Kiertomatkat

”Elämyksiä ja unelmia toteen”
– Se meillä osataan parhaiten!

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Kiertomatkat kulkevat Rooman, Pariisin, Amalfin, Venetsian, Riian, Nizzan, Splitin, Tallinnan, Dublinin, Napolin, Oslon, Wienin, Vilnan, Firenzen, Dubrovnikin, Monacon ja Lontoon sekä monen muun kaupungin katuja. Tervetuloa tutustumaan!

Kiertomatkalla lennämme kohdekaupunkiin, jossa opas tai kuljettaja ja bussi vievät nähtävyydeltä toiselle johdattaen kiertomatkailijan Euroopan kaupunkien mielenkiintoiseen maailmaan. Kiertomatkallamme saat kohteista enemmän irti. Pakettien hotellit olemme valinneet mahdollisimman hyvällä hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme pakettimatkojen järjestämisessä on kiertomatkoissa vahvasti läsnä, asiakkaamme antavatkin joka vuosi pakettimatkoistamme poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Tästä kertoo sekin, että vuonna 2019 yli 96 % matkustajista suosittelisi kiertomatkaa ystävälleen.

Baltian kierros sekä Geirangerin upea vuonomatka Norjassa ajetaan suomalaisbusseilla. Muut kiertomatkamme kuten Alpeilta Rivieralle, Kroatian rannikko, Normandian rannikkoItalian helmetNapoli ja Amalfin rannikko, Irlannin ja Skotlannin kiertomatka, Provence ja Ranskan Riviera sekä matkat Budapestista Wieniin ja Varsovasta Wieniin taittuvat paikallisella turistibussilla, suomenkielisen oppaan johdolla. Lontoosta Pariisin matka kulkee Englannin kanaalin ali tänä vuonna Eurostat-junalla.

Kaikki kiertomatkamme ovat valmismatkoja, jolloin matkustajan suoja on huomattavasti suurempi ja riskit pienempiä kuin omatoimimatkalla. Valmiit pakettimatkat myös takaavat sen, että sinä voit 100 % keskittyä matkasta nauttimiseen meidän hoitaessa loput! Varaa edullisesti kiertomatka Eurooppaan ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta valmismatkasta!

UUTUUS! Slovenia, Itävalta ja Saksa

UUTUUS! Montenegron kierros

Kroatian rannikon kiertomatka

UUTUUS! Provence ja Ranskan Riviera

Normandian rannikon kiertomatka

Alpeilta Rivieralle

Sveitsin kiertomatka ja UUTUUS! Sveitsin patikointimatka

Italian kiertomatkat

Unkarin ja Itävallan kiertomatkat

Kiertomatka Pariisiin ja Lontooseen, kaksi upeaa metropolia

Kaksi upeaa pääkaupunkia Lontoo ja Pariisi! Kävele Hyde Parkin hiekkapoluilla, shoppaile Harrodsin tavaratalossa, istu punaisen kaksikerrosbussin kyytiin ja nauti lämmin kuppi teetä. Ihaile taidetta Louvressa ja hemmottele itseäsi jäätelöannoksella romanttisessa kahvilassa Pariisin taivaan alla. Katsele Pariisin kattoja Eiffel-tornista ja kuule Big Benin lyönnit Lontoon kujilla.

Lue lisää kiertomatkasta Lontoosta Pariisiin

Baltian ja Liettuan kiertomatkat

Matkalla tutuksi tulevat Baltian maat – Viro, Latvia ja Liettua – sekä niiden kiehtovimmat kaupungit. Emajoen rannalla sijaitsee Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto. Sekä Riian että Vilnan ainutlaatuinen Vanhakaupunki on saanut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa. Yksi Baltian kierroksen kohokohdista on vaikuttava Ristikukkula, joka on monen pyhiinvaeltajan käyntikohde sekä liettualaisten pyhä paikka.

Lue lisää kiertomatkasta Baltian kierros

Vuorilta Vuonoille -kiertomatka, Geiranger

icon_info

Etupenkit bussissa
Paikan bussin etuosasta voi varata lähes kaikkiin kiertomatkoihin.

  • 1. penkkirivin paikka bussissa 50,00 €/hlö
  • 2. penkkirivin paikka bussissa 25,00 €/hlö

Tutustu Euroopan kaupunkilomiin

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista