Tallinna —

Lohengrin-oopperamatka Tallinnaan 2 yötä

Omatoimikokemus

Lohengrin-oopperamatka Tallinnaan 1 yö

Omatoimikokemus

Giovanna D’Arco -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Giovanna D’Arco -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Tosca-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Tosca-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Merirosvo-balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Merirosvo-balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Twilight Houses -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Twilight Houses -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

1 yö laivalla + Tallinnan hotellimatka, paluu lentäen

Omatoimikokemus

Silja Europan risteily, paluu lentäen

Omatoimikokemus

Tallinnan hotellimatka lentäen Helsingistä

Omatoimikokemus

Tallinnan hotellimatka meno laivalla, paluu lentäen

Omatoimikokemus

Tallinnan hotellimatka meno lentäen, paluu laivalla

Omatoimikokemus

Vesipuisto -perhelippu Kalev Spahan (3 tuntia)

Hinta: 45 € / perhe (2 aikuista ja enintään 3 alle 17-vuotiasta lasta)
Omatoimikokemus

Kalev Spa -vesipuistoon yksi Pohjois-Viron suurimmista vesipuistoista ja se tarjoaa hauskoja hetkiä kaiken ikäisille vesipedoille. Vesipuistosta löytyy muun muassa Viron suurin ja syvin 50 metrin allas, useampi vesiliukumäki sekä porealtaita, lastenaltaita ja erilaisia saunoja. Perhelipun hintaan sisältyy 2 aikuista sekä enintään 3 alle 17-vuotiasta lasta.

Vesipuisto-perhelippu Viimsi Span Atlantis H2O Aquaparkiin (päivälippu)

Hinta: 64 € / perhe (2 aikuista ja enintään 2 alle 16-vuotiasta lasta)
Omatoimikokemus

Atlantis H2O Aquaparkissa on useita hauskoja vesilaitteita: aaltoallas, virtausallas ja kahdeksan erilaista liukumäkeä, joista pisin on yli 120 m. Pikkulapsille on oma leikkialue kahden pienemmän liukuputken ja kiipeilyalan kanssa sekä 0,20 metrin syvyinen uima-allas. Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon tutkimuskeskus, jossa voit kohdata rohkean vesikarhun ja nähdä omin silmin, kuinka suuri on sinivalas tai miten Arkhimedeen laki ja vesivoimala toimivat. Atlantis H2O Aquapark sijaitsee Viimsi Spa -kylpylän yhteydessä. Tallinnan keskustasta Viimsiin on matkaa noin 9 km. Perhelipun hintaan sisältyy 2 aikuista sekä enintään 2 alle 16-vuotiasta lasta.

Elegantti ja kaunis Kadriorg -kävelykierros

Hinta: 82 € / henkilö
Opastettu retki

Suomenkielinen opas johdattaa sinut tutustumaan Kadriorgin kaupunginosaan, joka tunnetaan Kadriorgin palatsista, eleganteista puuhuviloista sekä kauniista puistosta, joka on ehdottomasti paikka, jota ei voi jättää näkemättä. Tsaari Pietari I:n kesäasunnoksi aikoinaan rakennetussa barokkipalatsissa on taidemuseo, jonka vaihtuvat näyttelyt tuovat yleisön eteen taideaarteita kansainvälisesti tunnetuista museoista ja yksityiskokoelmista. Sisäänpääsy taidemuseoon sisältyy retken hintaan. Retken kesto noin 3 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2022 joka lauantai ajalla 7.5.-1.10. sekä myös joka keskiviikko ajalla 1.6.-31.8. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Maailmanpyörä -ajelu

Hinta: 10 € / henkilö
Omatoimikokemus

Koe Tallinna aivan uudesta ja poikkeuksellisesta näkökulmasta! Euroopassa ainutlaatuinen maailmanpyörä nostaa sinut 120 metrin korkeudelle merenpinnasta ja avaa huikean näköalan tuttuun Tallinnaan. Halutessasi voit varata matkalle mukaan kylmän samppanja-lasillisen! Maailmanpyörän 27 säänkestävää gondolia tarjoavat turvallisen ja mukavan elämyksen ympäri vuoden. Kesällä gondoleissa on ilmastointi ja talvella lämmitys. Yhteen gondoliin mahtuu enintään 6 henkilöä ja niissä voi sekä seisoa että istua. Gondoliin pääsee myös pyörätuolilla sekä lastenvaunuilla. Ajelu kestää noin 12 minuuttia (3 kierrosta).

Super Skypark Trampoliini- ja sisäleikkikeskuksen sisäänpääsy

Hinta: 10 € / henkilö
Omatoimikokemus
Super Skypark on koko perheen viihdekeskus, jossa voit hyppiä ja pomppia niin kauan kuin jaksat! Keskuksessa on Euroopan suurin, huikean 1500 m2 kokoinen trampoliinialue, 10 metriä korkea kiipeilylinnake, pikkulasten leikkialue ja paljon muuta. Lähes nelikerroksisen talon korkuisessa kiipeilylinnakkeessa kelpaa seikkailla ja laskea mäkeä. Seitsemän metriä pitkässä liukuradassa pääset kokemaan miltä vapaa pudotus tuntuu ja neljäkaistaisessa aaltoliukumäessä voit laskea kilpaa yhdessä kavereiden kanssa. Lisäriemua tuovat myös pehmeitä palloja ampuva tykki sekä pallomeri.

Fotografiskan sisäänpääsy

Hinta: 15 € /aikuinen
Omatoimikokemus

Suosittu valokuvataidekeskus sijaitsee Tallinnan luovan keskuksen Telliskiven sydämessä. Fotografiskaan on valittu näyttelyitä, jotka eivät ole pelkästään kauniita, vaan herättävät myös ajatuksia, epämukavia tunteita ja kipua sekä yhteiskunnallista keskustelua. Keskuksessa voit tutustua huippuvalokuvaajien sekä nousevien kykyjen vertaansa vailla oleviin näyttelyihin, jotka vaihtuvat noin 3 kuukauden välein. Näyttelyt ovat kahdessa kerroksessa (hissi löytyy). Alakerrasta löydät  kahvilan sekä lahjatavarakaupan, ylimmässä kerroksessa on puolestaan ravintola, jonka kattoterassilta aukeaa upea näkymä yli koko Tallinnan!

Hotel Telegraaf

Omatoimikokemus

Telegraaf hotellin historiallinen rakennus on valmistunut vuonna 1878. Alun perin 4 kerroksisen rakennuksen suunnitteli Pietarilainen arkkitehti Peter Schreiberg ja ennen hotelliksi muuntamista se oli pankki ja teleliikennekeskus.

