Hotel Helios

Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee Juan Les Pinsin keskustassa, noin 100 m merenrannasta. Hotellin ympäriltä löytyy runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Hotellissa on 64 ilmastoitua huonetta kuudessa kerroksessa. Hotelli on savuton. Runsas, monipuolinen aamiainen on tarjolla klo 07.00-10.30 aamiaishuoneessa, jonne on sisäänkäynti pääaulasta. Hotellissa on ilmainen, langaton internet. Bussi ei pääse ajamaan aivan hotellin eteen, bussin pysähtymispaikalta on noin 300 m kävely hotellille.

Tietoa Helios hotellista

Helios -hotellin kaikissa huoneissa on wc, suihku/ kylpyamme, tv, hiustenkuivain, minibaari, tallelokero ja ilmastointi. Osassa huoneita on kokolattiamatto, osassa parketti- tai laattalattia. Osassa huoneita on parveke tai terassi. Hotelli on savuton. Hotellissa on ilmainen langaton internet. Bussipysäkiltä on noin 300 m kävelymatkaa hotellin aulaan.

Standard huone

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa wc, suihku/kylpy, puhelin, tv, hiustenkuivain, minibaari, tallelokerot ja ilmastointi.


Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa wc, suihku/kylpy, puhelin, tv, hiustenkuivain, minibaari, tallelokerot ja ilmastointi.

Sijainti

Puhelinnumero: +33 4493615525
Sähköpostiosoite: info@hotelhelios.fr
Hotellin kotisivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14.00
Ulos­kirjautuminen
12.00