Story Hotel Riddargatan

Nuorekas Story Hotel Riddargatan sijaitsee loistavalla paikalla 100 metrin päässä Östermalmstorgin metroasemasta. Kulman takaa löytyy Stureplan.

Hotellin sijainti on erinomainen. Östermalmilta ja sen ympäristöstä löytyy erinomainen tarjonta ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia ja museoita. Stureplan-aukion ympäristö taas on liike-, shoppailu- ja yökerhoalueena tunnettua.

Tyylikkään Story Hotel Riddargatanin designhuoneiden huonekalut, tekstiilit, taulut ja kylpyhuonekalusteet on valittu erikseen jokaista huonetta varten. Hotellissa on 5 kerrosta ja yhteensä 83 huonetta.

Hotellissa on baari ja yökerho/DJ. Hotellin suositussa Ling Long ‑ravintolassa voi maistella aasialaisia ​​erikoisuuksia.

Hotelli on savuton.

Huoneen hintaan kuuluu orgaaninen ja terveellinen ruotsalainen aamiainen (kylmä aamiaisbuffet).

Hotellin huoneet

The Twin huoneessa on kaksi 90cm levyistä vuodetta. Huoneesta löytyy työtila, turvalokero, johon mahtuu kannettava tietokone, TV sekä ilmainen WiFi-yhteys. Kaikki hotellin huoneet ovat savuttomia.


The King huoneet ovat kooltaan 21 neliömetriä ja niissä on yksi 180x200cm sänky. Huonevaraustukseen kuuluu työtila, turvalokero, johon mahtuu kannettava tietokone, TV ja ilmainen WiFi-yhteys. Kaikki hotellin huoneet ovat savuttomia.

Osoite: Riddargatan 6, 114 35 TUKHOLMA
Sähköposti: info@storyhotels.se
Story Hotel Riddargatanin sivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00