Hotellin 83 huoneessa yhdistyvät historiallinen charmi ja moderni design. Sen sijainti on erinomainen ja lähellä hotellia ovat muun muassa Raatihuoneentori, Toompean linna ja Katariinankuja.

Hotellin Tchaikovsky ravintolan ruoka on moderni yhdistelmä ranskalaisia makuja, venäläisiä perinteitä ja virolaisia raaka-aineita. Hotellissa on myös aulabaari ja kesäisin aikaa voi viettää hotellin tunelmallisella ulkoterassilla. Aulan yhteydessä sijaitsee Symphony lounge.

Telegraaf hotellin spa:sta löytyy uima-allas, sauna, poreallas sekä höyrysauna. Hoito-osasto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kasvohoitoja, hierontoja, vartalo- ja käsihoitoja.

Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Pähkinänsärkijä -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Pähkinänsärkijä -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Joulumatka Viimsin kylpylään

Omatoimikokemus

1 yö Tallinnassa + Pärnun hotellimatka

Omatoimikokemus

Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Luxemburgin kreivi -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Iloinen leski -operettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Romeo ja Julia -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Romeo ja Julia -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Don Pasquale -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Figaron häät -oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Trubaduuri-oopperamatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Liisa Ihmemaassa -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Liisa Ihmemaassa -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 2 yötä

Omatoimikokemus

Anna Karenina -balettimatka Tallinnaan, 1 yö

Omatoimikokemus

Lippuja Estonia Teatteriin

Hinta: 24-29 € / henkilö
Omatoimikokemus

Varaa helposti Tallinnan matkaasi liput Estonia Teatteriin! Olemme valinneet ohjelmistosta kaikkialla maailmassa tunnettuja baletteja, oopperoita, musikaaleja ja myös operetteja. Pääset tutustumaan esityksiin ja esityspäiviin täältä. Mikäli et löydä näistä itsellesi mieleistä, voit varata kauttamme lipun myös muihin esityksiin (välityspalkkiomme on tällöin 8 €/tilaus.)

Limusiini

Hinta: Alkaen 95 € / tunti
Omatoimikokemus

Hanki hieman luksusta matkaasi tilaamalla limusiini hakemaan sinut ja seurueesi Tallinnan satamasta. Jos matkustat puolisosi kanssa, mikä olisikaan parempi tapa siirtyä hotellille kuin tunnin limusiiniajelu Tallinnan upeissa maisemissa? Tai oletko menossa juhlaillalliselle johonkin Tallinnan upeista ravintoloista? Mikset yhdistäisi ravintolailtaan limusiiniajelua ja saavu ravintolan eteen pimenevässä illassa isolla limusiinilla. Varaus on tehtävä viimeistään 1 viikko ennen lähtöä.

LIMUSIINI CHRYSLER 300C VIP max 8 hlöä – Kaunis valkoinen limusiini vuodelta 2010. 9-metrisessä autossa on paikkoja 8 henkilölle. Salongissa on yhdistetty maustaa ja vaalea nahkaa, autossa on nykyaikainen ääni- ja videojärjestelmä. Autossa on jääkaappi, lasipidikkeet ja juomalasit 8 henkilölle. Hinta sisältää pullon kuohuviiniä.

LIMUSIINI LINCOLN CONTINENTAL COLLECTORS max 4 hlöä – Retrolimusiini. Valkoinen ulkoa ja sininen salonki. Multimedia MP3 / BLUETOOTH / USB.
Juomalasit neljälle. Hinta sisältää pullon kuohuviiniä.

LIMUSIIN HUMMER H1 max 12 hlöä – 8,5 m pitkä mustalla limusiinilla on punainen salonki, baari ja lasit 12 henkilölle. Ilmastointi on asiakkaiden säädettävä , kuljettajan kanssa saa puhua sisäpuhelimen kanssa. Autossa on LCD-TV-D, DVD-D, CD-D, MP3, karaoke. Hinta ei sisällä kuohuviiniä.

Tallinnan joulutori

Omatoimikokemus

Raatihuoneentorin keskellä komeilee upea joulukuusi, ja sitä ympäröi tunnelmallinen joulutori, jonka myyntikojuista voit ostaa paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Voit nauttia iloisesta joulutunnelmasta shoppaillen ja herkutellen. Tallinnan Vanhankaupungin joulumarkkinat ovat avoinna yleensä noin marraskuun puolesta välistä tammikuun alkuun.

Polkupyörän vuokraus Tallinnassa

Omatoimikokemus

Polkupyörällä pääset näppärästi liikkumaan kaupungilla tai ehkä innostut lähtemään tutustumaan Tallinnan ympäristöön. Voit vuokrata polkupyörän suoraan yhteistyökumppanimme CityBiken varausjärjestelmästä. Pyörät noudetaan osoitteesta Vene tn. 33, 10123 Tallinna.

Päiväristeily Naissaarelle

Hinta: 56 € / aikuinen, 25 € / 5-17 vuotias
Omatoimikokemus

Tallinnan edustalla sijaitseva Naissaar toimi ennen Neuvostoliiton sotilastukikohtana ja se oli suljettu muulta maailmalta. Saarelta löytyykin ainutlaatuisia muistoja sekä miehitysvuosilta että sotaa edeltäneeltä ajalta. Nykyisin saari on suojeltu luonnonpuisto ja suosittu retkikohde. Lentosatamasta alkavan, tunnin mittaisen laivamatkan aikana matkan varrelle jäävät muun muassa Katariinanlaituri, Paljassaar ja Vahemadalan majakka. Naissaarella sinua odottaa armeijan vanha kuorma-auto, jonka kyydissä lähdetään Hop On – Hop Off -kierrokselle. Digitaalinen GPS-0pas opastaa (muun muassa suomeksi) metsäpolkujen nähtävyyksiin ja kertoo tarinoita pysähdysten aikana. Kohtaat muun muassa Pietari Suuren merilinnoituksen tykkipatterit sekä jännittävät maanalaiset tunnelit. Halutessasi voit kiivetä 207 porrasta majakan huipulle, josta 45 metrin korkeudessa näköalatasanteella näkyy hyvällä ilmalla pohjoisessa Suomen rannikko ja etelässä Tallinnan tornit. Kierroksen kokonaiskesto on noin 3,5 tuntia, johon sisältyy noin 1,5 km kävely metsäpolulla. Paluulaivamatkalla nautitaan merimaisemien lisäksi buffetlounaasta. Omatoiminen retki kestää 6,5 tuntia. Retkipäivät: joka päivä ajalla 14.5.-17.7.2022 sekä 23.7., 31.7., 6.-7.8., 13.-14.8., 16.8., 25.8., 27.-28.8., 3.9., 10.-11.9., 17.-18.9. ja 24.-25.9.2022. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Tallinnan ruokakierros

