Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kaupunkilomat Eurooppaan

Big Ben ja Westminsterin palatsi

Lähde opastetulle kaupunkilomalle tutustumaan Euroopan kauniimpiin kaupunkeihin

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkilomakohdetta Euroopassa. Opastetut kaupunkilomat ovat loistava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin. Matkat sisältävät aina lentojen ja majoituksen lisäksi opastetun kaupunkikierroksen kohteessa suomeksi (huom! Islannissa englanniksi, ei suomenkielistä opasta), jolloin pääset tutustumaan kaupunkiin pintaa syvemmältä sekä lentokenttäkuljetukset helpottamaan matkaasi. Euroopan kaupunkilomat tehdään valikoituihin kaupunkeihin ja hotellit ovat aina hyvällä sijainnilla.

Kaupunkiloma Lontoossa tarjoaa mahdollisuuden ajaa punaisilla kaksikerrosbusseilla, kävellä Hyde Parkissa, kulkea kuninkaallisten jalanjäljillä Buckinhamin palatatsissa sekä nähdä kuuluisia nähtävyyksiä kuten Big Benin ja London Bridgen. Lisämaksusta opastettu retki Towerin linnaan sekä Perinteiset englantilaiset pubit -kierros. Kaupunkiloma Pariisissa vie sinut yhteen romanttisimmista kaupungeista. Ihaile maisemia Eiffel-tornista ja käyskentele Louvren taidemuseossa. Voit myös lähteä opastetulle retkelle Versaillesin linnaan. Mahdollisuus ostaa ennakkoon myös Mouling Rouge kabareen liput. Kaupunkiloma Prahaan vie sinut historiaan ja pääset tutustumaan mm. Prahan upeaan vanhaankaupunkiin. Tarjolla on myös kaupunkiloma Prahaan, josta päiväretki Dresdeniin Saksaan. Lisämaksusta pääset mukaan tsekkiläiseen iltaan tai illallisristeilylle Vltava-joelle.

Kaupunkilomat Prahaan

Praha - taiteilijoiden kaupunki

Yli tuhat vuotta sitten kukoistukseen noussut Praha on Euroopan upeimpia kaupunkeja. Lähde tutustumaan kaupunkiin hotellimatkoillamme 3.9. ja 15.10.

Lue lisää

Joulutunnelmaa Prahassa

Prahan suosituimmat joulumarkkinat löytyvät vanhankaupungin aukiolta, Staroměstské Naměskilta sekä Venceslauksen aukiolta, mutta toreja löytyy myös keskustan ulkopuolelta. Torien tunnelma nousee illan hämärtyessä, kojut ovat täynnä joulukoristeita, käsitöitä, lämmittäviä juomia sekä suolaisia ja makeita elintarvikkeita. Nauti ja maistele, osta tuotteita myös kotiin tuomisiksi! Matkustusajankohdat: 1.-4.12. ja 4.-7.12.2017

Lue lisää

Praha, hotellimatka 3 yötä

Yli tuhat vuotta sitten kukoistukseen noussut Praha on Euroopan upeimpia kaupunkeja. Lähde tutustumaan kaupunkiin 3yön hotellimatkallamme 17.5.2017.

Lue lisää

Praha ja Dresden, 4 yötä

Viiden päivän Prahan matkalla tehdään kokopäiväretki Saksan puolelle Dresdeniin. Vieraile myös kuuluisassa Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa. Matkan ajankohta 16.-20.5.2017.

Lue lisää

Kaupunkilomat Roomaan

Rooma - ikuinen kaupunki

Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin kuuluvasta Roomasta löydät lukuisan määrän maailman tunnetuimpia historiallisia nähtävyyksiä, kulttuuria, kulinaristisia elämyksiä, viehättäviä aukioita ja idyllisiä, kapeita kujia...

Tutustu Rooman hotellimatkaan

Kaupunkiloma Budapestiin

Budapest, Tonavan helmi

Unkarin pääkaupunki Budapest Tonavan rannalla tarjoaa jokaiselle jotakin, historiaa, arkkitehtuuria, ostosmahdollisuuksia, hyvää ruokaa.... Kolmen yön matkalla ehdit kokea näistä jo paljon!

