Ikaalisten matkatoimisto

Kiertomatkat

”Elämyksiä ja unelmia toteen”
– Se meillä osataan parhaiten!

Kiertomatkamme 2020 ovat pian myynnissä ja ylpeinä esittelemme upean valikoimamme sekä aivan uusia kohteita että jo tutuksi tulleita kestosuosikkejamme.  Uutuus kiertomatkojamme tulossa mm. Sloveniaan, Makedoniaan sekä Skotlantiin. Matkamme tulevat myyntiin loka-marraskuussa 2019.

Kiertomatkamme vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Kiertomatkat kulkevat Rooman, Prahan, Pariisin, Amalfin, Venetsian, Riian, Nizzan, Splitin, Tallinnan, Dublinin, Napolin, Oslon, Wienin, Vilnan, Firenzen, Dubrovnikin, Monacon ja Lontoon sekä monen muun kaupungin katuja. Tervetuloa tutustumaan!

Kiertomatkalla lennämme kohdekaupunkiin, jossa opas tai kuljettaja ja bussi vievät nähtävyydeltä toiselle johdattaen kiertomatkailijan Euroopan kaupunkien mielenkiintoiseen maailmaan. Kiertomatkallamme saat kohteista enemmän irti. Pakettien hotellit olemme valinneet mahdollisimman hyvällä hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme pakettimatkojen järjestämisessä on kiertomatkoissa vahvasti läsnä, asiakkaamme antavatkin joka vuosi pakettimatkoistamme poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Tästä kertoo sekin, että vuonna 2018 yli 93 % matkustajista suosittelisi kiertomatkaa ystävälleen.

Baltian kierros sekä Geirangerin upea vuonomatka Norjassa ajetaan suomalaisbusseilla. Alpeilta Rivieralle, Kroatian rannikko, Normandian rannikkoItalian helmet, Nizzasta ComojärvelleNapoli ja Amalfin rannikko, Irlannin ja Skotlannin kiertomatka sekä matkat Prahasta Budapestiin ja Varsovasta Wieniin taittuvat paikallisella turistibussilla, suomenkielisen oppaan johdolla. Lontoosta Pariisin matka kulkee Englannin kanaalin ali tänä vuonna Eurostat junalla.

Kaikki kiertomatkamme ovat valmismatkoja, jolloin matkustajan suoja on huomattavasti suurempi ja riskit pienempiä kuin omatoimimatkalla. Valmiit pakettimatkat myös takaavat sen, että sinä voit 100 % keskittyä matkasta nauttimiseen meidän hoitaessa loput! Varaa edullisesti kiertomatka Eurooppaan ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta valmismatkasta!

Kiertomatka Irlantiin ja Skotlantiin

Kiertomatka Puolaan ja Slovakiaan

Varsovan kiehtova historia sekoittuu voimakkaasti kasvavan suurkaupungin uudistumiseen, Krakovassa mieli palaa hetkeksi menneisyyteen, Auschwitzissa historia näyttää julmimmat kasvonsa ja suloinen Bratislava lepää Tonavan rannalla.

Lue lisää kiertomatkasta Puolasta Slovakiaan

Italian kiertomatkat

Normandian rannikon kiertomatka

Normandian rannikko sykähdyttää monimuotoisuudellaan. Matkalla näemme kauneinta Ranskaa Monet’n lummepuutarhasta Calvadostilojen omenatarhoihin ja Honfleurin kalastajakaupunkiin. Normandia on ollut näyttämönä yhdelle sotahistorian suurimmista käänteistä.

Lue lisää kiertomatkasta Normandian rannikko

Baltian ja Liettuan kiertomatkat

Matkalla tutuksi tulevat Baltian maat – Viro, Latvia ja Liettua – sekä niiden kiehtovimmat kaupungit. Emajoen rannalla sijaitsee Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto. Sekä Riian että Vilnan ainutlaatuinen Vanhakaupunki on saanut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa. Yksi Baltian kierroksen kohokohdista on vaikuttava Ristikukkula, joka on monen pyhiinvaeltajan käyntikohde sekä liettualaisten pyhä paikka.

Lue lisää kiertomatkasta Baltian kierros

Upea Alpeilta Rivieralle -kiertomatka

Sveitsin kiertomatka

Kiertomatka Pariisiin ja Lontooseen, kaksi upeaa metropolia

Kaksi upeaa pääkaupunkia Lontoo ja Pariisi! Kävele Hyde Parkin hiekkapoluilla, shoppaile Harrodsin tavaratalossa, istu punaisen kaksikerrosbussin kyytiin ja nauti lämmin kuppi teetä. Ihaile taidetta Louvressa ja hemmottele itseäsi jäätelöannoksella romanttisessa kahvilassa Pariisin taivaan alla. Katsele Pariisin kattoja Eiffel-tornista ja kuule Big Benin lyönnit Lontoon kujilla.

Lue lisää kiertomatkasta Lontoosta Pariisiin

Vuorilta Vuonoille -kiertomatka, Geiranger

Kroatian rannikon kiertomatka

Kroatian suosio matkailukohteena jatkaa kasvuaan. Adrianmeren rannikko on häikäisevä; meri kimaltelee syvänsinisenä ja kuvankauniit merenrantakaupungit henkivät historiaa ja omaa tarinaansa aina Rooman imperiumin ajoilta viime vuosien tapahtumiin asti.

Lue lisää kiertomatkoista Kroatian rannikko

Montenegron kierros ja Cavtat

Napoli, Apulian alue ja Matera

icon_info

Etupenkit
Etupenkin paikan bussiin voi varata lähes kaikkiin kiertomatkoihin. Lisämaksu +50€ / henkilö.

Tutustu Euroopan kaupunkilomiin

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Lontoo, Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista