Joulu Pärnussa

Viron pieni-suuri kaupunki Pärnu toivottaa tervetulleeksi sadat suomalaiset jouluvieraat, kuten aiempinakin vuosina. Pärnun pienestä ja tunnelmallisesta kaupungista matkaaja löytää joulun rauhaa. Tutustu Pärnun joulumatkoihimme ja vietä unohtumaton joulu kauniissa Pärnussa.

Valittavanasi on monta erilaista matkavaihtoehtoa –  3 tai 4 yötä hotellissa tai 1 yö laivalla + 3 tai 4 yötä hotellissa– sekä Pärnun parhaimmat keskusta- ja kylpylähotellit.

Pärnun korkeatasoiset ja monipuoliset kylpylät kutsuvat myös joulunviettoon. Tutustu joulun kylpylälomiin ja vietä nautinnollinen ja rauhallinen joulu Pärnun kylpylöissä!

Tutustu hotellivaihtoehtoihin

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellista

Hotel Tammsaarella on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hotell Tammsaaresta

Pärnu hotel sijaitsee Pärnun ydinkeskustassa, Ryytli kadun varrella, pääaukion ja Vana Park-puiston välissä. Kaikki tarpeellinen löytyy käden ulottuvilta. Uimarannalle on matkaa noin 1.5 km. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hotell Pärnusta

Iso ja hyvätasoinen hotelli meren tuntumassa, noin 2 km keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto ja kuntosali. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Strand SPA & Conference hotellista

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Villa Wesset on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa ja on kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellissa on lobbybar, tyylikäs á la Carte-ravintola ja kesäterassi. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Villa Wesset -hotellista

Täysin uusi , upea 4 tähden Wasa Resort kylpylähotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan kävelee n. 10 minuuttia. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen, Paitsi huoneistossa majoittuessa!

Lue lisää Wasa Resort -hotellista

Joulumatkat Pärnun hotelleihin

Joulun lisäpalvelut

Tutustu Pärnuun varaamalla Pärnun kiertoajelu joulupäivälle 25.12.

Lue lisää Pärnun kiertoajelusta

Varaa lippu Holiday musical -konserttiin 25.12.2019

Lue lisää

Lue vinkit Pärnun jouluun

Lähde joulumatkalle Ikaalisten Matkatoimiston mukana ja vietä tunnelmallinen joulu upeassa Pärnussa. Meiltä jouluiset hotelli- ja kylpylämatkat. Tutustu!

Lue lisää

Tunnelmalliset joulumarkkinat

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumarkkinat hurmaavat jouluna ympäri Eurooppaa. Katso listamme parhaista joulumarkkinoista ja varaa oma joulumatkasi!

Lue lisää