Joustava peruutusmahdollisuus

 

Ulkoministeriö suosittaa noudattamaan erityistä varovaisuutta matkustettaessa EU- ja Schengen-alueella. Koska COVID19-tilanne ei ole matkustettaessa täysin selkeä, olemme tehneet peruutusehdoistamme mahdollisimman joustavat, jotta voit jo haaveilla ja varata matkan.

Jos matkustaminen ei ole turvallista, sinulla on aina peruutusoikeus 🙅‍♀️

Jos matka-ajankohtana matkustamista ulkomaille tai valitsemaasi kohteeseen ei Suomen viranomaisten* puolelta suositella, me palautamme maksamasi hinnan täysimääräisenä. Lupaamme palauttaa maksusi viiden arkipäivän kuluessa peruutuksesta. *Suosituksen matkustamisesta antaa viranomaisista ulkoministeriö matkustustiedotteella


Suuri osa matkoistamme sisältää kuluttoman peruutuksen aina 24 h ennen lähtöä 🛳

Suurin osa laivalla tehtävistä matkoistamme* sisältää kuluttoman peruutuksen aina 24 tuntia ennen lähtöä. Voit perua matkan syystä riippumatta kuluttomasti.  *24 tunnin peruutusoikeus ennen lähtöä ei koske erikoisristeilyjä, kuten Teatterilaiva, BTS, Folklandia, Visbyn ja Välimeren risteilyt eikä Baltian kierros tai Lofootit bussilla kiertomatkaa. Peruutusoikeus on erilainen myös niissä matkoissa, jotka sisältävät lennon tai matkoissa jotka varattu erilliselle ryhmälle. 

 


Peruutusoikeus matkoissa, jotka sisältävät lennon ✈️

Suurimmassa osassa* lennon sisältävillä matkoilla annamme peruutusoikeuden aina 35 vuorokautta ennen lähtöä, jolloin palautamme matkastasi maksaman kokonaishinnan vähennettynä 35 € toimistokululla per henkilö. Lähempänä lähtöä tehtävissä peruutuksissa noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja. *Peruutusoikeus 35€ toimistokululla kiertomatkoilla Alpit ja Ranskan Riviera sekä Irlannista Skotlantiin on 60 vrk ennen lähtöä


Kohdemaiden maahantulorajoitukset

Useissa maissa on voimassa maahanpääsyyn liittyviä rajoituksia. Seuraamme matkustuslinjauksia ja olemme hyvissä ajoin yhteydessä asiakkaisiin, joiden matkoihin maahanpääsyn rajoituksilla ja vaatimuksilla on vaikutusta. Mikäli kohdemaa vaatii todistuksen negatiivisesta testituloksesta, saadusta rokotesuojasta tai sairastetusta Covid19-taudista, pidämme sinut ajantasalla. Mahdollisen todistuksen hankkiminen on asiakkaan vastuulla.


Rahanpalautus nopeasti 💰

Peruutustilanteissa rahat palautetaan sinulle nopeasti. Lupaamme, että palautus on tehty viiden arkipäivän kuluessa. 


Muutos-  ja peruutusoikeus asiakkaan COVID-19 sairastumisesta tai karanteenista johtuen 

Tarjoamme asiakkaillemme helpotetun muutos- ja peruutusoikeuden COVID-19 sairastumisen tai karanteenin takia. Jos sairastut tai joudut karanteeniin, niin ettet pääse lähtemään matkalle varaamanasi ajankohtana, me annamme sinulle mahdollisuuden siirtää matka toiseen ajankohtaan ilman muutoskulua tai jos sopivaa ajankohtaa ei löydy, palautamme rahan alkuperäisestä varauksestasi.  


Apuna matkasi aikana

Kun olet maailmalla kanssamme, käytössäsi on 24/7 vastaava päivystyspuhelin (+358 600 301 220), jossa palvelemme aina suomeksi. Lisäksi kanta-asiakkaillamme on ladattavissa mobiiliapplikaatio. Matkaasi suojaa matkapakettilaki, jolloin asiakkaan oikeudet on turvattu.

Ikaalisten Matkatoimiston tärkein tehtävä on matkustajan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen. Tätä työtä tehdään yhteistyössä viranomaisten, kuten ulkoministeriön ja THL:n kanssa. Viranomaisten antamat ohjeistukset toimivat aina meidän ohjenuoranamme. Olemme lisäksi koonneet ohjeistukset turvallisen matkustamisen mahdollistamiseksi. Näitä linjauksia noudatamme ja huolehdimme, että myös yhteistyökumppanimme noudattavat.


Peruutusohjeet

Matkan peruutukset tulee aina tehdä puhelimitse. Arkipäivinä maanantaista perjantaihin kello 9:00–17:00 peruutus tulee tehdä puhelimitse numeroon 03 45800. Arkipäivisin kello 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin peruutus tulee tehdä Ikaalisten Matkatoimiston päivystyspuhelinnumeroon 0600 301 220 (puhelun hinta 2,96 € + pvm).

Terveytesi ja hyvinvointisi ovat meille erityisen tärkeitä. Haluammekin varmistaa, että jokainen matkasi vaihe on turvallinen. Tämän vuoksi olemme ottaneet käyttöön uusia käytänteitä toistaiseksi, jotta voisit matkustaa hieman luottavaisemmin mielin.

Lue lisää

Matkustaminen kiinnostaa mutta matkan varaaminen kuitenkin mietityttää ja herättää useita kysymyksiä. Olemme koonneet tälle sivustolle yleisimpiä kysymyksiä joita kohtaamme tällä hetkellä eniten.

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimisto – eli me – ollaan suomalainen perheyritys. Me uskotaan, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat ihmisen elämän paremmaksi!

Katso meidän tarina

Varmista paikkasi matkalla ja varaa heti verkkokaupasta! Voit silti vielä miettiä asiaa, ja halutessasi peruuttaa matkan kuluitta.

Lue lisää