Ikaalisten matkatoimisto

Kaupunkilomat Eurooppaan

Kaupunkilomalle Euroopan kauniimpiin kaupunkeihin

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkilomakohdetta Euroopassa. Valikoimastamme löydät opastetut kaupunkilomat sekä omatoimilomat. Opastetut kaupunkilomat ovat loistava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin. Matkat sisältävät aina lentojen ja majoituksen lisäksi opastetun kaupunkikierroksen kohteessa suomeksi. Euroopan kaupunkilomat tehdään valikoituihin kaupunkeihin ja hotellit ovat aina hyvällä sijainnilla. Omatoimilomalla voit itse räätälöidä oman lomasi. Valita vapaasti lähtö- ja paluupäivän sekä valita juuri sinulle sopivimman hotellin sekä lisäpalvelut matkallesi.

Kaupunkilomillemme pääset myös mukaan Kuopion sekä Oulun lentokentiltä; Budapestiin, Prahaan, Krakovaan ja Wieniin.

Tutustu täältä kaikkiin kaupunkilomiimme.

Kaupunkilomat Roomaan

Kaupunkiloma Budapestiin

Kaupunkilomat Krakovaan

Kaupunkiloma Nizzaan

Kaupunkilomat Wieniin

Kaupunkiloma Bratislavaan ja Wieniin

Kaupunkilomat Berliiniin

Kaupunkilomat Lontooseen

Kaupunkiloma Dubrovnikiin

Kaupunkilomat Pariisiin

Kaupunkiloma Dubliniin

Tutustu myös muihin kaupunkilomiimme

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Tutustu myös kiertomatkoihimme

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista