisiin kuuluvat Akrotirin seinämaalaukset, minoalaisen kulttuurin käyttöesineet sekä muinaiseen kaupankäyntiin liittyvät esineet. Löydöt ajoittuvat neoliittiselta kivikaudelta minolaiselle kaudelle 1700–1600-luvuille eaa.

 

 

Akrotírin kaivaukset

Omatoimikokemus

Argeologinen kohde joka paljastaa maaperästä esihistoriallisen minolaisaikaisen kaupungin rauniot. Akrotíri sijaitsee saaren eteläkärjessä, n. 12 km etäisyydellä Firasta ja se oli Egeanmeren alueen merkittävä kauppa- ja satamakaupunki 1900–1600-luvuilla eaa. Se tuhoutui Santorínin tulivuorenpurkauksessa noin 1627–1600 eaa.,  tuhkaan hautautuen. Nykyisin Akrotíri on yksi Egeanmeren saarten merkittävimmistä arkeologisista löydöistä. Se tunnetaan erityisesti minolaisista seinämaalauksista, jotka on sittemmin siirretty museoihin. Kaupunki löydettiin 1960-luvulla ja  kaivaustyöt jatkuvat yhä. Paikalle on helpoin mennä autolla, mutta Firan linjaautoasemalta kulkee myös bussiyhteys.

Oían auringonlasku

Omatoimikokemus

Santorinin kuuluisalta auringonlasku Oíassa on ehkä yksi lomaromanttisimmista ja kauneimmista asioista maailmassa. Oía sijaitsee saaren pohjoisessa kärjessä ja alueelta löytyy myös paljon ostos- ja ravintolatarjontaa. Kuinka upea olisikaan illallinen auringonlaskussa!

 

 

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.