Academy Plaza Hotel

Academy Plaza Hotel on mukava kolmen tähden hotelli Dublinin keskustassa. Hyvän sijainnin ansiosta läheltä löytyy sekä nähtävyyksiä että kauppoja, pubeja ja ravintoloita.
Hotelli

Perheomisteinen Academy Plaza Hotel sijaitsee Dublinin keskustassa, O’Connel -pääkadun poikkikadulla. Kuuluisalle Henry Street -ostoskadulle on noin 5 minuutin kävelymatka. Läheltä löytyvät myös monet nähtävyydet kuten Trinity College, Dublinin linna, Croke Park -stadion ja St Stephen’s Green -puisto.

Aulatilasta löytyy on mukavia tuoliryhmiä, joihin voi istahtaa vaikkapa kahville ja lukemaan päivän lehtiä. Hotellin Plaza Bar & Grill -ravintolassa on tarjolla suussa sulavia grilliruokia perinteisellä irlantilaisella vivahteella sekä virkistäviä juomia. Aamiainen on tarjolla Oscari’s -ravintolatilassa. Rakennuksen alimmassa kerroksessa on pieni kuntosali, jonne saa avaimen vastaanotosta, kuntosali avoinna päivittäin klo 6.00-23.00. Hotellilla kolme erikokoista kokoustilaa, kokoustiloja riittää aina 120 henkilön tarpeisiin saakka. Matkatavarasäilytyshuone. Kokonaan savuton hotelli.

Hotellissa on 7 kerrosta, moderneja ja ilmastoituja huoneita on 304. Huoneissa on kokolattiamatot, allergiahuoneita hotellissa ei ole. Hotellissa myös kolmen ja neljän hlön huoneita, varattavissa huonetilanteen salliessa.

Tripadvisor
5658 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi yöpyä Academy Plaza Hotellissa?
Loistava sijainti Dublinin keskustassa
Hotellin viihtyisä aulatila houkuttelee istuskelu- ja kahvituokiolle
Hotellin oma Plaza Bar & Grill -ravintola
Ilmastoidut huoneet
Yli 70 Dublinin nähtävyyttä kilometrin säteellä
Yli 100 ravintolaa kilometrin säteellä

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Academy Plaza Hotel

10-14 Findlater Place off O'Connell St, DO1 X2X0 Dublin (Ireland)
Puh: + 353 1 8780666
S-posti: stay@academyplazahotel.ie
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Dublinin keskustassa
Dublinin keskustassa
Dublin Airport
Dublin Airport
8,5 km
Conollyn asema
Conollyn asema
1,5 km
Liffey-joen ranta
Liffey-joen ranta
600 m