Scandic Sjølyst

Scandic Sjølyst hotelli sijaitsee Oslossa trendikkäällä alueella lähellä kahviloita, kauppoja, ravintoloita ja upeita ulkoilumaastoja, parin kilometrin päässä keskustasta. Julkiset yhteydet ovat aivan hotellin lähellä. Bygdoyn museoihin ja Vigelandsparkenin puistoon on vain lyhyt kävelymatka hotellilta. Julkiset liikenneyhteydet ovat aivan hotellin lähellä.

Scandic Sjølyst hotelli on alunperin rakennettu rakennettu vuonna 1997. Hotellissa on 217 huonetta kahdeksassa kerroksessa. Illallinen maistuu hotellin ravintolassa tai jossakin lähellä sijaitsevista monista ravintoloista.

Kuntoilijat suuntaavat hotellin kuntohuoneeseen tai Bygdøyn rauhalliseen maastoon lenkkipoluille ja rannalle. Hotellin vastaanotosta voi myös lainata polkupyörän ja tutustua kaupunkiin pyörän selässä.

Oscarshall, Gustav Vigelandin veistospuisto ja Vigelandin museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Viikinkilaivamuseo ja Frognerin puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Thunen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Skøyenin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

Varaa Norjan matka

Osoite: Sjølyst Plass 5, 0212 Oslo, Norja
Puhelinnumero: +47 23 15 51 00
Sähköposti: sjolyst@scandichotels.com
Scandic Sjølyst-hotellin kotisivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00