Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kaupunkilomat Eurooppaan

Big Ben ja Westminsterin palatsi

Lähde opastetulle kaupunkilomalle tutustumaan Euroopan kauniimpiin kaupunkeihin

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkilomakohdetta Euroopassa. Opastetut kaupunkilomat ovat loistava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin. Matkat sisältävät aina lentojen ja majoituksen lisäksi opastetun kaupunkikierroksen kohteessa suomeksi (huom! Islannissa englanniksi, ei suomenkielistä opasta), jolloin pääset tutustumaan kaupunkiin pintaa syvemmältä sekä lentokenttäkuljetukset helpottamaan matkaasi. Euroopan kaupunkilomat tehdään valikoituihin kaupunkeihin ja hotellit ovat aina hyvällä sijainnilla.

Viime vuosien kestosuosikkien Pariisin ja Lontoon lisäksi kaupunkilomakohteita ovat Praha, Berliini, Rooma, Budapest, Krakova, Bratislava, Wien, Gardajärvi, Dublin, Reykjavik ja Oslo.

Kaupunkilomat Prahaan

Kaupunkiloma Prahaan vie sinut historiaan ja pääset tutustumaan mm. Prahan upeaan vanhaankaupunkiin. Tarjolla on myös kaupunkiloma Prahaan, josta päiväretki Dresdeniin Saksaan. Lisämaksusta pääset mukaan tsekkiläiseen iltaan tai illallisristeilylle Vltava-joelle.

Kaupunkilomat Roomaan

Loma Gardajärvellä

Kaupunkiloma Budapestiin

Kaupunkiloma Dubliniin

Kaupunkiloma Krakovaan

Kaupunkiloma Berliiniin

Kaupunkiloma Lontooseen

Kaupunkiloma Lontoossa tarjoaa mahdollisuuden ajaa punaisilla kaksikerrosbusseilla, kävellä Hyde Parkissa, kulkea kuninkaallisten jalanjäljillä Buckinhamin palatatsissa sekä nähdä kuuluisia nähtävyyksiä kuten Big Benin ja London Bridgen. Lisämaksusta opastettu retki Towerin linnaan sekä Perinteiset englantilaiset pubit -kierros.

Kaupunkilomat Pariisiin

Kaupunkiloma Pariisissa vie sinut yhteen romanttisimmista kaupungeista. Ihaile maisemia Eiffel-tornista ja käyskentele Louvren taidemuseossa. Voit myös lähteä opastetulle retkelle Versaillesin linnaan. Mahdollisuus ostaa ennakkoon myös Mouling Rouge kabareen liput.

Kaupunkiloma Reykjavikiin

Kaupunkiloma Osloon

Kaupunkiloma Bratislavaan ja Wieniin

Kaupunkiloma Riikaan

Hotellimatkat Riikaan ja Jurmalaan

Hotellimatkalle Riikaan ensimmäistä kertaa lähtenyt saattaa yllättyä, sillä edessä on odotuksia mittavampi kaupunki. Mahtavuutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi, eikä suotta.

Lue lisää Riian ja Jurmalan hotellimatkoista

Tutustu myös kiertomatkoihimme

Kiertomatkat 2018 ja opastetut matkat

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista