Joulu kylpylässä 2020 ja joulun kylpylälomat

Vuodesta toiseen Viron kylpylät kutsuvat yhä uudelleen suomalaisia joulun viettoon. Lähde siis sinäkin viettämään ihanan rentouttavaa joulua kylpylässä. Hemmotteluhetket hoidoissa, virkistäytyminen altaissa, nautinnolliset joulupöydän antimet, jouluohjelma ja yhdessä rakennettu jouluinen tunnelma jättävät matkaajaan lämpimän tunteen ja hyvän lomamielen.

Joulun kylpylälomat Viron parhaisiin kylpylöihin

Kylpylämme Tallinnassa, Pärnussa, Haapsalussa, Saarenmaalla, Laulasmaalla, Pyhäjärvellä sekä Rakveressa ovat lämmöllä valmistaneet joulun Sinua varten! Pääset nauttimaan kylpylöiden hemmottelevista hoidoista sekä kiireettömästä joulun tunnelmasta, unohtamatta tietenkään herkullista jouluaaton juhlaillallista. Ei ole ihme, että moni asiakkaamme palaa vuosi toisensa jälkeen kokemaan virolaisen joulun lämmön.

Viron kylpylät ovat mukauttaneet kylpylätarjontaansa vuosien saatossa suomalaisen matkailijan makuun sopivaksi ja sen vuoksi ne osaavat tarjota juuri sitä, mitä joululomaltasi toivot! Tuttuja perinteitä, lämmintä joulurauhaa, hemmottelua ja rentoutumista. Tule ja nauti!

Bussikuljetukset Suomessa

Suomen puolen bussikuljetukset joulumatkoille maksavat 36 €/henkilö, sisältäen meno-paluun.

  • Parkano–Ikaalinen–Ylöjärvi–Nokia–Tampere–Valkeakoski–Hämeenlinna–Helsinki
  • Rauma–Laitila–Raisio–Turku–Salo–Helsinki

Menopäivät sunnuntai 20.12. ja keskiviikko 23.12. Paluupäivät lauantai 26.12. ja sunnuntai 27.12.

Joulumatkat Pärnun kylpylöihin

Pärnun kylpylöillä on vahva maine hoitoalan taitajina. Pitkät perinteet ja vuosien kokemus ovat nostaneet ne suomalaisten suosikki kylpylöiksi. Pärnun kylpylöistä Terviksestä, Tervise Paradiisista ja Viikingistä löydät hemmottelevan ja kiireettömän joulun.

Lue lisää

Joulumatkat Tallinnan kylpylöihin

Lumoava Tallinna tekee vaikutuksen vierailijaan yhä uudelleen. Ikkunoissa tuikkivat kynttilät, jostain kantautuu joulumusiikkia, vastaantulijoilla on iloinen joulumieli. Lukuisissa ruokapaikoissa tunnet joulun tuoksut ja maut.

Lue lisää

Joulumatkat Haapsalun kylpylöihin

Joulumatkat Rakvereen Aqva Spa kylpylään

Joulumatkat Saarenmaan kylpylöihin

Joulumatkat Otepään Pühajärve kylpylään

Tutustu myös

Joulun matkatarjontamme on jälleen laaja – jokaiselle jouluna matkaavalle löytyy ripaus joulun taikaa. Tutustu joulun matkakohteisiin!

Lue lisää

Jouluna on aikaa rentoutua ja hemmotella itseään erilaisissa kauneus- ja terveyshoidoissa, pulikoida kylpylässä ja nattia viihtyisän hotellihuoneen tuomasta ylellisyyden tunteesta.

Lue lisää