Ramada by Wyndham Lisbon

Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä yhdellä Lissabonin kukkuloista. Hotellista on upeat näkymät kaupunkiin. Olaias metroasema sijaitsee vain noin sadan metrin päässä hotellilta.

Hotellin lähellä olevista suosituista kaupunginosissa, kuten Chiadossa, Bairro Altossa, and Baixassa löytyy perinteistä arkkitehtuuria, uniikkeja kauppoja ja aitoja paikallisia ravintoloita.

Hotellissa on 300 huonetta, ravintola ja baari. Hotelli on savuton ja asiakkaille tarjotaan ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on kuntoiluhuone.

Hotellin huonehinta sisältää aamiaisen.

Kaupunkivero 2€/hlö/yö ei kuulu majoituksen hintaan, vaan se on maksettava käteisellä paikan päällä.

Hotellin huoneet

Huone on kooltaan noin 22 neliömetriä ja siellä on joko yksi leveä tai tai kaksi kapeaa vuodetta. Huoneessa on TV, kirjoituspöytä, kahvin-/teenkeittovälineet, ilmainen langaton Internetyhteys, minibaari ja tallelokero. Kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku. Huoneesta on näköala kaupungille.


Superior-luokan huone on kooltaan noin 25 neliömetriä ja siellä on joko yksi leveä tai tai kaksi kapeaa vuodetta. Huoneessa on TV, kirjoituspöytä, kahvin-/teenkeittovälineet, ilmainen langaton Internetyhteys, minibaari ja tallelokero. Kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku. Huoneesta on näköala joelle.

Osoite: Avenida Engenheiro Arantes e Oliveira numero 9 Lisboa, Portugal 1900-221
Puhelinnumero: +351-218-434200
Hotellin kotisivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 15 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12 mennessä