Ikaalisten matkatoimisto

Radisson Blu Hotel Latvija

Monipuolinen keskustahotelli sijaitsee Esplanade-puistoa vastapäätä. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Vanhaankaupunkiin. Ympäröivä alue on Riikan liike- ja kauppakeskusta, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet. Hotellin Skyline Bar on suosittu niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. 26.kerroksen baarista avautuu upea näköala Riian Vanhaankaupunkiin. Hotellin yhteydessä on myös laadukas 5 tähden ESPA kylpylä, joka tarjoaa monipuolisia korkealaatuisia kylpylähoitoja.

Tietoa Radisson Blu Latvija Hotellista

Hotelli on avattu 2001, laajennusosa on valmistunut 2006. Hotellissa on 27 kerrosta ja 571 huonetta. Koko hotelli on savuton. Hotellin Esplanade ravintolan yhteydessä on lapsille pieni leikkinurkkaus, jossa on muutamia leluja sekä tv.

Hotellin yhteydessä on lisämaksullinen 5 tähden ESPA kylpylä.
Kylpylän 1. ja 2. kerroksen allas- ja saunaosasto on Radisson BLU Hotel Latvijan asukkaiden käytössä hintaan noin 23 euro/hlö/käyntikerta.
Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä ESPA-kylpylän kuntosalin käyttö päivittäin klo 06:00-09:30 ja klo 20:00-22:00. ESPA kylpylän kotisivut

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv ja kokolattiamatto. Koko n. 20 m2. Allergiahuoneissa on parkettilattia. Suurin osa standard-huoneista ja kaikki allergiahuoneet sijaitsevat Pohjois-siivessä (ei näköalaa Vanhaankaupunkiin).


Superior huoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv ja kokolattiamatto. Huoneet sijaitsevat torni-osassa. Allergiahuoneissa on parkettilattia ja ne sijaitsevat torni-osan 20-22 kerroksissa. Koko n. 20 m2.


Premium huoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv, oleskelualue, kylpyhuone ja kokolattiamatto. Koko n. 40 m2 (Pohjois-siiven huoneet pienempiä). Allergiahuoneissa on parkettilattia. Parisängylliset huoneet sijaitsevat torni-osan 4.-24. kerroksissa (näköala vanhaan kaupunkiin tai kaupungin toiselle puolelle). Huoneet erillisillä vuoteilla sijaitsevat Pohjois-siiven 4.-6. kerroksissa. Huonehintaan sisältyy mineraalivesi.


Perhehuoneissa on puhelin, tv, parkettilattia, kerrossänky lapsille sekä leluja. Koko n. 28 m2.


Sviitissä on puhelin, tv, oleskelualue japarkettilattia. Koko n. 50 m2. Huonehintaan sisältyy mineraalivesi, vapaa sisäänpääsy (2,5 h) ESPA-kylpylän uima-allas-, sauna- ja kuntoiluosastolle.

Osoite: Elizabetes iela 55, LV 1010 Riga, Latvia
Puhelin +371-6777 2222
Kotisivut: www.radissonblu.com/latvijahotel-riga
Sähköposti: info.latvija.riga@radissonblu.com


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Vartioitu maanalainen parkkipaikka n. 12 eur/vrk
  • Kokoustilat
  • Huone- ja pesulapalvelu
  • Onnittelupaketit

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma–pe 6:30–10:30, la–su 7:00-11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Master/Eurocard, American Express, Maestro ja Visa Electron
  • Pienet lemmikit n. 30 eur/yö