Wilderness Hotel Nellim

Hotelli sijaitsee upealla paikalla aivan Inarijärven läheisyydessä. Voit majoittua tunnelmallisiin hotellihuoneisiin ja kokea Lapin lumon ja aktiviteetit, sekä todellisen rauhan.
Hotelli

Kalastavalle ja luonnossa liikkuvalle Nellimin ympäristö on suorastaan paratiisi. Vaarat ja tunturit, lukemattomat järvet ja joet kutsuvat nauttimaan Lapin jylhästä luonnosta. Nellimissä on myös kiinnostavia kulttuurinähtävyyksiä kuten  UIttoranni sekä Nellimin Ortodoksinen kirkko.

Tässä kohteessa ja hotellissa voi nauttia todellisesta luonnon rauhasta kaukana kaupunkien hulinasta. Kylässä ei ole päivittäistavarakauppoja, bensa–asemia tai muita julkisia palveluja. Lähimmät palvelut löytyvät Ivalosta 42 kilometrin päästä.

Hotelli tarjoaa lukuisia aktiviteetteja lähiympäristön alueella, kuten porotilavierailuita,  moottorikelkka– ja huskysafareita sekä , revontuli–, pilkki–, lumikenkä– ja hiihtoretkiä. Kysy lisätietoja hotellista. Henkilökunta auttaa retkiin liittyen mielellään!

Hotellin ravintola tarjoilee perinteisiä lappilaisia makuja ja kodikkaassa ilmapiirissä. Pysäköinti on hotellin asiakkaille veloituksetonta.

Hotellissa on 26 savutonta huonetta. Tarjonnassamme on tunnelmallisia kahden hengen Nellim–huoneita. Huoneet sijaitsevat kolmessa rakennuksessa hotelliympäristössä. Hotellissa on yleisissä tiloissa WiFi. Huoneista löytyy parisänky, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Tripadvisor
717 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Kiertoajeluita, retkiä ja lippupalvelu

Miksi valita Wilderness Hotel Nellim?
Todellista luonnonrauhaa
Lukuisia aktiviteetteja tarjolla lähiympäristössä
Ystävällinen palvelu
Aitoa lähiruokaa ja Lapin makuja tarjoileva ravintola

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Wilderness Hotel Nellim

Nellimintie 4230, 99860 Nellim
Puh: +358 (0) 400 809 949
S-posti: sales@nellim.fi
Vastaanotto
8:00-22:00
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Ortodoksinen kirkko
Ortodoksinen kirkko
800 m
Ivalon keskusta
Ivalon keskusta
42 km
Ivalon lentoasema
Ivalon lentoasema
51 km