Scandic Kødbyen

Trendikäs ja ainutlaatuinen Scandic Kødbyen -hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Kööpenhaminan Vesterbrossa Kødbyenin alueella. Ostospaikat sekä nähtävyydet, kuten Kööpenhaminen Tivoli, sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.

Kødbyen on on yksi Kööpenhaminen luovimmista ja kulinaarisimmista alueista ja sen rustiikkisesta ympäristöstä löytyy ravintoloita, kahviloita ja ruokatoreja. Alueelta löytyy myös pienistä design- ja käsityöliikkeistään.

Vuonna 2018 rakennettu Scandic Kødbyen -hotelli on sulautettu ympäröivään arkkitehtuuriin ja se sekoittuu Kødbyenin rustiikkiseen ympäristöön poikkeuksellisine tyyleineen ja mataline rakennuksineen. Hotellissa on 4 kerrosta ja 370 huonetta.

Hotellissa on kahvila The Coffee Box sekä ravintala MØR. Ravintolan menu sisältää hienoimpia liharuokia, ja avoin argentiinalainen hiiligrilli tekee pihveistä unohtumattoman makuelämyksen.

Hotellin huoneet on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin.

Huoneet

Kooltaan 19-21 neliömetrin huoneissa on joko yksi 200 cm leveä king size vuode tai kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta. Huoneessa on puulattia. Kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme. Huonevarustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, TV, silitysrauta- ja lauta, tallelokero sekä maksuton langaton internetyhteys.

Osoite: Skelbækgade 3A, Copenhagen V
Puhelinnumero: +45 72183340
Sähköposti: kodbyen@scandichotels.com
Scandic Kødbyen-hotellin kotisivut

 


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Pysäköinti

  • Hotellissa on pysäköintihalli, pysäköintipaikkaa ei voi varata etukäteen. Tarkista ajantasaiset pysäköintihinnat hotellin kotisivuilta.