Nizza

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on yksi Ranskan suosituimmista lomakohteista. Se on tunnettu rantalomakohteena, mutta lukuisat museot ja keskiaikainen vanhakaupunki tarjoaa myös vaihtoehtoja rannalla oloon. Noin 8 kilometriä pitkällä Promenade des Anglaisin kuuluisalla kävelykadulla voi ihailla kauniita maisemia. Sen varrella on myös kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Maisemia voi ihailla myös Le Château -linnakukkulalta.
Asukkaita Nizzassa on noin 350 000.

Tutustu Nizzan matkoihimme

Kohtaat kunnioitusta herättävän Matternhornin huipun sekä Euroopan korkeimman vuoren Mont Blancin. Matka vie jylhistä vuoristoista läpi Grenoblen ja Sisteronin kautta alas Välimeren rantaan. Kuljemme Route Napoleonia pitkin. Näet Rivieran helmet: Nizzan, Antibesin ja Monacon. Matkalla huokuu Rivieran värikäs historia sekä valtava vauraus.

Lue lisää kiertomatkasta Alpeilta Rivieralle

Välimeren rannikko ja Provence ovat Etelä-Eurooppaa parhammillaan: Välimeren hohtava sini, mereen jyrkästi syöksyvät kallionrinteet sekä pittoreskit pikkukylät ovat tyypillisiä alueen postikorttimaisemia. Ranskan itänurkassa sijaitsevat alueen kuuluisimmat lomakohteet: Côte d’Azuriin kuuluvat Saint Tropez, Cannes, Antibes ja Juan les Pins – ja luonnollisesti raharikkaiden Monaco! Lisäksi matkalla vieraillaan sisämaan historiallisissa kaupungeissa kuten Aix-en-Provencessa ja Avignonissa sekä rannikon suurissa satamakaupungeissa Marseillessa ja Nizzassa unohtamatta vehreitä viinirineitä Chateauneuf-du-Pape’ssa.

" inside-full-width-container="false" >