Hotellimme matkalla

Hotelli
Laadukas hotelli Stuttgartin keskustassa, lähellä kaupungin suosituinta ostosaluetta ja –katua. Metroasema löytyy vain 250 metrin päästä hotellilta, joten liikkuminen kaupungissa on helppoa.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla parin minuutin kävelymatkan päässä Marienplatz-aukiolta ja noin kilometrin etäisyydellä Stuttgartin keskustasta. Kaupungin palvelut kuten kaupat, ravintolat, baarit, museot ja teatterit ovat kaikki tarjolla lähietäisyydellä.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta

Hotelli
Premiere Classe Frankfurt Airport on moderni ja melko pelkistetty hotelli joka sopii hyvin välietapiksi ja lepopaikaksi matkallesi. Hotellin mukavuuksiin kuuluu terassi, ravintola ja baari. Läheltä löytyy muun muassa Commerzbank-Arena.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hotelli sijaitsee legendaarisen Rein-joen rantakadulla. Läheltä löytyvät muun muassa sulkaamuseo sekä Ubierringin ja Severinstrassen metroasemat. Kaupungin keskustaan on noin 15 minuutin kävelymatka, joten kaikki palvelut ovat helposti lähietäisyydellä.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Värikäs hotelli sijaitsee lähellä Olympiapuistoa. Keskustaan on helppo päästä, sillä 70m hotellista sijaitsee metroasema. Hotelli hyvällä hinta-laatusuhteella.
Hotellin mukavuudet
  • Hotellilla on tilava parkkihalli, ei voi varata etukäteen, lisämaksu

Hotelli
Münchenin keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa tyylikästä ja tasokasta majoitusta liike- ja  lomamatkoilijoille. Hotelli on kuuluisan arkkitehdin Helmut Jahnin suunnitttelema. Kaupungin palvelut kuten ravintolat, ostokset, teatterit, museot ja konsertit ovat kaikki lähietäisyydellä.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hyvätasoinen hotelli erittäin hyvällä sijainnilla Münchenin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on myös hienoilla maisemilla varustettu sauna- ja allasosasto.
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta