Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kiertomatkat ja opastetut matkat

”Elämyksiä ja unelmia toteen”
– Se meillä osataan parhaiten!

Kiertomatkamme vuodelle 2018 vievät sinut Euroopan upeimpien kaupunkien sydämiin. Kiertomatkat kulkevat Rooman, Prahan, Pariisin, Amalfin, Venetsian, Riian, Nizzan, Splitin, Tallinnan, Dublinin, Napolin, Oslon, Wienin, Vilnan, Firenzen, Dubrovnikin, Monacon ja Lontoon sekä monen muun kaupungin katuja. Vuoden 2018 kiertomatkat ovat tulossa myyntiin syksyn ja talven aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Kiertomatkalla lennämme kohdekaupunkiin, jossa opas tai kuljettaja ja bussi vievät nähtävyydeltä toiselle johdattaen kiertomatkailijan Euroopan kaupunkien mielenkiintoiseen maailmaan. Kiertomatkallamme saat kohteista enemmän irti. Pakettien hotellit olemme valinneet mahdollisimman hyvällä hinta-laatusuhteella. Ammattitaitomme pakettimatkojen järjestämisessä on kiertomatkoissa vahvasti läsnä, asiakkaamme antavatkin joka vuosi pakettimatkoistamme poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Tästä kertoo sekin, että vuonna 2016 yli 93 % matkustajista suosittelisi kiertomatkaa ystävälleen.

Baltian kierros sekä Geirangerin upea vuonomatka Norjassa ajetaan suomalaisbusseilla. Alpeilta Rivieralle, Lontoosta Pariisiin, Kroatian rannikko, Italian helmet, Napoli ja Amalfin rannikko, Irlannin ja Skotlannin kiertomatka sekä matkat Prahasta Budapestiin ja Varsovasta Wieniin taittuvat paikallisella turistibussilla, suomenkielisen oppaan johdolla.

Kaikki kiertomatkamme ovat valmismatkoja, jolloin matkustajan suoja on huomattavasti suurempi ja riskit pienempiä kuin omatoimimatkalla. Valmiit pakettimatkat myös takaavat sen, että sinä voit 100% keskittyä matkasta nauttimiseen meidän hoitaessa loput!

Varaa edullisesti kiertomatka Eurooppaan ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta valmismatkasta!

Baltian kiertomatkat

Baltian kiertomatkat

Matkalla tutuksi tulevat Baltian maat – Viro, Latvia ja Liettua – sekä niiden kiehtovimmat kaupungit. Emajoen rannalla sijaitsee Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto. Sekä Riian että Vilnan ainutlaatuinen vanhakaupunki on saanut paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa. Yksi Baltian kierroksen kohokohdista on vaikuttava Ristikukkula, joka on monen pyhiinvaeltajan käyntikohde sekä liettualaisten pyhä paikka.

Lue lisää kiertomatkasta Baltian kierros

Keski-Euroopan kiertomatkat

Budapest-Wien-Praha -kiertomatkat

Koe Tonavan helmet, Budapest ja Wien sekä historiallinen Praha kapeine kujineen. Keisarien upeat palatsit, vuosisatojen vauraus ja tarinat Habsburgien dynastiasta johdattavat Euroopan kiihkeään historiaan.

Lisää kiertomatkasta Budapest-Wien-Praha

Vuorilta Vuonoille -kiertomatka, Geiranger

Alpeilta Rivieralle -kiertomatka

Alpeilta Rivieralle kiertomatkat

Kohtaat kunnioitusta herättävän Matternhornin huipun sekä Euroopan korkeimman vuoren Mont Blancin. Matka vie jylhistä vuoristoista läpi Grenoblen ja Sisteronin kautta alas Välimeren rantaan. Kuljemme Route Napoleonia pitkin. Näet Rivieran helmet: Nizzan, Antibesin ja Monacon. Matkalla huokuu Rivieran värikäs historia sekä valtava vauraus.

Lue lisää kiertomatkasta Alpeilta Rivieralle

Kroatian rannikon kiertomatka

Kroatian kiertomatkat

Kroatian suosio matkailukohteena jatkaa kasvuaan. Adrianmeren rannikko on häikäisevä; meri kimaltelee syvänsinisenä ja kuvankauniit merenrantakaupungit henkivät historiaa ja omaa tarinaansa aina Rooman imperiumin ajoilta viime vuosien tapahtumiin asti.

