Hotellimme matkalla

Hotelli
Perustasoinen hotelli sijaitsee lähellä Frankfurtiin johtavia moottoriteitä ja vain muutaman minuutin päässä lentokentältä. Mikäli matkasi jatkuu Frankfurtista eteenpäin, tämä on hyvä vaihtoehto majoitukseen. Lähellä hotellia sijaitsee paljon yritysten tiloja.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hotelli
Frankurtin sydämessä sijaitseva neljän tähden hotelli. Kaupungin palvelut ovat lähietäisyydellä. Zeil-ostoskatu sekä julkisen liikenteen asemat ovat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin palveluista löytyvät muun muassa kuntosali saunoineen sekä spa-alue.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Laadukas hotelli Stuttgartin keskustassa, lähellä kaupungin suosituinta ostosaluetta ja –katua. Metroasema löytyy vain 250 metrin päästä hotellilta, joten liikkuminen kaupungissa on helppoa.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla parin minuutin kävelymatkan päässä Marienplatz-aukiolta ja noin kilometrin etäisyydellä Stuttgartin keskustasta. Kaupungin palvelut kuten kaupat, ravintolat, baarit, museot ja teatterit ovat kaikki tarjolla lähietäisyydellä.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta

Hotelli
Premiere Classe Frankfurt Airport on moderni ja melko pelkistetty hotelli joka sopii hyvin välietapiksi ja lepopaikaksi matkallesi. Hotellin mukavuuksiin kuuluu terassi, ravintola ja baari. Läheltä löytyy muun muassa Commerzbank-Arena.
Hotellin mukavuudet