Radisson Blu Beke Hotel

Tasokas hotelli keskustassa, 300 metrin päässä Nyugati-rautatieasemalta ja vain 500 metrin päässä kuuluisalta Andrássy-puistokadulta. Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, jossa on ollut hotellitoimintaa jo yli sadan vuoden ajan.

Tietoa Radisson Blu Beke hotellista

Hotellissa on yhteensä 247 modernia huonetta. Erillisiä allergiahuoneita ei ole, saatavilla allergisille sopivat petivaatteet. Lisävuodemahdollisuus sekä aikuiselle että lapselle erikseen tilattaessa. Hotellin Olive’s Restaurant tarjoilee paikallisia Unkarilaisia herkkuja, jotka ovat saaneet vaikutteita Välimeren alueelta. Zsolnay -kahvilassa on tarjolla pientä makeaa ja suolaista purtavaa maistuvien kahvien ja juomien kera, kahvilassa kiinnitetään erityistä huomiota myös erikoisruokavalioihin, tarjolla gluteenittomia, laktoosittomia ja sokerittomia herkkuja. Hotellissa 24h vastaanotto, lahjatavarakauppa, sisäuima-allas ja sauna sekä kokoustiloja. Kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Hotelli on kokonaan savuton.

 

Standard huone

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneessa wc/ kylpyhuone, TV, WiFi, tallelokero, teen- ja kahvinkeittovälineet, minibaari ja ilmastointi.

Os: Terez Korut, 43
H-1067 Budapest
Hungary
Puh: +36 1 889 3900
Sähköposti: sales.budapest@radissonblu.com
Kotisivut: https://www.radissonblu.com/en/hotel-budapest


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
10:00