Lue lisää

Kaupunkiloma Berliiniin

Berliini, hotellimatka 3 yötä

Berliini kuuluu Euroopan trendikkäimpiin matkakohteisiin. Kaupunki on tunnettu niin värikkäästä historiastaan kuin myös kulttuurista, musiikista ja teatterista. Berliini hurmaa matkailijan monipuolisuudellaan.

Lue lisää

Kaupunkiloma Riikaan

Riian hotellimatka lentäen Tampereelta, 2 yötä

Latvian pääkaupunki Riika on monipuolinen miljoona kaupunki vain lyhyen lentomatkan päässä. Kokonsa ja kauneutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi.

Lue lisää

Riian hotellimatka lentäen Turusta, 2 yötä

Baltian Pariisi eli Latvian pääkaupunki Riika on monipuolinen miljoona kaupunki lyhyen lentomatkan päässä.

Lue lisää

Riian hotellimatka lentäen Tampereelta, 3 yötä

Iättömästä kauneudestaan ja jugendista tunnettu Riika on vain reilun tunnin lentomatkan päässä Tampereelta

Lue lisää

Riian hotellimatka lentäen Turusta, 3 yötä

Monipuolinen miljoonakaupunki Riika on vain reilun tunnin lentomatkan päässä Turusta

Lue lisää

Kaupunkiloma Bratislavaan

Bratislavan ja Wienin joulutorit

Koe joulun tunnelma kiertelemällä ja ihastelemalla kahden eri pääkaupungin joulutoreja. Matkalla majoitutaan kolmeksi yöksi Bratislavan vanhan kaupungin kupeessa olevaan hotelliin, noin tunnin ajomatkan päässä Wienistä, jonne lentomme suuntautuu.

Lue lisää

Kaupunkiloma Lontooseen

Elämysten Lontoo

Kävele Hyde Parkin hiekkapoluilla, shoppaile Harrodsin tavaratalossa, istu punaisen kaksikerrosbussin kyytiin ja nauti lämmin kuppi teetä. Tutustu myös kattavaan retkitarjontaamme ja saat Lontoosta vielä enemmän irti.

Tutustu Lontoon kaupunkilomaan

Kaupunkilomat Pariisiin

Romanttinen Pariisi

Riemukaari, Champ Elyseen bulevardi, Notre Dame, Eiffel ja monet muut nähtävyydet toivottavat sinut tervetulleeksi. Opastettu kiertoajelu antaa yleiskatsauksen kaupungista, ja lisämaksullisilla retkillä voit syventyä vielä lisää Euroopan romanttisimpaan kaupunkiin.

Tutustu Romanttinen Pariisi - hotellimatkaan

Pariisi + Disneyland

Lähde kurkistamaan Pariisin kattoja Eiffelin ylätasanteelta, näkemään Riemukaari ja Champs Elysee. Matkan suurin riemu koittaa, kun astutaan Disneylandin portista sisään ja kaksi ikimuistoista päivää Disneyn kanssa alkaa.

Tutustu Pariisi + Disneyland hotellimatkaan

Kaupunkiloma Palangaan

Palangan hotellimatka lentäen Tampereelta, 2 yötä

Rantaloma Liettuan kesäpääkaupungin upeilla rannoilla

Lue lisää

Palangan hotellimatka lentäen Turusta, 2 yötä

Kaunis merenrantakaupunki tarjoaa valkoisia rantoja ja monenlaista ajanvietettä

Lue lisää

Palangan hotellimatka lentäen Tampereelta, 4 yötä

Rantaloma Liettuan suurimmalla ja kansainvälisimmällä virkistysalueella

Lue lisää

Palangan hotellimatka lentäen Turusta, 4 yötä

Liettuan kesäpääkaupunki tarjoaa upeat hiekkarannat ja kansainvälistä tunnelmaa

Lue lisää

Tutustu myös kiertomatkoihin kesällä 2017

Kiertomatkat ja opastetut matkat

Monipuoliset kiertomatkat kutsuvat lomailemaan ja nauttimaan. Alpeilta Rivieralle -matkalla näet yllin kyllin upeita maisemia. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta matkasta.

Lue lisää kiertomatkoista