Hinta: 75 € / aikuinen, 55 € / 4-12 vuotias
Opastettu retki

Tallinnan ruokakierros vie sinut kulinaariselle kävelylle Vanhankaupungin ja Kalamajan kortteleihin. Kierroksen aikana koet virolaisen keittiön makuja, tuoksuja ja tarinoita sekä tutustut samalla Vanhankaupungin kauneimpiin paikkoihin ja kuulet tarinoita Viron historiasta ja nykyajasta. Kierros koostuu noin kuudesta ruoka- ja juomapysäkistä. Voit maistella paikallisia perinteisiä ja moderneja ruokia ja joitain juomia. Sinulle tarjoillaan keittoa, erilaisia perinteisiä ruoka-otoksia ja pääset kokeilemaan paikallisia juomia, kuten ”Kali” ja ”Kama”, paikallisia snapseja ja makeisia sekä paikallisesti paahdettua kahvia tai lasillisen paikallista marja- tai hedelmäviiniä. Opastus on englanninkielinen. Retken kesto noin 3 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 aikuista. Retki järjestetään perjantaisin ja lauantaisin ajalla 4.2.-17.12.2022 sekä päivittäin ajalla 1.5.-24.9. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Boheemi Tallinna - kävelykierros Kalamajassa

Hinta: 54 € / henkilö
Opastettu retki

Lähde tutustumaan Telliskivin boheemiin ilmapiiriin suomenkielisen oppaan johdolla, ihaile puisia ”tallinnalaistaloja” ja löydä piilotettuja katukahviloita. Tämä rauhallinen pieni kaupunginosa aivan Vanhankaupungin kupeessa tarjoaa matkailijalle paljon mielenkiintoista – arkkitehtuuria, historiaa, taidetta ja aitoa paikallista elämää. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2022 joka lauantai ajalla 26.2.-17.12. sekä myös joka keskiviikko ajalla 1.6.-31.8. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Haamujen Vanhakaupunki -kävelykierros

Hinta: 54 € / henkilö
Opastettu retki
Tallinnan Vanhankaupungin kapeat keskiaikaiset kujat kertovat aavemaisia tarinoita ja muinaisia legendoja. Suomenkielinen opas johdattaa sinut näkemään Vanhankaupungin erilailla kuin ennen, eikä tällä kierroksella ole pulaa haamutarinoista! Tosiasioita on kuitenkin usein vaikea erottaa fiktiosta, koska jotkut todelliset tarinat voivat olla vieläkin ihmeellisempiä ja levottomampia kuin legendoissa. Ovatko ihonmyyjä Pontus ja Pyhän Nikolauksen kirkon muumio vain satuja vai todellisia historiallisia tosiasioita? Kaupungintalon Apteekin ollessa auki, tutustumme myös keskiaikaisiin lääkkeisiin ja taikoihin. Retken kesto noin 2 tuntia. Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä. Retki järjestetään vuonna 2022 joka lauantai ajalla 26.2.-17.12. sekä myös keskiviikkoisin ajalla 1.6.-31.8. Retki on varattava viimeistään 4 pv ennen matkaa.

Viron kansallisooppera Estonia -teatteri

Omatoimikokemus

Tallinnan keskustassa sijaitseva rakennus toimii Viron kansallisooppera Estonian ja Viron valtion sinfoniaorkesterin kotina. Vuonna 1913 valmistuneen rakennuksen suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit Armas Lindgren ja Wivi Lönn. Toisessa maailmansodassa teatteri tuhoutui merkittäviltä osin. Uudelleenrakennettu teatteri on alkuperäistä pelkistetympi ja perustui virolaisten arkkitehtien arkkitehtien Alar Kotlin ja Edgar Johan Kuusikin suunnitelmiin. Rakennuksessa voi kokea upeita teatterielämyksiä. Siellä toimii myös ravintola. Lauantaisin kello 17 teatterilla järjestetään englannin kielinen kierros, jossa rakennuksen mielenkiintoista historiaa kuulee tarkemmin. Ikaalisten Matkatoimisto järjestää baletti- ja oopperamatkoja Estonia teatteriin.

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus

Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.

Viimsin kylpyläloma

Omatoimikokemus

Joulumatka Kalev Spahan

Omatoimikokemus

Joulumatka Tallinnaan

Omatoimikokemus

Hestia Hotel Barons

Omatoimikokemus

Jugendtyylinen, korkeatasoinen ja monipuolinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin ytimessä. Hotelliin kuuluu kaksi rakennusta: päärakennus on vuonna 1912 rakennettu jugendtyylinen pankkitalo, joka on remontoitu elegantiksi boutiquehotelliksi. Hotellin tyylikäs sivurakennus puolestaan on 1400-luvulta. Historiallisesti arvokkaat rakennukset tarjoavat kaupunkiloman, jolla et joudu tinkimään nykyajan mukavuuksista.

Hotellissa on 55 huonetta. Päärakennuksen huoneet ja yleiset tilat on peruskorjattu äskettäin ja sisustettu elegantin klassiseen tyyliin. Hotellin huoneet ovat kaikki erikokoisia. Jugendtyylinen ravintola Margarita löytyy hotellin toisesta kerroksesta, ja ravintolasta avautuu upea näköala Vanhaankaupunkiin.

Hestia Hotel Baronsin vierestä löytyy useita ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Raatihuoneen torikin on vain kivenheiton päässä. Hotelli sopii erinomaisesti niille, joita vanhan talon mukana tulevat pienet haitat muun muassa äänieristyksen suhteen eivät häiritse.

Hestia Hotel Kentmanni

Omatoimikokemus

Joulukuussa 2019 avattu Hestia Hotel Kentmanni on yksi Tallinnan tyylikkäimmistä hotelleista. Hotelli sijaitsee 70-luvun merkittävän arkkitehdin, Heili Volberg-Raigin, suunnittelemassa talossa, joka toimi ennen kunnostusta tuomioistuimena. Oikeussalien sekä tuomareiden työhuoneiden tilalla on nyt pieni spa, ravintola ja aulabaari sekä tyylikkäät huoneet ranskalaisilla parvekkeilla. Ylimmän kerroksen huoneista pääsee myös yksityisille kattoterasseille. Hotelli sijaitsee lähellä keskustaa ja Vanhaakaupunkia.

Hotellissa on 92 viihtyisästi sisustettua, avaraa huonetta. Hotellissa on myös kokoustila sekä pieni spa, jossa löylysauna, höyrysauna sekä poreallas. Span käyttö sisältyy huonehintaan.

Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tyylikäs ravintola tarjoaa aamiaista sekä à la carte -ruokalistan. Lämminhenkinen ravintola sopii erinomaisesti päivätapaamisiin sekä illallisiin Tallinnassa vietetyn pitkän päivän jälkeen.

Go Hotel Shnelli

Omatoimikokemus

Go Hotel Shnelli on viihtyisä perushotelli Tallinnan Vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Hotelli sopii sinulle, mikäli arvostat sijaintia Kalamajan läheisyydessä sekä edullisia hintoja. Juna-aseman läheisyydestä johtuen juna-aseman äänet saattavat kantautua osaan huoneista.

Go Hotel Shnellissä on 137 huonetta. Standard-huoneista avautuu näkymä historialliselle rautatielle, Superior-huoneista  kauniiseen Tallinnan Vanhaankaupunkiin ja Shnellin puistoon. Hotellissa on myös perhehuoneita minikeittiöllä, jotka ovat kuin pieniä asuntoja keittonurkkauksineen. Hotellin kaikissa huoneissa on parkettilattia. Hotellissa ei ole ilmastointia.

Hotellista löydät kauneushoitolan, ruokakaupan, ruokaravintolan sekä hyvät yhteydet Vanhaankaupunkiin ja keskustaan. Kokouksia varten hotellissa on uusi 70-paikkainen kokoustila. Hotellissa on myös kaksi eri kokoista tilaussaunaa, joista toisessa viihtyisä lounge-alue.

Tutustu hotelliin tarkemmin ja katso lyhyt esittelyvideo.

L´Ermitage Hotel

Omatoimikokemus

L’Ermitage Hotel on moderni hotelli, jota on laajennettu ja uudistettu viimeksi vuonna 2013.  Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungintalolta  ja historialliseen Toompean linnaan on vain noin 300 metrin matka. Kävelymatkan päässä hotellista löytyy luova Kalamaja monine kahviloineen ja ravintoloineen, Kultuurikatel, Fotografiska Tallinn, Telliskiven luova kampus ja uusi Balti Jaam tori.

L´Ermitage Hotellissa on yhteensä 122 huonetta, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Huoneet on sisustettu helein pastellisävyin. Hotelli sijaitsee vilkkaan kadun varrella, joten kadun puoleisiin huoneisiin saattaa kuulua liikenteen ääniä. Standard huoneiden ilmastointia ei pysty huonekohtaisesti säätämään.

Buffetaamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa, joka on erikoistunut virolaisiin ​​ja kansainvälisiin ruokiin. Hotellista löytyy myös aulabaari, jossa voit rentoutua takan ääressä ja nauttia erilaisia ​​juomia. Vastaanotosta voit vuokrata polkupyörän tai auton. Lisämaksusta on mahdollista päästä nauttimaan suomalaisesta saunasta.

Hotellille on myönnetty ”Täällä on turvallista” -merkki, jonka saa jos todistetusti noudattaa kaikkia Viron terveysviraston ja matkailu-alan keskeisten liittojen yhdessä laatimia toimintaohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lue lisää merkistä.

Täällä on turvallista -merkki

 

St. Barbara

Omatoimikokemus

St. Barbara hotelli sijaitsee keskustassa aivan Vapaudenaukion ja Vanhankaupungin vieressä. Hotelli on rakennettu yhteen Tallinnan kauneimpana pidettyyn kalkkikivirakennuksena.

1900-luvun alulla valmistuneessa rakennuksesssa toimivassa St. Barbara hotellissa on 53 huonetta. Hotellin huoneet ovat sisustukseltaan perushotellin tasoa ja joihinkin huoneisiin saattaa kantautua ääniä käytävästä tai ulkoa.

Hotellin alakerrassa on aamiaisravintola Baieri Kelder, joka toimii myös suosittuna saksalais-tyylisenä a la carte -ravintolana. Sisäpihalla toimii sään salliessa kesäterassi. Lisäksi hotellissa on mahdollista varata rentouttava hieronta tai vuokrata polkupyöriä kaupungilla liikkumista varten.

 

Metropol Hotel

Omatoimikokemus

Hotel Metropolilla on loistavalla sijainti aivan sataman ja keskustan välissä, Rotermannin korttelissa. Hotellista on lyhyt kävelymatka sekä keskustaan, että Vanhaankaupunkiin, joten olet Tallinnan tarjoamien palveluiden ja elämysten välittömässä läheisyydessä! Metropol tarjoaa kotoisan, mutta silti modernin majoituksen Tallinnan matkallesi.

Hotellissa on 154 huonetta. Hotellin jokaisessa huoneessa on laminaattilattia, kaikki huoneet sopivat allergisille myös vuodevaatteiden puolesta. Huoneissa ei ole ilmastointia eikä huoneiden ikkunaa voi osassa huoneista avata. Lapsiperheille hotellista löytyy väliovella yhdistettäviä perhehuoneita.

Metropol Spa-hotellista pääsee kätevästi Metropol-hotelliin yhdyskäytävää pitkin. Metropol-hotellissa on lämminhenkinen aulabaari sekä uudehko ravintola Pizzanaut, jossa tarjoillaan aamiaisen lisäksi lounasta ja käsintehtyjä à la carte -annoksia. Metropol Hotellilla on myös kauneushoitola, joka tarjoaa parturi-kampaamopalvelut sekä kosmetologin ja hierojan hemmottelevat palvelut. Sisäänpääsyliput Metropol Spa:n kylpyläosastolle sekä kuntosalille saa varattua Metropol Spa:n vastaanotosta. Hotellin kokoustilat sijaitsevat Metropol Spa–hotellin puolella, jonne pääsee kätevästi yhdyskäytävää pitkin.

 

Metropol Spa Hotel

Omatoimikokemus

Business -luokan kylpylä- ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel sijaitsee Tallinnan keskikaupungissa, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa. Hotelli on vain kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista, satamista sekä keskustan palveluista. Metropol Spa Hotel on mainio valinta kokous- ja lomamatkaa varten.

Metropol Spa Hotellissa on 137 mukavaa huonetta. Huoneet ovat tilavia, ne ovat sisustettu skandityyliin tyylikkäästi, mutta silti kodikkaasti vastaamaan vaativammankin asiakkaan odotuksia. Majoitukseen sisältyy kylpyläosaston ja kuntosalin rajoittamaton käyttö.

Hotellissa voit rentoutua monin tavoin. Metropol Span kylpyläosastolta löytyy uima-allas, 4 erilaista saunaa ja 4 poreallasta, baari, kuntosali sekä Wellness-osasto, jossa voit varata kauneus- ja vartalohoitoja. Miellyttävä musiikki, huolella valitut tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat täydellisen rentoutumisen ja hemmottelukokemuksen.

