Italian kiertomatkat

Tervetuloa tutustumaan Italiassa kulkeviin kiertomatkoihin!

rooma-italia-005

Napoli – Amalfin rannikko

Napoli ja Amalfin rannikko kiertomatkalla pääset tutustumaan Etelä-Italian suurimpaan kaupunkiin, aitoon ja omaleimaiseen Napoliin. Tällä alueella Vesuviuksen varjossa on paljon historiallisesti ja arkeologisesti kiinnostavia kohteita kuten rauniokaupungit Pompeji ja Herculaneum. Matkamme vie myös kohti etelää, Sorrentoon ja Amalfin rannikolle. Nämä maailman kauneimpiin kuuluvat rannikkoalueet ovat kautta aikojen houkutelleet puoleensa niin turisteja kuin julkisuuden henkilöitäkin.

Lähdöt 2020: 17.5., 8.9., 15.9., 22.9. ja 7.10.

Firenze – Garda – Verona – Venetsia

Veronalaisella piazzalla on keskipäivän aikaan kuhinaa. Nupukivisellä aukiolla korot kopisevat, skoottereiden ja autojen äänet kaikuvat pieniltä kujilta, ravintoloiden terasseilta kuuluu puheensorinaa ja aurinko hehkuu vasten amfiteatterin kivipintaa. Jostakin hiipii hienoinen ruuan tuoksu, ohi kiirehtii mies tummassa puvussa jäätelötuutti kädessään.
Illalla auringonlaskun aikaan Gardajärvellä käy vain pieni tuulenvire.
Kulttuurin, historian, hyvän ruuan ja juoman ystävälle Italia on täynnä unohtumattomia hetkiä. Maut, tuoksut, maisemat, arkkitehtuuri, vuosituhansien läsnäolo ja Italian ihmeellinen aurinko hemmottelevat aisteja. Kiertomatkalla pääset kokemaan monta kaupunkia, joilla on pitkä historia ja tarinoita kerrottavanaan.

Lähdöt 22.6. ja 29.6.

Kaikki kiertomatkat 2020

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista