Ikaalisten matkatoimisto

Italian kiertomatkat

Ikaalisten Matkatoimiston vuoden 2019 valikoimasta löydät jopa 4 eri kiertomatkaa joissa matkataan Italiaan. Tervetuloa tutustumaan Italiassa kulkeviin kiertomatkoihin!

rooma-italia-005

Napoli – Amalfin rannikko

Napoli ja Amalfin rannikko kiertomatkalla pääset tutustumaan Etelä-Italian suurimpaan kaupunkiin, aitoon ja omaleimaiseen Napoliin. Tällä alueella Vesuviuksen varjossa on paljon historiallisesti ja arkeologisesti kiinnostavia kohteita kuten rauniokaupungit Pompeji ja Herculaneum. Matkamme vie myös kohti etelää, Sorrentoon ja Amalfin rannikolle. Nämä maailman kauneimpiin kuuluvat rannikkoalueet ovat kautta aikojen houkutelleet puoleensa niin turisteja kuin julkisuuden henkilöitäkin.

Lähdöt 2019: 2.4, 9.4, 23.4, 7.5, 21.5, 11.6, 25.6, 10.9, 17.9. ja 24.9.

Napoli, Apulian alue ja Matera

Napoli – Bari – Alberobellon alue – Ostuni – Lecce ja 2019 kulttuuripääkaupunki Matera

Matka tarjoaa annoksen aitoa italialaista elämänmenoa, kulttuuria, perinteitä ja kulinaristisia nautintoja. Näet upeita historiallisia kohteita, kuten satumaisten trullitalojen Alberobellon, Polignano a Maren kauniit kalliorannat ja Ostunin valkoisen kylän. Etelä-Italian Firenzenä tunnettu lukuisten kirkkojen Lecce sekä upea 2019 kulttuuripääkaupunki Matera poikkeuksellisella historiallaan mykistää kokeneemmankin matkailijan. Koet vilkkaan Napolin nähtävyydet ja tutustut ikiaikaisten temppeleiden raunioihin arkeologisesti merkittävässä Paestumissa. Pääset maistamaan Apulian alueen tunnetuimpia herkkuja, mm. viinejä, oliiviöljyä ja mozzarellaa.

Lähdöt 2019: 24.6., 1.7.

Firenze – Garda – Verona – Venetsia

Veronalaisella piazzalla on keskipäivän aikaan kuhinaa. Nupukivisellä aukiolla korot kopisevat, skoottereiden ja autojen äänet kaikuvat pieniltä kujilta, ravintoloiden terasseilta kuuluu puheensorinaa ja aurinko hehkuu vasten amfiteatterin kivipintaa. Jostakin hiipii hienoinen ruuan tuoksu, ohi kiirehtii mies tummassa puvussa jäätelötuutti kädessään.
Illalla auringonlaskun aikaan Gardajärvellä käy vain pieni tuulenvire.
Kulttuurin, historian, hyvän ruuan ja juoman ystävälle Italia on täynnä unohtumattomia hetkiä. Maut, tuoksut, maisemat, arkkitehtuuri, vuosituhansien läsnäolo ja Italian ihmeellinen aurinko hemmottelevat aisteja. Kiertomatkalla pääset kokemaan monta kaupunkia, joilla on pitkä historia ja tarinoita kerrottavanaan.

Lähdöt 24.6, 1.7. ja 8.7.

Nizzasta Comojärvelle

Matkamme vie ensin Ranskan Rivieralle, “siniselle rannikolle”, jossa tutuiksi tulevat mm. elegantti rantalomakohde ja kulttuurikeskus Nizza, maailman toiseksi pienin valtio Monaco kuin myös majoituspaikkamme Juan Les Pinsin kaupunki hienoine hiekkarantoineen. Maisemat muuttuvat Italian puolelle mentäessä, jossa Piemonten alueen vehreys, vuoristot ja kukkulat, vanhat pienet kylät sekä laajat viiniviljelmät tarjoavat upeaa nähtävää. Lisämaksullisella retkellä on mahdollisuus vierailla suomalaisomistuksessa olevalla viinitilalla sekä kokeilla onneaan valkotryffeliln etsinnässä. Italian suurista kaupungeista Torino kuuluu tämän matkan vierailukohteisiin. Matkalla ehditään käydä myös monista elokuvista tutuksi tulleissa maisemissa Comojärven rannalla.

Lähdöt 12.9. ja 19.9.

Kaikki kiertomatkat 2019

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista