Ikaalisten matkatoimisto

Tallink Hotel Riga

Viihtyisä keskustahotelli lähellä Origon ja Stockmannin ostoskeskuksia sekä Riian kuuluisia Zeppelin-kauppahalleja. Hotellin sisustus on saanut vaikutteita Andalusian helmestä – Alhambran linnasta, joka on eräs Euroopan kauneimmista rakennuksista, kuvitelma maanpäällisestä paratiisista. Hotellin Elements-ravintola tarjoaa nykyaikaista latvialaista ruokaa. Ravintola on voittanut useita palkintoja ja se on arvostettu ravintola Riiassa. Elements tarjoaa ainoana ravintolana Riiassa Black Rock Grill -annoksia – ruokia, jotka valmistetaan kuumalla laavakivellä.

Tietoa Tallink Hotel Rigasta

Keskustahotelli on avattu 2010. Hotellissa on 7 kerrosta ja 256 huonetta. Koko hotelli on savuton.

Huonehintaan sisältyy aamiainen, kuntosalin (vaatimaton) käyttö ma-su klo 7-22 ja aamusauna ma-pe klo 6:30-12, la-su klo 7-12. Sauna on yhteinen naisille ja miehille.

Pohjakerroksessa sijaitsevassa viihtyisässä ja tyylikkäästi sisustetussa tilaussaunassa on tavallinen sauna, poreallas ja kodikas lepotila, jossa vieraat voivat nauttia tuorepuristettua mehua, kylmää olutta ja pientä naposteltavaa. Tässä paikassa voi järjestää pieniä yritystapahtumia tai rentoutua hyvien ystävien seurassa. Saunassa on 12 istumapaikkaa ja saunassa järjestettäviin tapahtumiin mahtuu enintään 18 henkilöä.

Hotellin kellarikerroksen parkkipaikkaan autot viedään hissillä. Auton max mitat ovat: pituus 5m, leveys 2,3 m ja korkeus 2.1 m. Max paino on 2700 kg. Hotellilla on myös ulkoparkkipaikka lyhyen matkan päässä. Molemmat parkkipaikat ovat maksullisia.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Standard-huone 1-2 hengelle. Huoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv, kylpyhuone suihkulla ja kokolattiamatto. Koko n. 17 m2. Yhden hengen huoneessa 1 sänky, huoneen koko n. 15 m2.


Allergiahuoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv, kylpyhuone suihkulla, parkettilattia, allergikolle sopivat petivaatteet. Koko n. 17 m2. Yhden hengen huoneessa 1 sänky, huoneen koko n. 15 m2.


Superior huoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv, kylpyhuone suihkulla ja kokolattiamatto. Koko n. 18 m2.


De Luxe huoneissa on parisänky, puhelin, tv, sohva ja kokolattiamatto. Koko n. 37 m2.


Kaksi 2 hengen standard huonetta väliovella. Huoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv, kylpyhuone suihkulla ja kokolattiamatto. Koko n. 34 m2.


Sviitissä on makuuhuone ja olohuone sekä parisänky, sohva, puhelin, tv, kylpyhuone ja kokolattiamatto. Koko n. 42 m2.


Invahuoneissa on parivuode tai erilliset sängyt, puhelin, tv, kylpyhuone suihkulla ja parkettilattia. Koko n. 17 m2.

Osoite: 24 Elizabetes iela, LV-1050 Riga
Puhelin +371 6709 9760
Kotisivut: www.tallinkhotels.com
Sähköposti: rigahotel@tallink.lv


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Pieni maanalainen parkkipaikka 10 eur/22h
  • Huone- ja pesupalvelu
  • Onnittelupaketit
  • Kokoustilat

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma-pe klo 6.30-10.00 ja la-su klo 7.00-11.00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard, Maestro ja American Express
  • Lemmikit ei sallittu