Skopjen retki

Opastettu kokopäiväretki Pohjos-Makedonian pääkaupunkiin Skopjeen.

Kaupunkikierroksen aikana tutustumme vanhan ja uuden kaupungin nähtävyyksiin ja vierailemme Äiti Teresan muistotalossa. Skopje on jännittävä sekoitus historiaa ja modernia historian ylistystä. Vanha kivisilta Vardar-joen yli yhdistää vanhaa turkkilaista kaupunginosaa Stara Charshijaa kaupungin uuteen osaan. Stara Charshijassa kapeat kadut, pienet puodit ja moskeijat henkivät ottomaaniaikaista historiaa ja tunnelmaa. Joen toisella puolella keskipisteessä on Makedonia-aukio, jossa kohoaa valtava kultainen Aleksanteri Suuren patsas.

Retkelle lähdetään hotellilta noin klo 9:00 ja takaisin hotellilla Tiranassa ollaan illalla noin klo 19:30. Retki sisältää kuljetuksen, suomenkielisen oppaan palvelut, kiertoajelun kaupungissa, pääsyn Äiti Teresan muistotaloon sekä lounaan. Suosittelemme varaamaan paikat matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään kolme viikkoa ennen matkan alkua. Retkellä on minimiosallistujamäärä.

Hinta 57,00 €/hlö.

Tutustu myös

Kokopäiväretki Beratiin. Hinta sisältää kuljetukset, suomen kielisen oppaan palvelut, sisäänpääsymaksut linnaan sekä Onufrin museoon ja lounaan.

Lue lisää Beratin retkestä