Legoland (tulossa)

Ainutlaatuinen Legoihin keskittynyt Legolandin puisto sijaitsee Jyllannin niemimaalla Tanskan Billundissa. Legoland sisältää kaikenlaista legoihin liittyvää aina Lego-kaupasta legoista rakennettuihin taloihin saakka. Puiston tunnetuin osa lienee Miniland, jonne on rakennettu oikeita mittakaavoja noudattaen monia maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä, kuten Mount Rushmore ja Eiffel-torni sekä tyypillisiä maisemia eri maista ja maanosista. Legolandin Alueelta löytyy myös laaja huvipuistoalue, Villin lännen kaupunki sekä linnoja ritareineen ja linnanneitoineen sekä paljon muuta. Siellä täällä puistoa näkyy legoista rakennettuja eläimiä ja ihmishahmoja.

Miniland

Legolandin sydän Miniland oli puiston ensimmäinen vuonna 1968 luotu alue ja puisto on rakentunut sen ympärille. Minilandissa koet maailman pienoiskoossa ja tutustut kuuluisiin kaupunkeihin ja rakennuksiin, jotka on koottu 20 miljoonasta legopalikasta. Minilandin yksiraiteisen värikkäiden vaunujen kyydistä näet puiston 4 metrin korkeudesta. Seilaa Mini Boats -laivoilla kapeissa kanavissa, hyppää Frog Hopperin kyytiin tai kiipeä vaikka Legolandin korkeimpaan kohteeseen LEGOTOP® -torniin 36 metrin korkeuteen katselemaan puistoa ja sitä ympäröivät alueita.

Polar Land

Polar Landissa kohtaat hauskat pingviinit ja saat kylmiä väreitä vauhdikkaalla Polar X-plorer vuoristoradalla, jonka maksimivauhti on 65 kilometriä tunnissa ja johon sisältyy viiden metrin pudotus. Polar Land tarjoaa jännitystä ja luontokokemuksia.

DUBLO® Land

Perheen pienimmät viihtyvät DUBLO® Landissa, joka on täynnä aktiviteetteja. Kaikki rakennelmat ovat kuin lasten omia DUBLO® legoja, mutta vain viisitoista kertaa suurempia. DUBLO® Playhouse -taloissa voi leikkiä kauppiasta, maanviljelijää, palomiestä tai vaikkapa poliisia. Täällä pääsee myös matkustamaan junalla, lentämään lentokoneilla tai pyörähtelemään maailmanpyörässä.

Imagination Zone

Imagination Zonella pääset Skandinavian suurimpaan 4D elokuvateatteriin. LEGO® Studios -teatterissa paitsi näet elokuvan, myös koet sen kaikilla aisteillasi. Atlantis by SEA LIFE™ akvaariossa pääset meren alle näkemään mielenkiintoisia sukellusveneitä ja hylkyjä, kauniita trooppisia kaloja sekä upeita haita. Löytyypä sieltä myös Tanskan suurimmat ravut.

Knights’ Kingdom™

Täältä löydät rohkeiden ritareiden, kauniiden prinsessoiden ja villien viikinkien valtakunnan. The Dragon vuoristorata sekä Vikings River Spash pärskeineen tarjoavat hurjaa menoa.

LEGOREDO® Town

Kesälle 2018 uudistettu LEGOREDO® Town on entistä villimpi! Uusi Flying Eagle -vuoristorata tarjoaa jännitystä pudotuksella 11 metrin korkeudesta. Uuden ilmeen saaneessa kanoottikyydissä koet matkan koskessa läpi villin erämaan ja tapaat LEGO® eläimiä, kuten majavia, karhuja ja kalkkarokäärmeitä. LEGOGOLDMINE® on oiva paikka huuhtoa kultaa. Huuhdottu kulta sulatetaan matkamuistoksi, jonka saat mukaasi. Perheen pienimmät viihtyvät hevoskarusellissä. Rohkeimmat voivat käydä kurkistamassa kummitustaloon. Villi länsi on entistä isompi, villimpi ja vaikuttavampi.

Adventure Land

Viidakon villit pedot ja oikeat muumiot odottavat seikkailijaa Adventure Landissa. Lähde perheen kanssa metsästämään aarretta, hyppää paloauton kyytiin tai viiletä 60 kilometriä tunnissa 16 metriä puiston yläpuolella X-treme Racerin kyydissä.

Pirate Land

Täällä sinua odottavat vesileikit- ja pelit. Voit myös pysytellä kuivalla maalla ja nauttia muista aktiviteeteistä, kuten majakasta karusellista ja merirosvoveneistä.

LEGO® NINJAGO® World

Lego NINJAGO® World haastaa ninja-taitosi. Oletko tarpeeksi notkea ohittamaan kolmekymmentä laseria. Kiipeä seinälle testamaan voimasi ja ketteryyttäsi. NINJAGO® The Ride vie sinut matkalle, jonka aikana sinun täytyy saada hallintaasi neljä elementtiä; tuli, maa, salama ja jää, voittaaksesi pahiksen.

LEGO® HOUSE BILLUNDISSA (Lisämaksullinen, ei sisälly Legolandin lipun hintaan)

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi olla oikean LEGO talon sisällä? Syksyllä 2017 Billundin keskustaan avautui uusi LEGO® House talo, jota kutsutaan myös Legopalikoiden kodiksi. Talo sijaitsee kävelykadun varrella. Legolandin puistosta talolle on matkaa noin kilometri.

LEGO® House talossa pääset muun muassa tutustu legojen historiaan LEGO museossa ja tutustumaan upeisiin LEGO luomuksiin. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja rakentaa itse legoteoksia. Pääset myös luomaan omia Legohahmoja. located in Billund, Denmark, where the LEGO brick was invented. Here LEGO fans of all ages will get the ultimate LEGO experience.

LEGO® House sijaitsee osoitteessa Ole Kirks Plads 1, 7190 Billund. Sisäänpääsy taloon ei sisälly Legolandin lippuihin. Liput taloon voi ostaa paikan päällä tai etukäteen LEGO® Housen internet-sivuilta. Huomioithan, että taloon pääsee kerralla rajoitettu määrä vierailijoita, joten paikan päällä sisäänpääsyajat voivat olla loppuunmyytyjä. LEGO® Housen Internet-sivuille pääset seuraavasta linkistä: LEGO® House

Legoland puiston kartta:

legoland-tanska-011

Lataa puiston kartta tästä 

 

 

Matkat Legolandiin

Legoland omalla autolla