Golden Triangle Boutique Hotel Saint Petersburg

Tietoa Golden Triangle Boutique hotellista

Golden Triangle Boutique hotelli on Pietarin maineikkaimmalla alueella kaupungin sykkeessä sijaitseva hotelli, vain 50 metrin päässä Nevski prospekt -kadusta. Alue tunnetaan nimityksellä kultainen kolmio, jonka nimi juontaa juurensa alueella sijaitsevista arkkitehtuurillisista mestariteoksista. Kuuluisat rakennukset kuten Palatsin aukio ja Eremitaasi museo, Amiraliteetti, Kazanin katedraali, Iisakinkirkko ja Verikirkko sijaitsevat kaikki 1,5 kilometrin säteellä hotellista!

Hotelli sijaitsee legendaarisen Arkady Raikin Variety teatterin edessä ja ostosalueet Dom Mertensa ja TSUM ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Alueella on myös monia luksusmerkkien tuotteita myyviä putiikkeja sekä kahviloita ja ravintoloita.

Hotellissa on standard huoneiden lisäksi superior- ja deluxe-huoneita sekä sviittejä. Osassa huoneista on näkymä Bolshaya Konyushennaya -kadulle ja osassa puolestaan luterilaiselle kirkolle päin.
Hotellin 4. kerroksessa sijaitsee aamiaisravintolan lisäksi oleskelualue, jossa on sohvia.

Standard-luokan huoneita on sekä yhdelle, että kahdelle hengelle. Yhden hengen huoneen koko on noin 12m2 ja kahden hengen huoneet ovat noin 13-15m2. Huoneeseen ei mahdu lisävuodetta. Kahden hengen huoneissa aina parivuode.


Superior luokan huoneet tarjoavat hieman lisätilaa. Huoneiden koko noin 18 neliötä.

Osoite: Nevski Prospekt 22-24 (sisäänkäynti Bolshaya Konyushennaya kadulla)


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
Klo 14.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
Klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Huoneet

  • Standard
  • Superior
  • Deluxe
  • Suite