Joustava peruutusmahdollisuus

Voit perua matkan vielä 24 tuntia ennen lähtöä! Varaa huoletta, matkusta turvallisesti.

Turvataksemme sinulle huolettoman varaamisen, olemme tänä keväänä poikkeuksellisesti muuttaneet peruutusehtojamme: Kaikki laivalla tehtävät matkamme sisältävät kuluttoman peruutuksen aina 24 tuntia ennen lähtöä. Me kannamme riskin puolestasi. Peruutusoikeus ei koske erikoisristeilyjä; Teatterilaiva, BTS, Folklandia ja Välimeren risteilyjä. Peruutus oikeus ei koske lennon sisältäviä matkoja.

Kun olet maailmalla kanssamme, käytössäsi on 24/7 vastaava päivystyspuhelin (+358 600 301 220), jossa palvelemme aina suomeksi. Lisäksi kanta-asiakkaillamme on ladattavissa mobiiliapplikaatio. Matkaasi suojaa matkapakettilaki, jolloin asiakkaan oikeudet on turvattu.

Ikaalisten Matkatoimiston tärkein tehtävä on matkustajan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen. Tätä työtä tehdään yhteistyössä viranomaisten, kuten ulkoministeriön ja THL:n kanssa. Viranomaisten antamat ohjeistukset toimivat aina meidän ohjenuoranamme. Olemme lisäksi koonneet ohjeistukset turvallisen matkustamisen mahdollistamiseksi. Näitä linjauksia noudatamme ja huolehdimme, että myös yhteistyökumppanimme noudattavat.

Turvallisin mielin matkalle. Tärkein tehtävämme on huolehtia matkustajan turvallisuudesta. Lue lisää linjauksistamme korona-aikana matkustettaessa.

Lue lisää

Lue kaikki tiedotteemme Koronaviruksen vaikutuksista toimintaamme.

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimisto – eli me – ollaan suomalainen perheyritys. Me uskotaan, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat ihmisen elämän paremmaksi!

Katso meidän tarina