Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kaupunkilomat Eurooppaan

Big Ben ja Westminsterin palatsi

Lähde opastetulle kaupunkilomalle tutustumaan Euroopan kauniimpiin kaupunkeihin

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkilomakohdetta Euroopassa. Opastetut kaupunkilomat ovat loistava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin. Matkat sisältävät aina lentojen ja majoituksen lisäksi opastetun kaupunkikierroksen kohteessa suomeksi (huom! Islannissa englanniksi, ei suomenkielistä opasta), jolloin pääset tutustumaan kaupunkiin pintaa syvemmältä sekä lentokenttäkuljetukset helpottamaan matkaasi. Euroopan kaupunkilomat tehdään valikoituihin kaupunkeihin ja hotellit ovat aina hyvällä sijainnilla.

Kaupunkiloma Lontoossa tarjoaa mahdollisuuden ajaa punaisilla kaksikerrosbusseilla, kävellä Hyde Parkissa, kulkea kuninkaallisten jalanjäljillä Buckinhamin palatatsissa sekä nähdä kuuluisia nähtävyyksiä kuten Big Benin ja London Bridgen. Lisämaksusta opastettu retki Towerin linnaan sekä Perinteiset englantilaiset pubit -kierros. Kaupunkiloma Pariisissa vie sinut yhteen romanttisimmista kaupungeista. Ihaile maisemia Eiffel-tornista ja käyskentele Louvren taidemuseossa. Voit myös lähteä opastetulle retkelle Versaillesin linnaan. Mahdollisuus ostaa ennakkoon myös Mouling Rouge kabareen liput. Kaupunkiloma Prahaan vie sinut historiaan ja pääset tutustumaan mm. Prahan upeaan vanhaankaupunkiin. Tarjolla on myös kaupunkiloma Prahaan, josta päiväretki Dresdeniin Saksaan. Lisämaksusta pääset mukaan tsekkiläiseen iltaan tai illallisristeilylle Vltava-joelle.

Kaupunkilomat Prahaan

Kaupunkilomat Roomaan

Kaupunkiloma Budapestiin

Kaupunkiloma Dubliniin

Kaupunkiloma Berliiniin

Kaupunkiloma Riikaan

Kaupunkiloma Bratislavaan

Kaupunkiloma Lontooseen

Kaupunkilomat Pariisiin

Kaupunkiloma Palangaan

Kaupunkiloma Reykjavikiin

Tutustu myös kiertomatkoihimme

Kiertomatkat ja opastetut matkat

Monipuoliset kiertomatkat kutsuvat lomailemaan ja nauttimaan. Alpeilta Rivieralle -matkalla näet yllin kyllin upeita maisemia. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta valmismatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista