Hotel Panorama

Panorama on Vilnan keskustahotelli vanhan kaupungin lähellä, vain 500 metrin etäisyydellä ydinkeskustasta. Aivan hotellin läheisyydessä on Vanhankaupungin kuuluisa Auringonnousunportti.

Tietoa Panorama Hotellista

Hotelli Panorama on avattu vuonna 2006 ja siinä on 224 huonetta ja 6 kerrosta. Koko hotelli on savuton. Hotellissa ei ole ilmastointia eikä allergiahuoneita. Kaikki Panoraman huoneet ovat valoisia, ja ne on sisustettu lämpimin värein ja klassisin huonekaluin. Hotellin vastaanotosta löytyy tallelokerot, jotka ovat hotellin asiakkaille ilmaisia. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Auringonnousun portille josta alkaa kävelykatu Vilnan vanhan kaupungin läpi. Hotellin lähellä ovat myös kauppahallit, jossa myydään mm. vaatetavaraa ja ruokaa. Kauppahallit ovat paikallisen väestön käytössä eli hinnat ovat ydinkeskustan kauppoja edullisemmat. Hotelli sijaitsee rautatieaseman vieressä vilkkaasti liikennöiden kadun varrella. Osaan huoneista kuuluu liikenteen ääniä.

Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on erilliset sängyt tai parivuode, puhelin, tv ja kokolattiamatto. Osassa huoneista on käytetty synteettisiä materiaaleja matossa ja petivaatteissa. Lisävuoteen kanssa huone on todella ahdas! Koko n. 11-14 m2.


Standard huone 1-2 hengelle, josta näköala vanhaan kaupunkiin. Huoneissa on erilliset sängyt tai parivuode, puhelin, tv ja kokolattiamatto sekä näköala Vanhaankaupunkiin. Lisävuoteen kanssa huone on todella ahdas! Koko n. 11-14 m2.


De Luxe huoneissa on puhelin, tv, housuprässi, kokolattiamatto, erillinen makuu- ja oleskelutila. Koko n. 26 m2.


Huoneessa on puhelin, tv, housuprässi, kokolattiamatto, erillinen makuu- ja oleskelutila sekä panorama-näköala vanhaan kaupunkiin. Koko n. 26 m2.

Sijainti

Osoite: Sodu str 14, 03211 VILNIUS
puhelin +370 5 233 88 22
Sähköposti: reservation@mikotelgroup.com

 


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Huonepalvelu
  • Kuohuviini huoneeseen 25 eur (sisältää välityspalkkion)
  • Ulkoparkkipaikka (ei vartioitu, ei voi varata etukäteen), hinta n. 10 eur/vrk
  • Kokoustilat sekä kokoustarjoilut

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma-pe 7:00-10:00, la-su 7:00-11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron
  • Pienet lemmikkieläimet n. 10 eur/vrk

Lähialueen nähtävyydet

  • Auringonnousun portti
  • Vanhakaupunki
  • Raatihuoneentori