Hotel Josephine Old Town Square

Neljän tähden Hotel Josephine Old Town Square sijaitsee vain noin 200 m kävelymatkan päässä Vanhankaupungin aukiolta, jossa sijaitsee mm. kuuluisa Prahan astronominen kello. Tasavallan aukiolle noin 400 m kävelymatka, aukion laidalla sijaitsee suosittu Palladium -ostoskeskus, aukolla myös metro-, linja-auto- sekä raitiovaunupysäkit. Noin kilometrin päässä hotellilta sijaitsee Kaarlensilta, jonka ylittämällä pääsee kauniiseen Mala Stranan kaupunginosaan. Hotellin lähettyviltä löytyy useita ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Hotellissa on 26 savutonta ja ilmastoitua huonetta. Koska hotelli on rakennettu vanhaan rakennukseen ovat huoneet kooltaan ja muodoltaan erilaisia.

Vastaanotto avoinna 24 h, vastaanotossa kiertoajelu- ja lippupalvelu, concierge -palvelut sekä matkatavarasäillytyshuone. Ilmainen Wi-Fi koko hotellissa. Etukäteen varattavissa lisämaksullinen auton parkkipaikka kävelyetäisyydellä hotellilta.

Hotellin yhteydessä Vabene -ravintola, jossa tarjoillaan modernia tsekkiläisen ja italialaisen keittiön ruokia. Ravintolan yhteydessä myös kesäterassi.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan luottokortti- tai käteistalletus sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Puhelinnumero: +420 777 738 608
Sähköpostiosoite: josephine@cihs.cz
Hotellin kotisivut


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:00