Hotel Elena

Hotelli sijaitsee keskustassa, päätien varrella casinon lähellä. Hotellissa on 24 h vastaanotto, baari, ilmainen 15 min internet-mahdollisuus hotellin aulan tietokonenurkkauksessa sekä aamiaissali. Ilmastoituja huoneita 5 kerroksessa, huoneissa wc, suihku/kylpyamme, puhelin, tv, hiustenkuivain, minibar, tallelokero ja Wi-Fi. Osassa huoneita on kokolattiamatto/osassa parketti, osassa myös parveke. Ei inva- ja allergiahuoneita. Huoneisiin on mahdollista saada lisävuode, nämä kysyttävä erikseen. Myös sviittejä on saatavilla. Kuntosalin yhteyteen on rakennettu pieni kylpyläkeskus, jossa on infrapuna- sekä turkkilainen saunahuone sekä poreamme. Kaikki kylpyläpalvelut lisämaksusta alkaen n. 10€/ hlö. Lisäksi puutarhassa on auringonottoalue ja tilava suomalainen sauna.

Hotel Elena on kokonaan savuton hotelli.

Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-10.00.

Tietoa Hotel Elenasta

Hotellin huoneista löytyy wc, suihku/kylpyamme, puhelin, tv, hiustenkuivain, minibar, tallelokero ja Wi-Fi.
Osassa huoneita on kokolattiamatto/osassa parketti. Osassa huoneita on myös parveke. Ei inva- ja allergiahuoneita. Huoneisiin on mahdollista saada lisävuode. Myös sviittejä on saatavilla.  Hotel Elena on kokonaan savuton hotelli. Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-10.00. Maksullinen Wi-Fi huoneissa ja ilmainen 15 min internet hotellin aulassa.

 

Standard huone

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa wc, suihku/kylpyamme, puhelin, tv, hiustenkuivain, minibaari, tallelokerot ja Wi-Fi.


Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa wc, suihku/kylpyamme, puhelin, tv, hiustenkuivain, minibaari, tallelokerot ja Wi-Fi.

Sijainti

os: Via Biavaz 2
Saint Vincent, Italia
+39 016 651 21 40
Hotellin kotisivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
11.00