Kaupunkilomat Eurooppaan

Kaupunkilomalle Euroopan kauniimpiin kaupunkeihin

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkilomakohdetta Euroopassa. Valikoimastamme löydät opastetut kaupunkilomat sekä omatoimilomat. Opastetut kaupunkilomat ovat loistava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin. Matkat sisältävät aina lentojen ja majoituksen lisäksi suomeksi opastetun kaupunkikierroksen kohteessa sekä lentokenttäkuljetukset. Euroopan kaupunkilomat tehdään valikoituihin kaupunkeihin ja hotellit ovat aina hyvällä sijainnilla. Omatoimilomalla voit itse räätälöidä oman lomasi. Valita vapaasti lähtö- ja paluupäivän sekä valita juuri sinulle sopivimman hotellin sekä lisäpalvelut matkallesi.

Tutustu täältä kaikkiin kaupunkilomiimme.

Kaupunkilomat Saksassa

Kaupunkilomakohteemme Saksassa

München on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki ja Baijerin osavaltion pääkaupunki. Vivahteikkaan historiansa lisäksi kaupunki tunnetaan monipuolisesta olut kulttuurista, jalkapallosta ja BMW automerkin kotikaupunkina. Kaupungin kaduilla voi kohdata Baijerilaisen elämänilon ja eteläisen huolettomuuden.

Lue lisää

Berliini kuuluu Euroopan trendikkäimpiin matkakohteisiin. Kaupunki on tunnettu niin värikkäästä historiastaan kuin myös kulttuurista, musiikista ja teatterista. Saksan pääkaupunkiin on Suomesta hyvät lentoyhteydet ja se on matkailijalle hinta-laatusuhteeltaan edullinen.

Lue lisää

Saksan toiseksi suurin kaupunki on täynnä elämää. Monimuotoinen Hampuri tarjoaa nautinnollisen loman niin shoppailijoille, kultturisteille, hyvästä ruoasta nauttiville kuin yöeläimillekin.

Lue lisää

Kaupunkilomat Puolassa

Kaupunkilomakohteemme Puolassa

Puolan pääkaupunki Varsova on tyyliltään ja tunnelmaltaan hyvin kahtiajakautunut, sieltä löytyy sekä hurmaavia vanhoja että uusia moderneja rakennuksia, muistoja sosialistiselta ajalta sekä nykyajan noususuhdannetta elävän kaupungin sykettä. Varsova yllättää matkailijan monipuolisuudellaan!

Lue lisää

Veikseljoen rannalla sijaitseva Krakova on ainoa Puolan suurista kaupungeista, joka selvisi toisesta maailmansodasta lähes vahingoittumattomana. Nähtävyydet kertovat pitkästä mutta myös traumaattisesta historiasta, näiden vastapainoksi kaupungissa on runsaasti mahdollisuuksia myös herkulliseen ruokaan ja juomaan sekä ostoksille.

Lue lisää

Kaupunkilomat Italiassa

Kaupunkilomakohteemme Italiassa

Rooma, jonne kaikki tiet vievät, on yksi suosituimmista kaupunkilomakohteista Euroopassa. Sen valtava määrä historiallisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoinen kulttuuri houkuttelevat kaupunkiin turisteja ympäri maailman.

Lue lisää Roomasta

Italian toiseksi suurin kaupunki Milano sijaitsee Pohjois-Italiassa Lombardian alueella. Kaupunki tunnetaan erityisesti huippumuodista sekä historiallisista nähtävyyksistä, niistä kuuluisimpana goottilaiskatedraali Duomo ja oopperatalo La Scala. Milanosta voi myös tehdä mukavia päiväretkiä junalla esimerkiksi Como- ja Gardajärville.

Lue lisää

Verona kuuluu Pohjois-Italian viehättävimpiin vierailukohteisiin, ja tunnetaan muun muassa amfiteatterin sekä Romeon ja Julian johdosta. Verona tarjoaa korkeatasoisia kulttuurielämyksiä, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia.

Lue lisää Veronasta

Viehättävä keski-aikainen Firenzen keskusta on kuuluisa arkkitehtuuristaan sekä taideaarteista.

Lue lisää Firenzestä

Kaupunkilomat Tsekissä

Kaupunkilomat Prahaan

Kaupunkilomat Ranskassa

Kaupunkilomakohteemme Ranskassa

Kaupunkilomat Espanjassa

Kaupunkilomakohteemme Espanjassa

Kaupunkilomat Englannissa

Kaupunkilomakohteemme Englannissa

Kaupunkilomat Portugalissa

Kaupunkilomakohteemme Portugalissa

Kaupunkilomat Kroatiassa

Kaupunkilomakohteemme Kroatiassa

Kaupunkilomat Irlannissa

Kaupunkilomakohteemme Irlannissa

Tutustu myös Road trip -matkoihimme, omat aikataulut ja omat suunnitelmat

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Tutustu myös muihin kaupunkilomiimme

Baltian hotellimatkojemme valikoima on laaja. Meiltä saat Tallinnan, Riikan, Pärnun ja monen muun kohteen kaupunkilomat parhaaseen hintaan. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa.

Lue lisää

Pohjoismaiden kaupunkikohteet Tukholma, Reykjavik, Kööpenhamina ja Oslo tarjoavat matkailijalle nähtävyyksiä ja kulttuuria.

Lue lisää Pohjoismaiden kaupunkilomista

Pietari kuuluu kulttuurihistoriallisen arvonsa kautta maailman merkittävimpien kaupunkien joukkoon. Se on miljoonakaupunki jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

Lue lisää Pietarin hotellimatkoista

Tutustu myös kiertomatkoihimme

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta!

Lue lisää kiertomatkoista