Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi

Tutustuu Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja vaikuttavaan Eremitaasiin

Hinta: 85 € / aikuinen, 40 € / lapsi 7-12 v.

Retken kesto noin 6 tuntia. Opastuskieli on suomi, retkiä järjestetään myös englanninkielellä.

Aamupäivän kaupunkikierroksen aikana saamme nauttia kaupungin kauniista maisemista, arkkitehtuurista sekä nähdä mm. maailman kolmanneksi korkeimman kirkon, Iisakin kirkon, Pietari-Paavalin linnoituksen, Verikirkon, Pietari Suuren muistopatsaan ja kuuluisan Nevski prospekt kadun. Kaupunkikierroksella ei vierailla nähtävyyksissä sisällä.

Keskipäivällä pysähdymme Pietarin keskustaan, jossa on omatoimista aikaa n. 1 tunti. Tauon aikana voi esimerkiksi nauttia omakustanteista lounasta tai ostaa tuliaisia.

Tauon jälkeen tutustumme Eremitaasiin. Eremitaasi on kaupungin suosituin nähtävyys, ja rakennus on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista museoista. Eremitaasi on jokaisen Pietarissa vierailevan ”pakollinen” kohde. Opastettu kierros alkaa Talvipalatsista, jossa näemme ainutlaatuisia saleja. Talvipalatsi toimi aikoinaan tsaarien talviasuntona. Eremitaasin kierroksen aikana keskitytään pääasiassa eurooppalaiseen taiteeseen. Maalausten lisäksi näytteillä on myös posliini- ja hopeaesineitä, astioita, huonekaluja ja antiikkiesineitä.

Retken kestoon saattaa vaikuttaa Pietarin toisinaan ruuhkainen liikenne. HUOM! Retkeä ei järjestetä maanantaisin, koska Eremitaasi on suljettu.

Retket voidaan perua mikäli retkelle ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia.

Kaikilta retkiltä voi jäädä pois jo keskustassa, Sokos Hotel Vasilievskyn luona tai satamassa.

Retken järjestää St.Peter Line. Retkien järjestäjä pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin retkien osalta.