Joulu yksin mutta yhdessä

Itsekseen matkustaminen on antoisaa! Yksin matkaava saa itse päättää lomaohjelmansa – oli se sitten kylpemistä, hemmotteluhoitoja, kaupungilla kiertelyä tai ehkä vain kirjan lukemista omassa hotellihuoneessa. Yksin tehty joulumatka ei tarkoita yksinoloa, sillä yhteisöllisyyttä voi tuntea jouluruokailuissa, kylpylöissä tapaa muita hotellivieraita ja hemmotteluhoidoissa kokee lämpimiä kohtaamisia terveys- ja kauneusalan ammattilaisten kanssa. Joulutarjouksiin kuuluu paljon edullisia majoittumisvaihtoehtoja yhden hengen huoneissa.

Mikä olisikaan parempi vaihtoehto itsenäiselle matkaajalle kuin käydä valmiin joulupöydän ääreen ja nauttia yhteisöllisyyden tunteesta muiden joulumielellä liikenteessä olevien seurassa. Sen lisäksi että sinun ei tarvitse valmistaa koko jouluruokien repertuaaria vain itsellesi, vältyt monen päivän urakalta syödä joulukinkku tai laatikot loppuun. Yksi hyvä vaihtoehto on suunnata kohti Pärnun Hedon Spata, jossa on tarjolla kolmen ruokalajin illallinen hyvälaatuisten viinien kera!

Tutustu tunnelmallisiin joululomiimme Suomessa

Nyt on aikaa varata hemmotteluhoitoja vaikka koko päiväksi! Panosta itseesi, edistä hyvinvointiasi ja terveyttäsi osaavissa käsissä. Aloita vaikkapa rentouttavalla hieronnalla, käy turvehoidossa, siirry seuraavaksi jalkahoitoon ja laitata vielä kyntesi tai hiuksesi. Kohtaamiset ystävällisten terveys- ja kauneusalan ammattilaisten kanssa tuovat lämpöä itsenäisen matkaajan jouluun. Erityisesto voimme suositella Pärnun Hedon Span Aasia-vaikutteisia hoitorituaaleja. Cinq Mondes -hoidot vievät sinut hetkeksi Etelä-Korean Je Ju -saarelle tai Balille ominaiset hoidot tietenkin Balille ilman pitkää matkustusaikaa.

Lue lisää

Hedon Spa & Hotel on on vaativaankin makuun sopiva, laadukas kylpylähotelli. Vuodelta 1927 peräisin oleva Mudaravila -kylpylärakennus on osa Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellia. Hotellin sijainti on täydellinen aivan rannan läheisyydessä ja keskustaankin on vain noin 1 kilometrin matka.

Lue lisää

Kumman valitsisit mieluummin kylpemistä ja vedessä pulikointia ihmisten keskuudessa vai rauhallisen joulun kotona, kun koko Suomi hiljentyy? Lähde rentouttavien aktiviteettien pariin, nauti iloisten naamojen näkemisestä ympärilläsi ja kepeästä jutustelusta saunan lauteilla muiden joulunviettoon tulleiden matkaajien kanssa.

Tutustu joulun kylpylälomiimme

Vuodesta toiseen Viron kylpylät kutsuvat yhä uudelleen suomalaisia joulun viettoon. Hemmotteluhetket hoidoissa, virkistäytyminen altaissa, nautinnolliset joulupöydän antimet, jouluohjelma ja yhdessä rakennettu jouluinen tunnelma jättävät matkaajaan lämpimän tunteen ja hyvän lomamielen.

Lue lisää joulun kylpylälomista

Ota puhelimen karttasovellus käyttöön, suuntaa vaikkapa Tallinnan Vanhankaupungin syövereihin, missä bongaat juuri sinua kiinnostavat nähtävyydet, valitset mieleisesi kahvipaikan ja viivyt joulutorilla juuri niin kauan kuin sinua huvittaa. Vaikka kompromissit ovat osa elämää, välillä on hyvä tehdä vain oman mielen mukaan.

Tutustu ja varaa

ℹ️ Tallinnan Go Hotel Shnelli tarjoaa yksin matkustaville jouluna erityisen edullisen hinnan. Tutustu joulun edullisiin hintoihin ja varaa joulu Tallinnaan.