Ikaalisten matkatoimisto

Jurmala

Kaunis merenrantakaupunki on kuuluisa upeista pitsihuviloista, kylpyläperinteestä ja terveellisestä ilmastosta. Kesäaikaan Jurmalan n. 26 km pitkä valkoinen hiekkaranta on täynnä elämää ja tunnelma on kuin eteläisimmissä lomakohteissa. Tee polkupyöräretki merenrantaa pitkin tai vihreissä mäntymetsissä, nauti konserteista, uskaltaudu purjeveneajelulle tai hemmoittele itseäsi terveysturve- tai järvimutahoidoilla.

Jurmala pähkinänkuoressa

Jurmala on n. 56 000 asukkaan kylpyläkaupunki Riianlahden rannalla n. 25 km päässä Riikasta ja 340 km päässä Tallinnasta. Jurmala on arkkitehtuurin aarreaitta; suurin osa rakennuksista on vanhoja puutaloja, etenkin pitsihuviloita torneineen. Jurmalan n. 26 km pituinen hienohiekkainen merenranta on avoinna kaikille lomailijoille.

Suosittuja tuliaisia ovat mm. meripihkasta tehdyt korut sekä pienet muistoesineet, Riikan balsami eli likööri, kansallispukuiset nuket, villapuserot, käsintehdyt nahkaesineet, maukas leipä, paikalliset makeiset mm. Laima-suklaa, juustot.

Matkaa Jurmalasta Riikaan on 25 km. Sähköjunat liikennöivät n. puolen tunnin välein

Nähtävyyksiä

  • Dsintarin konserttisali
  • Jurmalan kaupungin museo
  • Jurmalan ulkoilmamuseo

Aktiviteetit

Lue lisää Jurmalasta

Hotellimme Jurmalassa

Jurmalan keskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva hyvätasoinen, moderni kylpylähotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen lisäksi myös monipuolisia hoitopaketteja. Upealle hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tyylikäs, uusittu kylpylähotelli vain muutaman sadan metrin päässä upeasta hiekkarannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Lentomatkat Jurmalaan

Bussimatkat Jurmalaan