Hotellimme alueella

Hotelli
Ivalon keskussa sijaitseva perheomisteinen Hotelli Kultahippu haluaa tarjota sinulle "The Golden Touch" elämyksen eli ainutlaatuista viihtyvyyttä ja välittömyyttä, jonka luvataan toteutuvan kaikissa hotellin palveluissa.
Hotellin mukavuudet
  • Varataan erikseen

Hotelli
Kauniin Ivalojoen rannalla sijaitseva hotelli. Hotelliin on Ivalon lentokentältä vain muutaman minuutin ajomatka. Ivalon palvelut löytyvät läheltä. Tämä hotelli sopii laatua arvostavalle lapinmatkaajalle.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hotelli sijaitsee upealla paikalla aivan Inarijärven läheisyydessä. Voit majoittua tunnelmallisiin hotellihuoneisiin ja kokea Lapin lumon ja aktiviteetit, sekä todellisen rauhan.
Hotellin mukavuudet
  • Kiertoajeluita, retkiä ja lippupalvelu

Hotelli
Upealla Saariselän Kakslauttasen tunturialueella, sekä Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa sijaitseva hotelli. Hotellin pihasta on suora pääsy merkityille patikka– ja pyöräilyreiteille sekä hiihtoladuille.
Hotellin mukavuudet
  • Hotelliasiakkaille veloituksetta

Hotelli
Hotelli sijaitsee upean Inarinjärven rannalla, Inarin kylän vieressä. Hotellilta on helppo retkeillä Inarinjärvellä sekä lähiseuduilla. Inarin palvelut ja nähtävyydet ovat vain muutaman kilometrin päässä. Upea luonto on läsnä kaikkialla.
Hotellin mukavuudet
  • Lisähinta 50€ / Varaus

Hotelli Kultahippu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ivalon keskustassa, Ivalojoen rannalla.
Hotellin mukavuudet
  • Ivalon keskustassa