Metropol Span yhteydessä löytyy NOMAD RESTO–ravintola joka tarjoaa lämminhenkisen palvelun lisäksi edistyksellisiä makuyhdistelmiä tyylikkäässä ilmapiirissä. URBAN BAR puolestaan on urbaani ja suurkaupunkimainen seurusteluravintola hotellin katutasossa. Lisäksi Metropol Hotellin puolelta löytyy Pizzanaut–ravintola. Pizzanaut on perheystävällinen ja moderni käsintehtyjä pizzoja tarjoava uusi ravintola, jonne kuljetaan Spa hotellin puolelta käytävää pitkin. Hotellissa on myös monipuoliset kokoustilat.

Hilton Tallinn Park

Omatoimikokemus

Viron ensimmäinen Hilton-ketjun hotelli Hilton Tallinn Park sijaitsee vastaremontoidun ja rauhallisen Poliisipuiston itälaidalla kävelymatkan päässä Tallinnan ydinkeskustasta ja vanhastakaupungista.

Hotellissa on 202 modernia ja tyylikästä hotellihuonetta. Voit valita Standard, Deluxe ja Executive huoneen joko King Size vuoteella tai kahdella parivuoteella (135cm). Koko seinän lasi-ikkunoista avautuu upeat panoramanäkymät Tallinnan satamaan ja Vanhaankaupunkiin.

Hotellin palvelut ovat laadukkaat, pihviravintola The Able Butcher annoksissa käytetään ainoastaan parhainta lihaa ja annokset valmistetaan avokeittiössä. Rennompaa ilmapiiriä etsiville hotellissa on viihtyisä aulakahvila ja -baari.

Pitkän päivän päätteeksi rentoutumista etsiville hotelli tarjoaa Eforea spa –palveluita, 24h kuntokeskuksen, sisäuima-altaan, terassin ja grillausalueen. Huonehintaan sisältyy Eforea-kylpylän ja kuntosalin rajaton käyttö aukioloaikoina. Executive huoneissa majoittuessa huonehintaan sisältyy myös Exevutive Loungen käyttö. Hotelli soveltuukin luksusta hakeville asiakkaille.

Hilton Tallinn Park hotellissa on monipuoliset kokoustilat ja hotelli pystyy järjestämään isojakin tapahtumia. Hotellin yhteydessä on myös Olympic Park Casino ja lähettyviltä löytyy Stockmannin tavaratalo.

 

 

Paksu Margareeta

Omatoimikokemus

Paksun Margareetan tornissa toimii Viron merenkulkumuseo, jossa voi tutustua virolaisen merenkulun historiaan mielenkiintoisella tavalla. Museossa on muun muassa keskiaikainen hylky, upea laivojen pienoismallikokoelma sekä paljon mielenkiintoisia ja käsin kosketeltavia näyttelyesineitä.

Tornin katolla kannattaa piipahtaa, sillä siellä on näköalatasanne, josta on upeat maisemat sekä satamaan että Vanhaankaupunkiin. Kesäisin terassilla toimii kahvila. Tasanteelle pääsee ilman museon pääsylippua.

Elamus Spa

Omatoimikokemus

Viron suurin kylpylä- ja saunakeskus Elamus SPA sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä satamasta Mustamäen alueella. Elamus Spassa on 12 erilaista saunaa, erilaisia saunarituaaleja, 25 metriä pitkä kuuden radan uima-allas sekä lapsille tarkoitettu alue hieman erillään muusta kylpyläosastosta.

Lisäksi Spassa on lisämaksullinen, erillinen ja vain aikuisille tarkoitettu Elamus Spa 21+, josta löytyy vielä lisää saunoja sekä allas. 21+ puolella voit nauttia drinkkejä suoraan uima-altaassa istuen, nauttia rauhoittavasta musiikista tai kokeilla Garra Rufa -kalahoitoa, jossa pienet kalat syövät kuollutta ihosolukkoa jaloista.

Paikan päällä voi vuokrata pyyhkeen tai kylpytakin. Alueella ilmainen pysäköinti.

Tallinnan hotellimatka lentäen Tampereelta

Omatoimikokemus

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Omatoimikokemus

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn on monipuolinen kylpylähotelli lyhyen matkan päässä keskustan palveluista sekä Vanhastakaupungista. Hotellissa on 465 hyvällä maulla sisustettua huonetta.

Meriton Spa hotellin monipuolinen allas- ja saunaosasto sekä kuntosali ovat hotelliasiakkaiden käytössä niiden aukioloaikoina. Lisäksi hotellissa on Wellness Spa, josta on mahdollista varata kauneus- ja kampaamopalveluita, hierontoja sekä erilaisia vartalohoitoja.

Hotellin ravintola Grill 250 tarjoilee arkipäivisin buffet-lounasta ja lounaan jälkeen myös à la carte -annoksia. Makean nälkään löytyy valikoimaa Cafe Mademoiselle tarjonnasta.

My City Hotel

Omatoimikokemus

My City Hotel sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä, noin 250 metrin päässä Raatihuoneen torilta. Kauniissa vaaleassa rakennuksessa olevalla hotellilla on poikkeava taidekokoelma, koostuen italialaisten taiteilijoiden teoksista. Taiteen lisäksi hotellin henkilökunta arvostaa jazz-musiikkia, joka soi hotellin yleisissä tiloissa taustamusiikkina.

Kaikki My City hotellin huoneet ovat valoisia ja lämpimin värein sisustettuja. Huoneita hotellissa on yhteensä 68. Buffetaamiainen tarjoillaan My Café -ravintolassa, joka on erikoistunut virolaisiin ja kansainvälisiin ruokiin. Pianobaarissa on tarjolla erilaisia juomia. Yksi Tallinnan suosituimmista ravintoloista, ravintola Mix Fusion, sijaitsee My City Hotellissa.

Lisämaksusta asiakkaat voivat rentoutua perinteisessä suomalaisessa saunassa tai porealtaassa. Lisämaksusta on myös mahdollista varata etukäteen autolle parkkipaikka. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden.

Tallinn Viimsi Spa

Omatoimikokemus

Monipuolinen 8-kerroksinen Tallinn Viimsi Spa -kylpylähotelli sijaitsee noin 11 km päässä Tallinnan satamasta. Hotelli soveltuu erityisesti lapsiperheille sekä niille, jotka haluavat rentoutua erilaisten hoitojen- ja kauneuspalveluiden äärellä.

Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, pubi, elokuvateatteri, allasosasto, vesipuisto Atlantis H2O, SPA 18+ -saunakeskus, SPA Beauty kauneuskeskus, hoito-osasto, yksityinen Hammasklinikka Lumen, lasten leikkimaailma sekä kokoustilat. Hotellilla järjestetään tanssi-iltoja ja muuta ohjelmaa muutamana iltana viikossa. Monipuolisen tarjonnan lisäksi Viimsin alueen palvelut ovat aivan hotellin lähettyvillä.

Tallinn Viimsi Span huoneista löytyy perusmukavuudet, mutta niissä ei ole ilmastointia. Suurimmassa osassa huoneista on kuitenkin ranskalainen parveke. Huonehintaan sisältyy kylpytakit sekä uimahallin, kuntosalin ja saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina. Atlantis H2O vesipuiston ja SPA 18+ -saunakeskuksen käyttö ei sisälly majoituksen hintaan, vaan pääsylipun voi ostaa erikseen Viimsin hotellivastaanotosta.

 

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto

Omatoimikokemus

Tallinnan Vanhankaupungin laidalla sijaitseva Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto on koko perheen kylpylähotelli. Hotellin loistava sijainti tarjoaa tekemistä jokaiselle ihan lähiympäristöstä. Tämä kuusikerroksinen kylpylähotelli on rakennettu 2005. Vesipuisto remontoitiin kokonaisuudessaan ja avattiin uudelleen syksyllä 2019. Kalev Span ammattikilpailuunkin tarkoitettu 50 metrin uima-allas on kaikkien kestosuosikki. Lapset viihtyvät liukumäessä ja perheen pienimmät lasten altaassa. Lisäksi allasosastolta löytyy esimerkiksi virtaus-rentoutumisallas ja allasbaari. Vesipuiston ohella kylpylä tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipaketteja lääketieteellisistä hoidoista Wellness-paketteihin.

Uima-allasosasto on myös paikallisten käytössä ja monia koulu- ja urheilijaryhmiä varten voi osa radoista tai altaista olla pois hotellivieraiden käytöstä. Aikuisille kylpylähotelli tarjoaa K-18 saunakeskuksen, Sauna Oasiksen, palveluita lisämaksusta.

Kylpylähotellin laajasta hoitovalikoimasta voi valita itselleen parhaat hemmotteluhoidot.

 

Hestia Hotel Europa

Omatoimikokemus

Hestia Hotel Europa on toukokuussa 2007 avattu hotelli satamassa D-terminaalin läheisyydessä. Matkaa hotellista suosittuun Viru Keskukseen on vain 700 m ja Raatihuoneentorille vanhaankaupunkiin 1,3 km. Hotellin yhteydessä toimii Kauneuskeskus josta on mahdollista ostaa ja varata etukäteen lisämaksullisia kauneuspalveluita.

Hestia Hotel Europassa on 185 huonetta. Kaikki hotellin huoneet ovat kodikkaasti sisustettuja ja tilavia. Hotellihuoneissa on otettu huomioon pienimmätkin yksityiskohdat, jotka takaavat viihtyvyyden vaativimmillekin vieraille. Koko hotelli on savuton. Aamusauna ja kuntosalin käyttö sisältyvät hintaan.

Hotellin alakerrassa sijaitseva ravintola Olive on sataman välittömässä läheisyydessä Amiraali altaan vieressä, joten ruokailun yhteydessä voi nauttia kauniista näkymistä pienvenesatamaan ja Tallinnan vanhaankaupunkiin. Kesällä voi nauttia ruokia ja juomia auringonlaskussa ulkoterassilla.

Swissôtel Tallinn

Omatoimikokemus

Tallinnan keskustassa korkeimmassa rakennuksessa sijaitseva Swissôtel Tallinn tarjoaa luksusta ja ylellisyyttä lähellä Tallinnan ostosmahdollisuuksia ja kulttuurielämyksiä. Hotelli sijaitsee Stockmannin vieressä, Viru Keskus ja Estonia teatteri ovat vain alle kilometrin päässä.

Swissôtel Tallinn hotellissa on 238 tilavaa huonetta, joista useimmista on upea näköala Vanhaankaupunkiin ja merelle. Hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy elegantti ja ylellinen ravintola-baari Horisont, josta avautuu lumoava panoraama näkymä Tallinnaan. Asiakkaiden käytössä olevalta Pürovel Spa & Sport -osastolta löytyy kuntosali, tavallista tyylikkäämpi sisäuima-allas sekä pieni saunaosasto (sauna ja höyrysauna). Saunan lauteilla istuessa voi ihailla huikeaa näkymää yli Tallinnan kaupungin!

Executive -huoneissa ja sviiteissä majoittuville matkan hintaan sisältyy sisäänpääsy Executive Loungeen, joka sijaitsee 28. kerroksessa. Loungessa muun muassa sanomalehtiä, kahvia/teetä/virvoitusjuomia, lounasaikaan snacksia sekä illallisaikaan cocktaileja ja snackseja. Aukiolo: ma–su klo 15:00–20:00.

Radisson Collection Hotel Tallinn

Omatoimikokemus

Uudistettu Radisson Collection Hotel (ent. Radisson Blu Sky) sijaitsee keskellä Tallinnan keskustaa, lyhyen kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Tornimainen hotellirakennus kohoaa korkealle ja hienostuneella maulla sisustetuista hotellihuoneista aukeavat upeat panoraamanäköalat Tallinnan ylle.

Hotellilla on oma kuntosali sekä spa&rentoutumiskeskus, joiden käyttö kuuluu matkan hintaan.

Hotellin MEKK -ravintolassa tarjoillaan aamiaisbuffet ja siellä voi nauttia ikonisia virolaisia suosikkiannoksia. Ravintola ja baari ISSEI taas tarjoaa yhdistelmän japanilaista ja perulaista ruokakulttuuria sekä panoraamanäkymän Tallinnan vanhaankaupunkiin. Mikäli haluaa rentoutua juoman ja välipalan äärellä, on hotellin aulabaari loistava valinta.

Risteillen Riikaan + Road Trip Via Balticaa

Omatoimikokemus

Riikaan matkaat vaivattomasti Helsingistä laivalla. Aamulla pääset levänneenä tutustumaan Baltian Pariisiksi kutsutun Riikaan. Latvian pääkaupungin ainutlaatuinen Vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Daugava-joen rannat, jugend-kaupunginosa, puistot, palatsit, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu.

Automatkalla Tallinnaan voit poiketa vaikkapa pulahtamassa Pärnun kuuluisalla uima-rannalla tai valita matkan jossa Pärnuun jäädään yöpymään. Valitse oma reittisi, omalla autolla matkatessa valinta on vain sinun. Vietä Tallinnassa tai Pärnussa oman valintasi mukaan 1–5 yötä.

