Joustava peruutusmahdollisuus


Voit perua matkan vielä jopa 24 tuntia ennen lähtöä! Varaa huoletta, matkusta turvallisesti.

✅ Turvataksemme sinulle huolettoman varaamisen: Suurin osa laivalla tehtävistä matkoistamme* sisältävät kuluttoman peruutuksen aina 24 tuntia ennen lähtöä. Me kannamme riskin puolestasi!

*24 tunnin peruutusoikeus ennen lähtöä ei koske erikoisristeilyjä kuten; Teatterilaiva, BTS, Folklandia ja Välimeren risteilyt. Peruutusoikeus on erilainen myös niissä matkoissa, jotka sisältävät lennon.

Lue tarkemmin riskittömästä varaamisesta ja helposta perumisesta.


Jos haluat peruuttaa matkan, palautamme maksamasi rahat sinulle takaisin ja teemme sen viimeistään 3 arkipäivän kuluessa.


Kun olet maailmalla kanssamme, käytössäsi on 24/7 vastaava päivystyspuhelin (+358 600 301 220), jossa palvelemme aina suomeksi. Lisäksi kanta-asiakkaillamme on ladattavissa mobiiliapplikaatio. Matkaasi suojaa matkapakettilaki, jolloin asiakkaan oikeudet on turvattu.

Ikaalisten Matkatoimiston tärkein tehtävä on matkustajan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen. Tätä työtä tehdään yhteistyössä viranomaisten, kuten ulkoministeriön ja THL:n kanssa. Viranomaisten antamat ohjeistukset toimivat aina meidän ohjenuoranamme. Olemme lisäksi koonneet ohjeistukset turvallisen matkustamisen mahdollistamiseksi. Näitä linjauksia noudatamme ja huolehdimme, että myös yhteistyökumppanimme noudattavat.

Turvallisin mielin matkalle. Tärkein tehtävämme on huolehtia matkustajan turvallisuudesta. Lue lisää linjauksistamme korona-aikana matkustettaessa.

Lue lisää

Lue kaikki tiedotteemme Koronaviruksen vaikutuksista toimintaamme.

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimisto – eli me – ollaan suomalainen perheyritys. Me uskotaan, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat ihmisen elämän paremmaksi!

Katso meidän tarina