Ikaalisten matkatoimisto

Ed Sheeranin keikka 12.7.2019 Riikassa

Ed Sheeran saapuu Baltiaan heinäkuussa 2019.

Perjantaina 12.7. räjähtää Riikassa, kun huippusuosittu Ed Sheeran tekee Euroopan kiertueen keikkansa Baltiassa. Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää keikkaelämykseen kaupunkiloma Latvian pääkaupungissa, kauniissa Riiassa tai rantaloma Itämeren upeimmalla hiekkarannalla Jurmalassa. Varaa matkasi ja keikkaliput nyt!

Ed Sheeran aloitti musiikillisen uransa katusoittajana ja nousi suuren yleisön tietoisuuteen esikoisalbuminsa myötä. Albumi myi seitsenkertaisesti platinalevyn verran. Tämän jälkeen Sheeran on tehnyt hittejä toisensa perään, jotka ovat nousseet listojen kärkeen ja ykkösiksi monissa maissa. Hän on myynyt maailman laajuisesti jopa 26 miljoonaa albumia ja 100 miljoonaa singleä. Ed Sheeran on yksi maailman kaupallisesti menestyneimmistä artisteista. Hän on voittanut monia palkintoja uransa aikana mm. 4 Grammyä. Nyt ensimmäistä kertaa Baltian maissa esiintyvä Ed Sheeran on valinnut ainoaksi keikkapaikakseen Latvian pääkaupungin Riikan.

Hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm. Shape of You and Castle of the Hill, jotka nousivat yhdessä päivässä Spotifyn soitetuimmiksi kappaleiksi. Kappale How Would You Feel on soinut Britannian listojen kärjessä julkistamisestaan saakka.


Keikkapaikkana Lucavsala 12.7.

Ed Sheeranin konsertti  Riikan Lucavsalan ulkoilma-alueen eteläisessä osassa pe 12.7.2019. Alueen portit  aukeavat klo 16.00, tapahtuma alkaa klo 18.15. ja kestää noin 4 – 5 h.

Alustava ohjelma:
16:00 ovat aukenevat
18:15-20.30 lämppäribändit
21:00 Ed Sheeran
Lipun hinta sisältää seisomapaikan A-alueelle.


 

Varaa keikkamatkasi Riikaan lentäen täältä

Valitse majoitus Riikasta tai Jurmalasta

Voit valita matkasi majoituksen Riikan keskustahotelleista, tai vaihtoehtoisesti viettää Ed Sheeranin keikan ohessa rantalomaa Jurmalan upealla hiekkarannalla! Varaa ainutlaatuinen elämys heinäkuulle.

Varaa keikkamatkasi Riikaan bussilla täältä