Hotel des Arts

Hotel Des Arts sijaitsee Amsterdamin sydämessä Kalverstraatin ostosalueen tuntumassa. Lähellä hotellia sijaitsevat muun muassa Dam-aukio, kuninkaallinen palatsi ja kukkatori. 1700-luvulla rakennettu kaupunkitalo on muutettu hotelliksi 1980-luvun alkupuolella.

Hotellin vieressä kadun toisella puolella sijaitsee Spuin raitiovaunupysäkki. Hotellin läheisyydessä löytyy myös baareja ja ravintoloita.

Hotellissa ei ole hissiä.

Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Hotellin huoneet

Kahden hengen huoneen huonevarustukseen kuuluu TV, tallelokero, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä langaton Internet-yhteys.


Huoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Huonevarustukseen kuuluu TV, tallelokero, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä langaton Internet-yhteys.


Huoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. Huonevarustukseen kuuluu TV, tallelokero, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä langaton Internet-yhteys. Huoneessa on näköala kanavalle.


Huoneessa on vuodepaikat neljälle henkilölle. Huonevarustukseen kuuluu TV, tallelokero, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä langaton Internet-yhteys.


Huoneessa on vuodepaikat viidelle henkilölle. Huonevarustukseen kuuluu TV, tallelokero, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä langaton Internet-yhteys.


Huoneessa on vuodepaikat viidelle henkilölle. Huonevarustukseen kuuluu TV, tallelokero, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä langaton Internet-yhteys. Huoneessa on näköala kanavalle.

Osoite: Rokin 156, 1012 LE Amsterdam-Centrum
Puhelin: +31 20 6201558
Sähköposti: info@hoteldesarts.nl
Hotellin kotisivut 


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 14.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 10.30 mennessä