Ikaalisten matkatoimisto

Joulu hotellissa 2017

Miltä kuulostaisi joulu hotellissa – valmis joulupöytä, mielenkiintoista jouluohjelmaa sekä opastettuja kiertokävelyitä ja -ajeluita? Tänä vuonna joulun hotellimatkoissa uutuuksina ovat Reykjavik ja Islannin luonnonnähtävyydet sekä Vihulan kartano. Mikäli olet jo aiempina vuosina viettänyt joulun hotellissa, niin kannattaa kokeilla millaista joulunvietto on kahdessa eri hotellissa ja kaupungissa. Joulumatkoista löytyy sitä varten ”Budapest ja Wien” -matka 😉

tallinnan-viro-059

Joulumatkat Baltiaan, Keski-Eurooppaan ja Islantiin

Viro tarjoaa paljon mahdollisuuksia joulunviettoon. Joulu Tallinnan hotellissa onkin tuttua tuhansille suomalaisille. Laaja hotelli- ja jouluohjelmatarjonta takaa sen, että Tallinnasta löytyy joka vuosi uusia näkökulmia joulunviettoon. Pärnu on myös suosittu ja rauhallinen kaupunki. Kannattaa myös tutustua Tarttoon, joka on kasvattanut suosiotaan joulukaupunkina. Tarjolla on myös Vihulan kartanojoulu. Viron lisäksi Baltian tunnettuja joulukaupunkeja ovat tietysti Riika ja Vilna ja niiden upeat ja koristeelliset Vanhatkaupungit.

Keski-Euroopasta löytyy todelliset helmet, kuten Praha, Budapest ja Wien. Kahteen jälkimmäiseen voit tutustua samalla matkalla! Prahaan on erillinen matka.

Islanti on tulen ja jään maa. Reykjavik on tulivuorten ympäröimä ja kaupungissa itsessään on useita kahviloita ja shoppailumahdollisuuksia. Matkalla hämmästellään myös Islannin luontoa.

Joulumatkat Viroon

Tunnelmallinen Tallinna on oiva valinta jouluksi. Lähde Tallinnaan hakemaan ripaus raikasta joulun henkeä! Valittavana yli 25 keskustahotellia ja useita eri laivavuoroja.

Lue lisää joulun hotellimatkoista Tallinnaan

Pärnun pienestä ja tunnelmallisesta kaupungista matkaaja löytää joulun rauhaa. Valittavanasi on kuusi erilaista matkaa sekä useita keskustahotelleja.

Lue lisää

Joulumatkat Riikaan

Joulumatkat Prahaan

Joulumatka Wieniin ja Budapestiin