Ikaalisten matkatoimisto

Italian kiertomatkat

Ikaalisten Matkatoimiston vuoden 2018 valikoimasta löydät 3 eri kiertomatkaa Italiaan. Tervetuloa tutustumaan Italian kiertomatkoihin!

rooma-italia-005

Venetsia – Garda – Pisa – Firenze – Rooma

Italian Helmet kiertomatkamme vie ikuisen kaupungin aarteista renessanssin kaupunkivaltioihin. Aikoinaan Rooman imperiumi oli maailman keskus. Vielä tänäkin päivänä matkaaja kohtaa kaupungin kaduilla keisareiden aikaisia merkkejä, joista ehkä tunnetuin on huikea Colosseum. Forum Romanum, Pietarin kirkko, Firenzen tuomiokirkko, Pisan kalteva torni, Gardajärven syvänsininen vesi sekä Venetsian ainutlaatuinen kaupunki meren päällä kertovat Italian vaurauden ja suuruuden ajoista. Lopulta kaikki tiet todella vievät Roomaan ja sen ikuiseen kaupunkiin.

Lähdöt 25.6, 2.7, 9.7. ja 16.7.

Napoli – Amalfin rannikko

Napoli ja Amalfin rannikko kiertomatkalla pääset tutustumaan Etelä-Italian suurimpaan kaupunkiin, aitoon ja omaleimaiseen Napoliin. Tällä alueella Vesuviuksen varjossa on paljon historiallisesti ja arkeologisesti kiinnostavia kohteita kuten rauniokaupungit Pompeji ja Herculaneum. Matkamme vie myös kohti etelää, Sorrentoon ja Amalfin rannikolle. Nämä maailman kauneimpiin kuuluvat rannikkoalueet ovat kautta aikojen houkutelleet puoleensa niin turisteja kuin julkisuuden henkilöitäkin.

Lähdöt 27.3, 24.4, 18.5, 8.6, 28.6, 3.9. ja 10.9.

Nizzasta Milanoon – UUTUUS vuodelle 2018

Uutuusmatkamme vie ensin Ranskan Rivieran “siniselle rannikolle”, jossa tutuiksi tulevat mm. elegantti rantalomakohde ja kulttuurikeskus Nizza, maailman toiseksi pienin valtio Monaco, sekä Juan Les Pinsin kaupunki hienoine hiekkarantoineen. Maisemat muuttuvat Italian puolelle mentäessä, jossa Piemonten alueen vehreys, vuoristot ja kukkulat, vanhat pienet kylät sekä laajat viiniviljelmät tarjoavat upeaa nähtävää. Voit vierailla suomalaisomistuksessa olevalla viinitilalla sekä kokeilla onneaan valkotryffeliln etsinnässä. Italian suurista kaupungeista vierailukohteina ovat Torino sekä Milano. Matkalla ehditään käydä myös monista elokuvista tutuksi tulleissa maisemissa Comojärven rannalla.

Lähdöt 10.5. ja 14.9.

Kiertomatkat 2018

Kiertomatkat 2018-2019 ja opastetut matkat

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista