Itä-Viron kylpyläkierros -Road Trip

Nyt pääset nauttimaan kylpylän poreista oikein toden teolla! Koe kolme ihastuttavaa kylpylää samalla matkalla! Kylpyläkierros tutustuttaa sinut Rakveren, Toilan sekä Pühajärven upeisiin kylpylöihin.

Nautinnoista ja kylpylän poreista nauttivalle, sekä rentoa rauhoittumista kaipaavalle tämä matka sopii kuin nenä päähän. Matkalla koet Itä-Viron kolme upeaa kylpylää, jotka kaikki ihastuttavat laadukkailla hoidoillaan ja monipuolisilla allasosastoilla. Tervetuloa nauttimaan!

Road Trip -matkamme tehdään omalla autolla. Kulkiessasi saat vapauden aikatauluista ja voit löytää niitä Viron helmiä joihin turistibussit eivät pysähdy. Kun varaat laivapaikat ja hotellit kauttamme, saat edullisen ja ammattitaidolla kootun matkapaketin joka kuitenkin jättää tilaa omille seikkailuille.

Itä-Viron kylpyläkierros kuljettaa matkaajan pieniin kylpyläkaupunkeihin Rakvereen, Toilaan ja Otepään Pühajärvelle. Matkalla yövytään tasokkaissa kylpylähotelleissa, nautitaan poreista – ehkäpä hoidoistakin ja rauhoitutaan luonnon helmassa. Rakveren maisemaa hallitsee mäenpäällä loikoileva Rakveren linnoitus. Toilassa kauniit puutarhat kurottavat merenrantaan ja Otepää tunnetaan talviurheilusta. Pühajärven rannalla kohoaa persoonallinen ja ihastuttava kartanokylpylä.

Ajomatkoilla voit myös poiketa vaikkapa Viron toiseksi suurimmassa kaupungissa Tartossa, Sillamäen kaupungissa, ihastella puutarhaa Palmsen kartanossa sekä tutustua Viron kaivostoimintaan. Monipuolinen reitti on IMT:n matkailuammattilaisten sinulle koostama.

Miksi lähteä Itä-Viron kylpyläkierrokselle?
Nautinnolliset hoidot
Kylpylöiden poreet
Kaikki yhdessä varauksella - helppoa!
Päätät itse oman aikataulusi

Matkat

Itä-Viron kylpyläkierros, Road Trip

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Rakvere
Rakvere (2 yötä)
Rakvere-Toila
Toila (2 yötä)
Toila-Tartto-Pühajärve
Pühajärve (valitsemasi määrä päiviä)
Pühajärve-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Koe kolme ihastuttavaa kylpylää! Kylpyläkierros tutustuttaa sinut Rakveren, Toilan sekä Pühajärven kylpylöihin. Rakveressa ja Toilassa vietetään 2 yötä, Pühajärvelle voit valita öiden määrän haluamasi mukaan.


Kuvia matkan kohteista

IMT:n matkailuammattilaisten vinkkejä matkallesi

Asiakkaidemme kokemuksia IMT:n Road Trip -matkoista

Kaunis luonto- pyöräily Pyhäjärven ympäri. Hyvä kampaamo ja kauneushoitolapalvelut. Uima-allas 25m pituus sopiva kuntoiluun. Aukioloajat kerrankin pitkään.
Reija
Oru Park oli aivan lumoava, linnan terassin penkillä olisi voinut istua koko päivän. Tulipa nähtyä kauniilla "lättäkivi"rannalla myös hääkuvauksia. Totaalisesti…
Anita
Matkassa parasta oli hyvä suunnitelma, hyvät ystävät ja käytännön järjestelyt: IMT:n huolehtima autopaikka laivalippuineen ja hotellivaraus Aqua Spassa. Hyvät ruokapaikat Rakveressa ja…
Minna
Kaveriporukalla
Aqva Spa oli korkeatasoinen kylpylä, jossa loistava ruoka ravintolassa ja laadukkailta vaikuttavat hoidot.
Jaana

Reitti ja kohteet

Reittikartta
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-7 °C
huhtikuu
6 °C
heinäkuu
16 °C
lokakuu
4 °C
Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
-5.3 °C
huhtikuu
3 °C
heinäkuu
16.5 °C
lokakuu
6.1 °C

Katso tunnelmia kohteista!