Ikaalisten matkatoimisto

Kiertomatkat 2019 ja opastetut kaupunkilomat

”Elämyksiä ja unelmia toteen”
– Se meillä osataan parhaiten!

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Kiertomatkat kulkevat Rooman, Prahan, Pariisin, Amalfin, Venetsian, Riian, Nizzan, Splitin, Tallinnan, Dublinin, Napolin, Oslon, Wienin, Vilnan, Firenzen, Dubrovnikin, Monacon ja Lontoon sekä monen muun kaupungin katuja. Vuoden 2019 kiertomatkat ovat nyt varattavissa. Tervetuloa tutustumaan!

Kiertomatkalla lennämme kohdekaupunkiin, jossa opas tai kuljettaja ja bussi vievät nähtävyydeltä toiselle johdattaen kiertomatkailijan Euroopan kaupunkien mielenkiintoiseen maailmaan. Kiertomatkallamme saat kohteista enemmän irti. Pakettien hotellit olemme valinneet mahdollisimman hyvällä hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme pakettimatkojen järjestämisessä on kiertomatkoissa vahvasti läsnä, asiakkaamme antavatkin joka vuosi pakettimatkoistamme poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Tästä kertoo sekin, että vuonna 2018 yli 93 % matkustajista suosittelisi kiertomatkaa ystävälleen.

Baltian kierros sekä Geirangerin upea vuonomatka Norjassa ajetaan suomalaisbusseilla. Alpeilta Rivieralle, Kroatian rannikko, Normandian rannikkoItalian helmet, Nizzasta MilanoonNapoli ja Amalfin rannikko, Irlannin ja Skotlannin kiertomatka sekä matkat Prahasta Budapestiin ja Varsovasta Wieniin taittuvat paikallisella turistibussilla, suomenkielisen oppaan johdolla. Lontoosta Pariisin matka kulkee Englannin kanaalin ali tänä vuonna Eurostat junalla.

Kaikki kiertomatkamme ovat valmismatkoja, jolloin matkustajan suoja on huomattavasti suurempi ja riskit pienempiä kuin omatoimimatkalla. Valmiit pakettimatkat myös takaavat sen, että sinä voit 100 % keskittyä matkasta nauttimiseen meidän hoitaessa loput! Varaa edullisesti kiertomatka Eurooppaan ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta valmismatkasta!

Italian kiertomatkat

Upeat Alpeilta Rivieralle ja Nizzasta Comojärvelle -kiertomatkat

Alpeilta Rivieralle kiertomatkat

Kohtaat kunnioitusta herättävän Matternhornin huipun sekä Euroopan korkeimman vuoren Mont Blancin. Matka vie jylhistä vuoristoista läpi Grenoblen ja Sisteronin kautta alas Välimeren rantaan. Kuljemme Route Napoleonia pitkin. Näet Rivieran helmet: Nizzan, Antibesin ja Monacon. Matkalla huokuu Rivieran värikäs historia sekä valtava vauraus.

Lue lisää kiertomatkasta Alpeilta Rivieralle

Kiertomatka Irlantiin ja Skotlantiin

Irlannin ja Skotlannin kiertomatkat

Irlantia kutsutaan usein lempinimellä Vihreä saari sen upean vihreyden ja vehreyden vuoksi. Irlannin pääkaupungin Dublinin rento ja ystävällinen ilmapiiri saa matkailijan hyvälle tuulelle. Henkeäsalpaavien maisemien, kilttiin pukeutuneiden miesten ja viskin lisäksi Skotlannin ainutlaatuinen historia sekä upeat linnat ja kartanot tempaavat mukaansa.

Lue lisää

Uutuus: Sveitsin kiertomatka

Baltian ja Liettuan kiertomatkat

Baltian kiertomatkat

Matkalla tutuksi tulevat Baltian maat – Viro, Latvia ja Liettua – sekä niiden kiehtovimmat kaupungit. Emajoen rannalla sijaitsee Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto. Sekä Riian että Vilnan ainutlaatuinen Vanhakaupunki on saanut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa. Yksi Baltian kierroksen kohokohdista on vaikuttava Ristikukkula, joka on monen pyhiinvaeltajan käyntikohde sekä liettualaisten pyhä paikka.

Lue lisää kiertomatkasta Baltian kierros

Keisarien jäljillä Euroopassa

Budapest-Wien-Praha -kiertomatkat

Koe Tonavan helmet, Budapest ja Wien sekä historiallinen Praha kapeine kujineen. Keisarien upeat palatsit, vuosisatojen vauraus ja tarinat Habsburgien dynastiasta johdattavat Euroopan kiihkeään historiaan.

Lisää kiertomatkasta Budapest-Wien-Praha

Vuorilta Vuonoille -kiertomatka, Geiranger

Kroatian rannikon kiertomatka

Kroatian kiertomatkat

Kroatian suosio matkailukohteena jatkaa kasvuaan. Adrianmeren rannikko on häikäisevä; meri kimaltelee syvänsinisenä ja kuvankauniit merenrantakaupungit henkivät historiaa ja omaa tarinaansa aina Rooman imperiumin ajoilta viime vuosien tapahtumiin asti.

Lue lisää kiertomatkoista Kroatian rannikko

Uutuus: Montenegron kierros ja Cavtat

Kiertomatka Pariisiin ja Lontooseen, kaksi upeaa metropolia

Lontoo–Pariisi -kiertomatkat

Kaksi upeaa pääkaupunkia Lontoo ja Pariisi! Kävele Hyde Parkin hiekkapoluilla, shoppaile Harrodsin tavaratalossa, istu punaisen kaksikerrosbussin kyytiin ja nauti lämmin kuppi teetä. Ihaile taidetta Louvressa ja hemmottele itseäsi jäätelöannoksella romanttisessa kahvilassa Pariisin taivaan alla. Katsele Pariisin kattoja Eiffel-tornista ja kuule Big Benin lyönnit Lontoon kujilla.

Lue lisää kiertomatkasta Lontoosta Pariisiin

Normandian rannikon kiertomatka

Normandian rannikko kiertomatkat

Normandian rannikko sykähdyttää monimuotoisuudellaan. Matkalla näemme kauneinta Ranskaa Monet’n lummepuutarhasta Calvadostilojen omenatarhoihin ja Honfleurin kalastajakaupunkiin. Normandia on ollut näyttämönä yhdelle sotahistorian suurimmista käänteistä.

Lue lisää kiertomatkasta Normandian rannikko

Kiertomatka Puolaan ja Slovakiaan

Puolasta Slovakiaan kiertomatka

Varsovan kiehtova historia sekoittuu voimakkaasti kasvavan suurkaupungin uudistumiseen, Krakovassa palaa hetkeksi osaksi menneisyyttä, Auschwitzissa historia näyttää julmimmat kasvonsa ja suloinen Bratislava lepää Tonavan rannalla.

Lue lisää kiertomatkasta Puolasta Slovakiaan

icon_info

Etupenkit
Etupenkin paikan bussiin voi varata lähes kaikkiin kiertomatkoihin. Lisämaksu +50€ / henkilö.

Tutustu Euroopan kaupunkilomiin

Kaupunkilomat Eurooppaan

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet mm. Rooma, Lontoo, Pariisi, Reykjavik jne... tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää opastetuista Euroopan kaupunkilomista