Antiikin Rooma, kaupunkiloma

Nousemme oppaan johdolla ylös Capitolium kukkulalle. Ylhäältä näemme koko Antiikin maailman hermokeskuksen Forumin, jossa saneltiin historian kulku. Näemme mm. Senaatintalon ja sen puhujakorokkeen, josta "keisari Augustukselta kävi käsky". Näemme triumfikaaret ja Jumalten temppelit, ja kävelemme Rooman valtakunnan sydämessä keisari Forumilla mm. Julius Caesarin patsaalle. Tietenkin seisomme myös mahtipontisen Colosseumin äärellä ja kuulemme tarinat gladiaattoritaisteluista. Kävelemme juutalaiskorttelissa Caesarin alkuunpaneman Marcello Teatterin äärellä ja Antiikin vanhimmilla silloilla, jotka johtavat Trastevereen Tiberjoen yli. Jatkamme vielä Trasteveren kujille Rooman vanhassa kaupungissa. Alue on täynnä ihastuttavia ravintoloita ja katukahviloita.
Retki suositellaan varaamaan matkavarauksen yhteydessä, tai viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua. Retki toteutuu, jos vähimmäisosallistujamäärä (15 hlö) täyttyy. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 10 vrk ennen lähtöä.

Matkat Roomaan

Forum Romanum, Pietarin kirkko, Firenzen tuomiokirkko, Pisan kalteva torni, Gardajärven syvänsininen vesi sekä Venetsian ainutlaatuinen kaupunki meren päällä – Italiassa on paljon nähtävää. Napoli ja Amalfin rannikko vie sinut Etelä-Italian suurimmasta kaupungista Vesuvius tulivuorelle, Pompejin rauniokaupunkiin, idyllisiin turistikohteisiin Caprille ja Sorrentoon ja lumoavan kauniille Amalfin rannikolle.

Lue lisää Italian kiertomatkoista