Kisamatkat jalkapallon EM-kisoihin

Jalkapallon EM-kisat 2020 pelataan ympäri Eurooppaa. 12 eri maassa tapahtuva turnaus on Suomen osalta historiallinen. Ensimmäisen kerran maamme historiassa Huuhkajat pelaavat arvokisoissa. Lähde mukaan kokemaan upeaa jalkapallon juhlaa! Jätä yhteystietosi meille, ja palaamme teille sähköpostiin heti, kun matkat ovat varattavissa.

Ikaalisten Matkatoimisto tulee tarjoamaan EM-kisoihin matkat suurimpaan osaan Euroopan pelipaikoista sekä ajankohdista.

Mistä liput EM-kisoihin?

Vuoden 2020 EM-kisat on jaettu 12 eri kisakaupunkiin. Kaikki liput EM-kisojen otteluihin tulevat myyntiin arvontojen kautta.

Liput tulevat myyntiin arvontojen kautta. Nyt kun Suomi on edennyt kisoihin, tulee suomalaisille kannattajille tietty määrä lippuja myyntiin nimenomaan Suomen peleihin.

Huhtikuussa 2020 tulee vielä yksi lippupaketti myyntiin niiden maiden kannattajille, jotka etenevät EM-kisoihin karsintojen pudotuspelien kautta.

Lipunmyynnin viimeinen vaihe on luvassa keväällä 2020. Tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu. Viimeisessä vaiheessa katsojilla on mahdollisuus hankkia jo ostettuja lippuja Uefan alustan kautta. Silloin ne katsojat, jotka eivät pysty lippuaan käyttämään, voivat jälleenmyydä lippunsa eteenpäin.

Ikaalisten Matkatoimisto myy EM-kisamatkat ilman lippuja otteluihin.

Tästä pääset lukemaan lisää tietoa lippujen saamisesta Helsingin Sanomien jutusta.


 

Lippujen hinnat

Halvimmat liput EM-lopputurnauksen otteluihin maksavat 30 euroa, mutta kyseisiä lippuja on tarjolla vain Bakun, Budapestin sekä Bukarestin otteluihin. Muiden kaupunkien halvimmat otteluliput lohkovaiheen otteluihin maksavat 50 euroa.

Kaikissa EM-kisojen otteluissa on kolmen hintakategorian lippuja. Halvimmat liput ovat stadionista riippumatta maalien taakse päätyyn. Toiseksi halvin kategoria on kulmiin ja kalleimmat liput ovat stadioneiden pitkälle sivulle.

EM-kisojen avausottelu pelataan Roomassa. Avausottelun lippujen hinnat eroavat muista lohkovaiheen otteluista. Halvimmat liput maksavat 75 euroa, keskitason liput kustantavat 125 euroa ja kalleimmat tiketit 225 euroa.

EM-turnauksen loppuottelu pelataan Wembleyn stadionilla, Lontoossa. Liput finaaliin maksavat 295, 595 sekä 945 euroa. Loppuotteluun on myös tarjolla lippuja 95 euron hintaan loppuottelussa olevien maiden kannattajille.


 

Kisamatkat jalkapallon EM-kisoihin ympäri Eurooppaa: EURO 2020