Kylpylähemmottelua aikuiseen makuun


Hyvää oloa, rentoutumista, lepoa, herkullista ruokaa ja kuplivaa – täydellinen miniloma! Ota ihana irtiotto hektisestä arjesta helposti ja vaivattomasti IMT:n kylpylälomalla! Olemme koonneet parhaat kylpylähotellit rentouttavaan lomaan aikuisten kesken, tutustu ja valitse mieluisin!


 

Hurmaava Hedon Spa on oikea hemmottelukeidas Pärnun kuuluisan hiekkarannan vieressä. Aamu alkaa rentouttavin merkein herkullisella aamiaisella kuohuviinitarjoilun kera ja kylpylän laaja hoitovalikoima tarjoaa hemmottelua upeissa merenrantamaisemissa.

Hedon Spassa on myös erittäin laadukas ravintolatarjonta, hotellin ravintola Raimond on valittu useana vuotena peräkkäin Viron 50 parhaan ravintolan listalle.

Erityistä rentoutumista kaipaaville Hedon Spassa on myös aikuisille tarkoitettu lisämaksullinen Hiljainen kylpylä, jossa voit kokea puhdistavan ja rentouttavan n. 2-3 h kestävän kylpylärituaalin. Jokainen hiljaisen kylpylän vieras saa mukaansa paketin Kuolleen meren vartalonhoitotuotteita.

Ihastu Hedon Spahan

Hedon Spa & Hotel on on vaativaankin makuun sopiva, laadukas kylpylähotelli. Vuodelta 1927 peräisin oleva Mudaravila -kylpylärakennus on osa Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellia. Hotellin sijainti on täydellinen aivan rannan läheisyydessä ja keskustaankin on vain noin 1 kilometrin matka.

Lue lisää

Laadukas hyvinvointikylpylä Rakveressä tarjoaa elämyksiä niin rentoutumista etsiville nautiskelijoille kuin aktiivisempaa lomaa hakeville. Kylpylä on tunnettu myös tasokkaasta ravintolatarjonnasta sekä ihanista itämaisista hoidoista.

AQVA Hotel & Spa tarjoaa erinomaiset puitteet kokonaisvaltaiseen hyvän olon lomaan! Iso ja monipuolinen allasosasto sekä kahdeksan erilaista saunaa sisältävä saunakeskus takaavat rentouttavan kylpyläkokemuksen. Saunakeskuksessa on lisäksi kylmäallas, virkistävät kylmä-kuuma -vaihtokylvyt sekä perinteinen jalkakylpy ja poreallas. Vesipuiston baarissa on tarjolla laaja valikoima virvokkeita ja coctaileja.

AQVA Hotel & Spa sijaitsee 1200-luvulta peräisin olevien linnanraunioiden lähellä, puiston ja kaupungin vieressä, joten myös ympäristö tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää.

Tutustu AQVA Hotel & Spahan

Aqva Spa sijaitsee Rakveren linnan läheisyydessä, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin vauhdikkaampaa lomaa kaipaaville. Kylpylän hoito-osasto on erikoistunut itämaisiin hoitoihin.

Lue lisää

Tallinnan kupeessa n. 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta sijaitseva Viimsi Spa mukautuu moneen! Viimsi Spa tarjoaa perinteistä kylpyläkokemusta sekä koko perheelle sopivia lomia.

Tallinn Viimsi Spa tarjoaa mahdollisuuden päästä myös vain aikuisille tarkoitettuun Spa18+ kylpylä- ja saunaosastoon. Erittäin pidetyllä Spa18+ -puolella voit rentoutua erillisessä saunakeskuksessa ja nauttia erilaisista hemmottelu- ja rentoutushoidoista.

Lue lisää Viimsi Spasta

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kauniilla ja rauhaisalla Viimsin alueella. Hotellin läheltä löydät uimarantoja sekä metsä- ja retkipolkuja, jotka tarjoavat hyvät puitteet rentouttavalle lomalle. Viimsi Span allasosasto hemmottelee porealtaineen, lisäksi kylpylästä löytyy kuntouimareille sopiva rata-allas. Kauneus- ja hoito-osastolta voit varata laajasta valikoimasta hemmottelevia ja terveyttä vaalivia hoitoja. Lapsiperheille Viimsi Spa tarjoaa jättimäisen leikkihuoneen sekä hyvän mahdollisuuden vieraille viereisessä Atlantis H2O Aqua Park -vesipuistossa.

Lue lisää

Viehättävä ja laadukas Grand Rose Spa sijaitsee Saarenmaalla aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Monipuolinen saunaosasto ja kylpylä sekä Span ihanat hemmotteluhoidot tekevät Grand Rose Spasta erinomaisen paikan rentouttavalle irtiotolle. Hotelli on erinomainen valinta myös romanttiselle lomalle!

Hotellissa on erittäin tunnelmallinen holviravintola, kannattaa tutustua!

Lue lisää Grand Rose Spasta

Viehättävä ja laadukas Grand Rose Spa sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Monipuolinen saunaosasto ja kylpylä sekä Span ihanat hemmotteluhoidot rentouttavat ja virkistävät. Herkuttelu tunnelmallisessa holviravintolassa kruunaa lomasi!

Lue lisää