Lue lisää kiertomatkoista Kroatian rannikko

Liettuan kiertomatka, Vilna + Kaunas

Italian kiertomatkat

Italian kiertomatkat

Forum Romanum, Pietarin kirkko, Firenzen tuomiokirkko, Pisan kalteva torni, Gardajärven syvänsininen vesi sekä Venetsian ainutlaatuinen kaupunki meren päällä tulevat tutuksi Italian Helmet kiertomatkalla. Napoli ja Amalfin rannikko vie sinut Etelä-Italian suurimmasta kaupungista Vesuvius tulivuorelle, Pompejin rauniokaupunkiin, idyllisiin turistikohteisiin Caprille ja Sorrentoon ja lumoavan kauniille Amalfin rannikolle.

Lue lisää Italian kiertomatkoista

Kiertomatka Pariisiin ja Lontooseen, kaksi upeaa metropolia

Lontoo–Pariisi -kiertomatkat

Kaksi upeaa pääkaupunkia Lontoo ja Pariisi! Kävele Hyde Parkin hiekkapoluilla, shoppaile Harrodsin tavaratalossa, istu punaisen kaksikerrosbussin kyytiin ja nauti lämmin kuppi teetä. Ihaile taidetta Louvressa ja hemmottele itseäsi jäätelöannoksella romanttisessa kahvilassa Pariisin taivaan alla. Katsele Pariisin kattoja Eiffel-tornista ja kuule Big Benin lyönnit Lontoon kujilla.

Lue lisää kiertomatkasta Lontoosta Pariisiin

Normandian rannikon kiertomatka

Normandian rannikko kiertomatkat

Normandian rannikko sykähdyttää monimuotoisuudellaan. Matkalla näemme kauneinta Ranskaa Monet’n lummepuutarhasta Calvadostilojen omenatarhoihin ja Honfleurin kalastajakaupunkiin. Normandia on ollut näyttämönä yhdelle sotahistorian suurimmista käänteistä.

Lue lisää kiertomatkasta Normandian rannikko

Kiertomatka Puolaan ja Slovakiaan

Puolasta Slovakiaan kiertomatka

Varsovan kiehtova historia sekoittuu voimakkaasti kasvavan suurkaupungin uudistumiseen, Krakovassa palaa hetkeksi osaksi menneisyyttä, Auschwitzissa historia näyttää julmimmat kasvonsa ja suloinen Bratislava lepää Tonavan rannalla.

Lue lisää kiertomatkasta Puolasta Slovakiaan

Kiertomatka Irlantiin ja Skotlantiin

Irlannin ja Skotlannin kiertomatkat

Irlantia kutsutaan usein lempinimellä Vihreä saari sen upean vihreyden ja vehreyden vuoksi. Irlannin pääkaupungin Dublinin rento ja ystävällinen ilmapiiri saa matkailijan hyvälle tuulelle. Henkeäsalpaavien maisemien, kilttiin pukeutuneiden miesten ja viskin lisäksi Skotlannin ainutlaatuinen historia sekä upeat linnat ja kartanot tempaavat mukaansa.

Lue lisää

Tutustu myös: Euroopan kaupunkilomat

Kaupunkilomat Eurooppaan

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet Lontoo ja Pariisi tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle.

Lue lisää opastetuista Euroopan kaupunkilomista

icon_infoLiittymälennot
2018 Finnairilla lentäviin kiertomatkoihimme on mahdollista ostaa liittymälennot kauttamme. Liittymälennot ovat varattavissa Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Turusta ja Tampereelta hintaan 100€ / henkilö (sis. menopaluu) ja Oulusta hintaan 140€ / henkilö (sis. menopaluu). Voit tsekata matkatavarat perille asti jo kotikentällä! Nämä lennot ovat varattavissa Finnairilla lennettäviin kiertomatkoihin: Alpeilta Rivieralle, Pariisi-Lontoo, Budapest-Wien-Praha, Varsova-Krakova-Bratislava, Italian Helmet ja Napoli ja Amalfin rannikko.

 

icon_infoEtupenkit
Etupenkin paikan bussiin voi varata kaikkiin kiertomatkoihin. Lisämaksu +50€ / henkilö.