L’Embitu Hotel

Omatoimikokemus

Hotellissa on 125 upeaa huonetta. Huoneita löytyy joka makuun – Comfort- ja Deluxe-huoneita, sviittejä sekä parvekkeellisia ja saunallisia huoneita.

Hotellin aamiainen tarjoillaan ROOF -ravintolassa, josta on viehättävä näköala Tallinnan kaupungille. Wine&Tapas Cellar -baari sijaitsee hotellin kunnostetussa historiallisessa osassa. Baarissa voit nauttia tapasvalikoimasta sekä yhteensopivasta viinistä.

Hotellin yläkerroksissa sijaitsee konferenssikeskus, jonka avoimelta kattoterassilta aukeaa panoraamanäkymä Lembitu puistoon ja Tallinnan keskustaan.

Hotellissa on Spa & Relaxation -osasto, jossa voit lisämaksusta nauttia uima-altaasta, japanilaisesta altaasta, kylmäaltaasta, höyrysaunasta ja tavallisesta saunasta. Lisäksi hotellissa on asiakkaiden vapaassa käytössä pieni kuntosali.

Hotellille on myönnetty ”Täällä on turvallista” -merkki, jonka saa jos todistetusti noudattaa kaikkia Viron terveysviraston ja matkailu-alan keskeisten liittojen yhdessä laatimia toimintaohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Lue lisää merkistä.

Täällä on turvallista -merkki

 

Park Inn by Radisson Central

Omatoimikokemus

Park Inn by Radisson Central hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla suurimpien liike- ja ostosalueiden lähellä. Myös Vanhakaupunki on kätevästi kävelymatkan päässä. Kaikissa Park Inn Centralin huoneissa on ilmainen WiFi ja huoneet ovat ilmastoituja ja modernisti kirkkain värein sisustettuja. Hotelli täyttää Green Key -ympäristömerkin vaatimukset.

Asiakkaat voivat vuokrata yksityissaunan poreammeella tai rentoutua kauneussalongissa. Hotellin à la carte ravintola Kompass tarjoaa kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Hotellista löytyy myös kahvila ja lobbybaari ja nälän yllättäessä vastaanotosta on saatavilla pientä purtavaa ympäri vuorokauden. Park Inn Centralissa on yhteensä 245 huonetta.

Braavo Spa Hotel

Omatoimikokemus

Braavo Spa Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan Vanhassakaupungissa Kalev Spa kylpylähotellin vieressä. Vaatimaton 2-kerroksinen kahden rakennuksen hotelli on kunnostettu ja avattu hotellina vuonna 2006. Vaikka hotelli on vain kahdessa kerroksessa, ovat käytävät melko pitkiä ja portaita on verraten paljon. Suurin osa standard huoneista sijaitsee 2. kerroksessa, joten hotelli ei sovellu liikuntarajoitteisille. Perhehuoneisiin ja osaan standard-huoneista on käynti ulkokautta.

Braavo Span yhteydessä on vuonna 2013 avattu monipuolinen kylpyläosasto, jossa on yhteensä 11 erilaista allasta ja useita saunoja. Tallinnan suurin kuntosali Reval Sport löytyy myös hotellin yhteydestä. Kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö kuuluu hintaan. Kylpylän käyttö onnistuu lisämaksusta myös ennen sisäänkirjautumista.

Braavo Spassa on pieni aamiaisravintola, joka muina aikoina toimii kahvilana. Hotellista on lyhyt kävelymatka niin Vanhankaupungin kuin keskustankin ravintoloiden ruokanautintojen äärelle.

Hotelli on suljettu elokuun loppuun saakka.

 

Centennial Hotel Tallinn

Omatoimikokemus

Centennial hotelli on Viron tasavallan 100-vuotispäivälle omistettu 4 tähden businesshotelli Tallinnan keskustassa lähellä Kristiine keskusta. Hotellilta on vain 10 minuutin matka Tallinnan Vanhaankaupunkiin.

Hotellin sisustuksessa on käytetty pohjoismaista tyyliä. Sisustuskonsepti perustuu Viron tasavallan 100-vuotispäivään, jossa taide- ja sisustusratkaisujen kautta kerrotaan Viron viimeisen sadan vuoden historiasta. Hotellissa on 81 pohjoismaisen raikkaasti sisustettua huonetta.

Hotellissa on kodikas ravintola yhdistettynä lounge-alueeseen, huonepalvelu sekä kolme päivänvalolla varustettua konferenssi- ja juhlavastaanottohuonetta 25-75 hengelle. Hemmottelua kaipaaville suosittelemme viereisen Kreutzwald hotellin Zen Spa -osastolla vierailua. Hotellissa on pieni kameravalvottu parkkialue.

Meriton Old Town Garden

Omatoimikokemus

Meriton Old Town Garden Hotel avasi ovet joulukuussa 2009. Hotellin kaikki 50 huonetta ovat vaatimattomia ja täysin ainutlaatuisia kooltaan ja muotoiluiltaan. Huoneet ovat pääsääntöisesti pienikokoisia.

Kaunis Meriton Old Town Garden sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Tallinnan vanhankaupungin sydämessä vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Raatihuoneentorilta. Hotellissa on paljon portaita ja hotellia ei suositella liikuntarajoitteisille. Huoneissa on vanhoja keskiaikaisia piirteitä, kuten joidenkin huoneiden kivi- ja puuportaat. Joistakin huoneista on näkymä vanhaankaupunkiin.

Trofe-ravintolan ruokalistalla näkyy pohjoismainen ruokakulttuuri, listalta löytyy Itämeren ja Skandinavian alueen riistaa, lihaa ja kalaa. Kesäisin avataan terassi sisäpihalla sekä Pikk -kadulla.

Hotelli väliaikaisesti suljettu 1.10.2021-14.4.2022.

Kreutzwald Hotel Tallinn

Omatoimikokemus

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee Tõnismäellä lähellä Viron kansalliskirjastoa. Hotellista on vain noin 12 minuutin kävelymatka Vanhaankaupunkiin ja Kristiine Keskus, yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista, on vain 400 metrin päässä. Hotelli sijaitsee historiallisessa kalkkikivirakennuksessa, joka valmistui vuonna 1953. Rakennus entisöitiin historiallista tunnelmaa säilyttäen 73 huoneen hotelliksi. Kaikissa huoneissa on klassinen sisustus ja lämmin värimaailma. Hotellissa on hissi, mutta katutasosta hotellin vastaanottoon kuljetaan portaiden kautta.

Hotellin La Cucina ravintola ja pizzeria Napoletana on avoin keittiöravintola. La Cusina on perheystävällinen ravintola. Lisäksi hotellissa on Kreutzwald Library Lounge sekä spa- ja wellness-keskus ZEN SPA, josta on lisämaksusta mahdollista saada erilaisia hierontoja ja vartalohoitoja. ZEN SPAsta löytyy myös yksityissaunoja ja japanilainen allas.

Kreutzwald Hotel on saanut Green Key –ympäristömerkin, joka tarkoittaa, että hotellin päivittäisessä toiminnassa on ympäristöystävällisyys tavanomaista tasoa paremmin huomioitu.

 

Radisson Blu Hotel Olümpia

Omatoimikokemus

Radisson Blu Hotel Olümpia sijaitsee Tallinnan keskustassa. Hotellin lähellä on ostoskatuja ja liikekeskus. Kalevin stadion on vain 600 metrin päässä ja parin sadan metrin päässä hotellista sijaitsee Lembitu-puisto. Vanhaankaupunkiin on noin 1 km:n matka. Hotellin ravintola Sensossa tarjoillaan hotellin runsas Super breakfast buffet aamiainen ja päivällä sekä illalla ravintolassa on a la carte menu. Hotellin Café Boulevardissa on tarjolla laaja valikoima oman leipomon tuotteita. Hotellin palveluihin kuuluvat mm. myös kauneushoitola, laaja business center, matkatavarasäilytys ja huonepalvelu. Olympic Casino Olümpian tiloissa sijaitsee Viron suurin sporttibaari: Olümpia OlyBet. Olümpiassa on yhteensä 390 huonetta.

Hotellimatkan hinta sisältää Standard-luokan huoneessa majoittuville Club 26 – kuntosalin, asiakassaunan ja uima-altaan käytön klo 8:00-11:00 välisenä aikana. Superior- ja Premium-luokassa käyttö kuuluu veloituksetta koko päivän klo 8:00-22:00.

Lähde virtuaalikierrokselle hotelliin!

Hestia Hotel Ilmarine

Omatoimikokemus

Tallinnan vanhalla tehdasalueella sijaitseva 3-kerroksinen Hestia Hotel Ilmarine hotelli on perushotelli pois keskustan suurimmasta vilskeestä. Hotelli on sijainniltaan ideaalinen niille, jotka haluavat tutustua Vanhankaupungin lisäksi Kalamajan ja Telliskiven alueisiin.

Hestia Hotel Ilmarisessa on yhteensä 105 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluu kuntoiluhuone, internet -piste ja matkatavarasäilytys. Hotellin Wiegand-ravintolassa on tarjolla laaja valikoima kansainvälisiä ruokia. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden ja hotellilla on myös parkkialue, josta omalla autolla kulkevat voivat varata parkkipaikan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

 

Original Sokos Hotel Viru

Omatoimikokemus

Legendaarinen Original Sokos Hotel Viru on Tallinnan tunnetuimpia maamerkkejä. Virulla on loistava sijainti Tallinnan ydinkeskustassa, kivenheiton päässä Vanhastakaupungista.

Hotellin huoneet uudistettiin vuonna 2015. Lisäksi hotelli on nyt avannut erillisen Superior-siiven, joka kasvatti hotellin huonemäärää 93 teemahuoneella, jotka aikaisemmin olivat Solo Sokos Estorian huoneita. Hotellin kaikissa huoneissa ikkunalaudoille on tehty hauskat näköalapaikat, joista katsella kaupunkiin ja merelle. Hotelli sopii niin perheille, pariskunnille, ystäväporukoille kuin bisnesmatkaajillekin.

Hotellissa on useampi ravintola ja baari, lisäksi lyhyt matka Vanhankaupungin ravintoloiden äärelle. Viru-hotellissa on lisäksi Viron ja Viru-hotellin neuvostoaikaisesta historiasta kertova KGB-museo, kauneushoitola sekä pääsy Viru Keskukseen. Kesällä iltaisin aukeaa 23. kerroksen uusittu KGB Rooftop -baari, josta on upeat näköalat yli Tallinnan. Hotellin ravintola Merineitsissä järjestetään säännöllisesti uniikkeja kabaree-esityksiä.

Nordic Hotel Forum

Omatoimikokemus

Täysin uusittu, elokuussa 2021 ovensa uudelleen avannut tasokas Nordic Hotel Forum sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa, Viru Keskusta vastapäätä. Hotellista on kävelymatka Vanhankaupungin terasseille ja ravintoloihin. Hotellin ilmastoiduista huoneista löytyy sopiva vaihtoehto niin loma- kuin liikematkailijallekin. Kaikki huoneet on remontoitu allergiaystävällisiksi ja jokaisessa huoneessa on parkettilattia. Hotellissa on myös kaksi esteetöntä huonetta.

Nomel ravintolassa tarjoillaan aamiaisbuffetin lisäksi lounasta sekä herkullisia annoksia à la carte -listalta. Ravintolasta löytyy myös lapsille oma menu ja kesäaikaan  ravintolan terassilla voi makuelämysten lomassa nauttia kaupungin sykkeestä. Aulabaarissa voit nauttia virvokkeista ja kevyemmistä purtavista tunnelmallisen takkatulen ääressä, kun taas uusi ravintola Noho tarjoaa japanilaisia ja skandinaavisia makuja.  Hotellin 8. kerroksessa sijaitsevassa rentoutuskeskuksessa voi pulahtaa uimaan.

Tallinna

Omatoimikokemus

Matka kokonaisuutena hyvä: hotellista keskustassa helppo lähteä omille retkille uusiin paikkoihin kaupungissa. Hotelli miellyttävä, hyvä valinta. Matkan ajankohta hyvä: puistot, meri, kaupungissa ei liikaa turisteja. Lisäksi saimme aurinkoiset päivät. Julkinen liikenne hyvä. Bussit, raitiotievaunut helpot käyttää.

Tallinna

Omatoimikokemus

Tallinna on hieno kulttuurikaupunki

Tallinna

Omatoimikokemus

Laiva oli aikataulussa, saimme heti saavuttuamme hotellihuoneen, josta hyvät näkymät kauas. Tallinnan kaupunki on ihana.

Tallinna

Omatoimikokemus

Parasta oli Tallinna kokonaisuudessaan. Sinne oli rakennettu paljon uutta ja rantaa pitkin kävellessä Kalasatamasta eteenpäin oli kiva katsella. Rotermannin alue on viehättävä ja uutta ja vanhaa säilyttäen rakennettu viihtyisäksi.

Tallinnan kylpyläloma

Omatoimikokemus