Joulun kylpylälomat Pärnuun

Varaa joulun kylpyläloma Pärnuun ja vietä rauhallinen, nautinnollinen ja tunnelmallinen joulu Pärnun upeissa kylpyöissä. Pärnun pikkukaupungin tunnelma tarjoaa joulun taikaa ja kylpylät hemmottelevat ihanilla hoidolla.

Pärnun kylpylöillä on vahva maine hoitoalan taitajina. Pitkät perinteet ja vuosien kokemus ovat nostaneet ne suomalaisten suosikkikylpylöiksi. Pärnun kylpylöistä Terviksestä, Tervise Paradiisista ja Viikingistä löydät hemmottelevan ja kiireettömän joulun. Joulumatka Pärnun kylpylöihin on oiva valinta jokaiselle, joka kaipaa hieman hemmottelua ja rentoutumista arjen keskellä. Tutustu joulun kylpylämatkoihin alla!

Jos vietät joulun mielummin pikkukaupungin joulutunnelmasta nauttien kuin kylpylähoidoissa tutustu tästä järjestämiimme joulumatkoihin Pärnun hotelleihin.

Joulumatkat Pärnun kylpylöihin

Kaikki joulun kylpylälomat

Vuodesta toiseen Viron kylpylät kutsuvat yhä uudelleen suomalaisia joulun viettoon. Hemmotteluhetket hoidoissa, virkistäytyminen altaissa, nautinnolliset joulupöydän antimet, jouluohjelma ja yhdessä rakennettu jouluinen tunnelma jättävät matkaajaan lämpimän tunteen ja hyvän lomamielen.

Lue lisää joulun kylpylälomista

Lue vinkit Pärnun jouluun

Lähde joulumatkalle Ikaalisten Matkatoimiston mukana ja vietä tunnelmallinen joulu upeassa Pärnussa. Meiltä jouluiset hotelli- ja kylpylämatkat. Tutustu!

Lue lisää

Tutustu myös

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää