Ikaalisten matkatoimisto

Hotel Jurmala Spa

Jurmalan keskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva hyvätasoinen, moderni kylpylähotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen lisäksi myös monipuolisia hoitopaketteja. Upealle hiekkarannalle on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Tietoa Jurmala Spasta

Kävelykadun vieressä, rannan läheisyydessä oleva kylpylähotelli on avattu v. 2005. Hotellissa on 9 kerrosta ja 190 huonetta.

Wellnes Oasis sauna- ja vesikeskuksessa
on lämpötilaltaan erilaiset pienehköt uima-altaat, lasten allas, poreallas, vesibaari, saunakeskus ja solarium. Spa- ja kuntokeskuksessa on lääkärinvastaanotto, terveystarkastukset, fysioterapia, erllaisia hierontoja, EKG, helmiäiskylvyt, vedenalainen manuaalinen vesihieronta, vesivoimistelu, aamuvoimistelu, laitehoidot, osokeriit- ja parafiinihoidot, mutakääreet, suolahuone, NeoQi-hoidot, äänihoidot, valohoito, podometria, analyysit ja tutkimukset, luonnonlääkkeet ja -tuotteet, erikoislääkäreiden vastaanotot. Kauneushoitolassa on kampaaja- ja parturipalvelut, manikyyri, pedikyyri, kosmetologi, vartalohoidot, SPM-vartalohoito, Spray-rusketus, solarium.

Huonehintaan sisältyy aamiainen, sauna- ja vesikeskuksen sekä kuntosalin käyttö 1 kerta per päivä klo 18:00 asti (lähtöpäivänä klo 12:00 asti).

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on puhelin, tv ja kokolattiamatto sekä kylpytakki ja -tossut aikuisille. Allergiahuoneissa on parkettilattia. Koko n. 22 m2.


Superior huoneessa on puhelin, tv ja kokolattiamatto sekä kylpytakki ja -tossut aikuisille. Allergiahuoneissa on parkettilattia. Koko n. 26 m2. Varattava erikseen soittamalla 03-45800.


Perhehuoneissa on parivuode, sohva, puhelin, tv, laminaattilattia sekä kylpytakki ja -tossut aikuisille. Koko n. 35 m2. Hotellilla myös perhehuonekäytössä 2x standard huone väliovella.


Sviitissä on makuuhuone ja olohuone, sohva, puhelin, tv, sauna tai kylpyamme, muovimatto sekä kylpytakki ja -tossut aikuisille. Koko n. 43 m2.


Invahuoneessa on puhelin, tv, sohva, muovimatto sekä kylpytakki ja -tossut aikuisille. Koko n. 38 m2.


Perhehuone 4 hengelle. Kaksi 2 hengen huonetta yhdistettynä väliovella. Molemmissa huoneissa on puhelin, tv ja kokolattiamatto tai laminaattilattia sekä kylpytakki ja -tossut aikuisille. Koko n. 44 m2.

Osoite: Jomas Street 47/49, Jurmala LV-2015, Latvia
Puhelin +371 67784400
Kotisivut: www.hoteljurmala.com
Sähköposti: booking@hoteljurmala.com


Vastaanotto auki
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Vastaanotosta voi vuokrata mm. polkupyöriä ja kylpytakkeja
  • Onnittelupaketti
  • Kokoustilat sekä kahvi- ja lounastarjoilut
  • Huone- ja pesulapalvelu

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen tarjoillaan ma–pe 7:00–10:00, la–su 7:30–10:30
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard
  • Pienet lemmikit hinta n. 15 eur/yö