Kiertomatkat

Näe ja koe enemmän!


Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin ja huikeisiin maisemiin. Kiertomatkat kulkevat esim. Rooman, Pariisin, Amalfin, Venetsian, Riian, Nizzan, Splitin, Tallinnan, Dublinin, Napolin, Oslon, Wienin, Vilnan, Firenzen, Dubrovnikin, Monacon ja Lontoon sekä monen muun hurmaavan kaupungin katuja. Tervetuloa tutustumaan!

Kiertomatkalla lennämme kohdekaupunkiin, jossa opas tai kuljettaja ja bussi vievät nähtävyydeltä toiselle johdattaen kiertomatkailijan Euroopan kaupunkien mielenkiintoiseen maailmaan. Kiertomatkallamme saat kohteista enemmän irti. Pakettien hotellit olemme valinneet mahdollisimman hyvällä hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme pakettimatkojen järjestämisessä on kiertomatkoissa vahvasti läsnä, asiakkaamme antavatkin joka vuosi pakettimatkoistamme poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Tästä kertoo sekin, että vuonna 2019 yli 96 % matkustajista suosittelisi kiertomatkaa ystävälleen.

Kaikki kiertomatkamme ovat valmismatkoja, jolloin matkustajan suoja on huomattavasti suurempi ja riskit pienempiä kuin omatoimimatkalla. Valmiit pakettimatkat myös takaavat sen, että sinä voit 100 % keskittyä matkasta nauttimiseen meidän hoitaessa loput! Varaa edullisesti kiertomatka Eurooppaan ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta valmismatkasta!

Baltian kierros ja Lofootit ajetaan suomalaisbussilla. Muut kiertomatkamme Alpit ja Ranskan Riviera,  Normandian rannikkoNapoli ja Amalfin rannikko, sekä Irlannin ja Skotlannin kiertomatka taittuvat paikallisella turistibussilla, suomenkielisen oppaan johdolla.

Turvallisen varaamisen puolesta!

Varaa huoletta – matkusta turvallisesti, me IMT:llä huolehdimme siitä, että matkasi on mahdollisimman sujuva aina varauksesta kotiinpaluuseen saakka!

Lue lisää joustavista peruutusmahdollisuuksista!


Myynnissä olevat kiertomatkat vuodelle 2021:

Italian kiertomatkat

Huumaava sitruunan tuoksu ja turkoosina hohtava Välimeri. Napolissa ja Amalfin rannikolla silmiesi eteen levittäytyy aito Italia. Vesuviuksen juurella Pompejissa saat muistutuksen luonnon armottomuudesta ja Caprin paratiisisaarella sen henkeäsalpaavasta kauneudesta.

Lue lisää

Baltian kierros

Baltian kierroksella tulevat tutuiksi Viro, Latvia ja Liettua. Lähde huolettomalle kiertomatkalle kiehtovaan Baltiaan oppaamme johdolla.

Lue lisää

icon_info

Etupenkit bussissa
Paikan bussin etuosasta voi varata lähes kaikkiin kiertomatkoihin.

  • 1. penkkirivin paikka bussissa 50,00 €/hlö
  • 2. penkkirivin paikka bussissa 25,00 €/hlö

Tutustu myös Road Trip -matkoihimme!

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää