Hotel Prieure

Vuoristomaisemien ympäröimä hotelli Chamonix'n keskustassa, vain kuuden minuutin kävelymatkan päässä Aiguille du Midin hiihtohissistä.

Jylhien vuoristomaisemien ympäröimä hotelli on hyvällä sijainnilla Chamonix’n keskustassa. Lähellä ovat Aguille du Midin hiihtohissi ja keskustan palvelut.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari ja pieni kylpyläosasto rentoutumista varten.

Hotellihuoneista avautuvat upeat vuoristonäkymät ja osasta huoneista näkyy upea Mont Blanc. Kaikki huoneet on sisustettu tyypilliseen alppimajatyylin ja jokaisesta huoneesta löytyy parveke ja taulu-TV satelliittikanavilla. Huoneissa on kylpyamme tai suihku.

Hotelli on savuton.

Huoneet

Kahden hengen huone vuoristonäkymillä ja osasta huoneista näköala Mont Blancille. Huoneissa on parveke, suihku/kylpyamme, parivuode/erilliset vuoteet, ilmainen WiFi, taulu-TV satelliittikanavin sekä kahvin- ja teenkeittovälineet. Huoneissa on myös hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, tallelokero ja hotellissa on 24 h huonepalvelu. Kylpyhuoneesta löytyy hintaan kuuluvia kylpytuotteita ja huoneeseen saa pyydettäessä silitysraudan ja -laudan.


Yhden hengen huone vuoristonäkymillä ja osasta huoneista näköala Mont Blancille. Huoneissa on parveke, suihku/kylpyamme, parivuode/erilliset vuoteet, ilmainen WiFi, taulu-TV satelliittikanavin sekä kahvin- ja teenkeittovälineet. Huoneissa on myös hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, tallelokero ja hotellissa on 24 h huonepalvelu. Kylpyhuoneesta löytyy hintaan kuuluvia kylpytuotteita ja huoneeseen saa pyydettäessä silitysraudan ja -laudan.

Puh. +33 450 53 20 72

Hotellin kotisivut

 


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00