Baltian joulumatkat ja joulun matkakohteet

Joulumatkat Viroon ja Baltiaan – runsas valikoima jouluisia hotellimatkoja, kylpylälomia ja jouluristeilyjä!

Joulu on herkuttelemisen, nauttimisen, hemmottelun, rauhoittumisen ja juhlan aikaa. Kaikki nämä onnistuneen joulun ainekset löydät joulumatkoiltamme. Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa.

Joulumatkat Viroon ovat vuosi vuodelta suosittuja, eikä mikään ihme. Tunnelmallinen Tallinna, lumoava Pärnu ja Viron rentouttavat kylpyläkohteet Tartto, Otepää, Rakvere ja Toila tarjoavat joulumieltä varmasti ihan jokaiselle. Joulutunnelmaa voi myös hakea hieman kauempaa Baltian joulukohteistamme. Riika ja Vilna ovat molemmat suosittuja matkakohteita jouluna. Runsaat joulumarkkinat, herkulliset jouluherkut ja kauniit jouluvalot ihastuttavat matkailijoita.

Joulun viettäminen matkalla on mukava vaihtoehto nähdä erilaisia jouluperinteitä. Joulu Virossa tai kylpylässä tarjoaa varmasti vaihtelua perinteiseen kotona vietettyyn jouluun On ihana rentoutua kun pääsee puhtaisiin lakanoihin ja valmiiseen joulupöytään, antaen jonkun muun hoitaa siivouksen ja ruoanlaiton. Tutustu siis joulumatkoihimme ja vietä unohtumaton ja erilainen joulu vaikkapa hotellissa!

Bussikuljetukset Suomessa

Suomen puolen bussikuljetukset joulumatkoille maksavat 36 €/henkilö, sisältäen meno-paluun.

  • Parkano–Ikaalinen–Ylöjärvi–Nokia–Tampere–Valkeakoski–Hämeenlinna–Helsinki
  • Rauma–Laitila–Raisio–Turku–Salo–Helsinki

Menopäivät sunnuntai 20.12. ja keskiviikko 23.12. Paluupäivät lauantai 26.12. ja sunnuntai 27.12.

Joulumatkat Viron kylpylöihin

Vuodesta toiseen Viron kylpylät kutsuvat yhä uudelleen suomalaisia joulun viettoon. Hemmotteluhetket hoidoissa, virkistäytyminen altaissa, nautinnolliset joulupöydän antimet, jouluohjelma ja yhdessä rakennettu jouluinen tunnelma jättävät matkaajaan lämpimän tunteen ja hyvän lomamielen.

Lue lisää joulun kylpylälomista

Joulumatkat Tallinnaan

Tunnelmallinen Tallinna on oiva valinta jouluksi. Lähde Tallinnaan hakemaan ripaus raikasta joulun henkeä! Valittavana yli 25 keskustahotellia ja useita eri laivavuoroja.

Lue lisää joulun hotellimatkoista Tallinnaan

Lumoava Tallinna tekee vaikutuksen vierailijaan yhä uudelleen. Ikkunoissa tuikkivat kynttilät, jostain kantautuu joulumusiikkia, vastaantulijoilla on iloinen joulumieli. Lukuisissa ruokapaikoissa tunnet joulun tuoksut ja maut.

Lue lisää

Joulumatkat Pärnuun

Pärnun pienestä ja tunnelmallisesta kaupungista matkaaja löytää joulun rauhaa. Valittavanasi on useita keskusta- ja kylpylähotelleja.

Lue lisää

Pärnun kylpylöillä on vahva maine hoitoalan taitajina. Pitkät perinteet ja vuosien kokemus ovat nostaneet ne suomalaisten suosikki kylpylöiksi. Pärnun kylpylöistä Terviksestä, Tervise Paradiisista ja Viikingistä löydät hemmottelevan ja kiireettömän joulun.

Lue lisää

Joulumatkat Riikaan ja Jurmalaan

Joulumatka Vihulan kartanoon

Joulumatka Tarttoon

Jouluristeilyt Tallinnaan

Lähde jouluristeilylle ja vietä tunnelmallinen joulu merellä. Ikaalisten Matkatoimiston kautta jouluristeily Helsingistä Ahvenanmaalle.

Lue lisää

Tutustu myös

Miltä kuulostaa jouluinen hemmotteluloma hoitoineen, kylpylöineen, ihanine ravintolaillalisineen, viininmaisteluineen ja romanttsine käyntikohteineen? Vietä erilainen joulu kotimaan tai Baltian kohteissa ja ota kaikki irti joulunajan luksuksesta!

Lue lisää

Jouluna on aikaa rentoutua ja hemmotella itseään erilaisissa kauneus- ja terveyshoidoissa, pulikoida kylpylässä ja nattia viihtyisän hotellihuoneen tuomasta ylellisyyden tunteesta.

Lue lisää

Nyt on aika jättää joulukiireet ja lähteä lomalle nauttimaan valmiista jouluaterioista, puoli- tai täysihoidoista jopa hemmottelujen kera!

Lue lisää