Riika Silja Serenadella + road trip Via Balticaa

Koe Latvian pääkaupunki Riika sekä Tallinna ja Pärnu samalla matkalla! Riikaan matkaat helposti yön yli laivalla ja kohti Tallinnaa voit matkata mieleistäsi reittiä. Poikkea matkalla vaikka Pärnun hiekkarannoilla! Omalla autolla matkatessasi sinulla on vapaus tehdä omat aikataulusi.

Riikaan matkaat vaivattomasti Helsingistä laivalla. Aamulla pääset levänneenä tutustumaan Baltian Pariisiksi kutsutun Riikaan. Latvian pääkaupungin ainutlaatuinen Vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Daugava-joen rannat, jugend-kaupunginosa, puistot, palatsit, kauppahallit ja Mustapäiden talo viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu.

Automatkalla Tallinnaan voit poiketa vaikkapa pulahtamassa Pärnun kuuluisalla uima-rannalla tai valita matkan jossa Pärnuun jäädään yöpymään. Valitse oma reittisi, omalla autolla matkatessa valinta on vain sinun. Vietä Tallinnassa tai Pärnussa oman valintasi mukaan 1–5 yötä.

Matkat

Riikaan laivalla + Pärnu, road trip

Helsinki - Riika
Riika
Riika - Pärnu
Pärnu
Tallinna - Helsinki
Matkustat helposti yön yli laivalla Helsingistä Riikaan. Seuraavat kaksi yötä aikaa Riikaan ja sen ympäristöön tutustumiseen. Riikasta siirtyminen omalla autolla, oman aikataulun mukaisesti Viron rantakaupunki Pärnuun. Pärnussa voit viettää valitsemasi määrän öitä.


Riikaan laivalla + Tallinna, road trip

Helsinki – Riika
Riika
Riika – Tallinna
Tallinna
Tallinna – Helsinki
Koe Viron ja Latvian pääkaupungit samalla reissulla. Riikaan matkaat helposti Helsingistä laivalla, jossa ensimmäinen yö vietetään. Kaksi seuraavaa yötä vietät tutustuen Riikaan. Riikasta matka jatkuu autolla kohti Tallinnaa, jossa vietät valitsemasi määrän öitä. Lähde road trip -matkalle ja varaa koko matkapaketti helposti kerralla.


Riika ja Vilna risteillen, road trip

Helsinki-Riika
Riika
Riika-Vilna
Vilna
Vilna-Riika
Riika-Helsinki
Risteillen Riikaan ja Vilnaan! Laivamatkat taittuvat Silja Serenadella Helsingistä Riikaan ja takaisin, Riiassa vieteään kaksi ja Vilnassa valitsemasi määrä öitä.


Risteillen Vilnaan ja Riikaan, road trip

Helsinki-Riika
Riika-Vilna
Vilna
Vilna-Riika
Riika
Riika-Helsinki
Risteillen Vilnaan ja Riikaan! Laivamatkat taittuvat Helsingistä Riikaan ja takaisin, Vilnassa vieteään kaksi ja Riiassa valitsemasi määrä öitä.


Jurmalan hotellimatka, meno Tallinnan kautta

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Jurmala
Jurmala
Jurmala-Riika
Riika-Helsinki
Bussilla tai omalla autolla Tallinnasta kohti Jurmalaa, valitsemasi määrä öitä kohteessa ja risteillen Silja Serenadella takaisin.


Jurmalan hotellimatka, paluu Tallinnan kautta

Helsinki–Riika
Riika–Jurmala
Jurmala
Jurmala–Tallinna
Tallinna–Helsinki
Menomatka Silja Serenadella. Haluamasi määrä päiviä Jurmalassa ja paluumatka Tallinnan kautta Helsinkiin. Paluussa sinua palvelevat suomalainen bussi ja kuljettaja tai halutessasi matkaat Via Balticaa omalla autolla.


Silja Serenade risteily + Jurmala ja Tallinna, road trip

Helsinki -Riika
Riika-Jurmala
Jurmala
Jurmala-Tallinna
Tallinna
Tallinna-Helsinki
Jurmala, Riika ja Tallinna samalla reissulla! Koe kesäinen risteily Helsingistä Riikaan, kaksi yötä Jurmalan kauniissa rantakaupungissa ja lisäksi Tallinna, jossa vietät valitsemasi määrän öitä. Lähde road trip -matkalle ja varaa koko matkapaketti helposti kerralla.


Silja Serenade risteily + Jurmala ja Pärnu, road trip

Helsinki-Riika
Riika-Jurmala
Jurmala
Jurmala -Pärnu
Pärnu
Pärnu-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Matka alkaa Silja Serenade risteilyllä Helsingistä Riikaan ja jatkuu sieltä Jurmalaan, jossa vietät kaksi yötä. Matkan aikana jää aikaa tutustua myös Riikaan. Jurmalasta sirtyminen omalla autolla, oman aikataulun mukaisesti Viron rantakaupunki Pärnuun. Pärnussa voit viettää valitsemasi määrän öitä.


Riian hotellimatka, meno bussilla Tallinnan kautta

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Riika
Riika (valitsemasi määrä öitä)
Riika-Helsinki
Bussilla tai omalla autolla Tallinnasta kohti Riikaa, valitsemasi määrä öitä kohteessa ja risteillen takaisin.


Riian hotellimatka, paluu bussilla Tallinnan kautta

Helsinki-Riika
Riika (valitsemasi määrä päiviä)
Riika-Tallinna
Tallinna-Helsinki
Menomatka Silja Serenadella. Haluamasi määrä päiviä Riikaan ja paluumatka Tallinnan kautta Helsinkiin. Paluussa sinua palvelee suomalainen bussi ja kuljettaja tai halutessasi matkaat Via Balticaa omalla autolla.


Reitti ja kohteet

Tietoa
Aikaero
Väkiluku
Kieli
latvia eli lätti
Valuutta
Päivälämpötilat
tammikuu
-4 °C
huhtikuu
10 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
11 °C
Tietoa
Aikaero
Väkiluku
Kieli
viro
Valuutta
Päivälämpötilat
tammikuu
-2 °C
huhtikuu
9 °C
heinäkuu
22 °C
lokakuu
9 °C