Ikaalisten matkatoimisto

Fra Mare

Thalasso-kylpylä sijaitsee meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Thalasso merkitsee kreikan kielessä merta. Mikäpä aivan meren ääressä sijaitsevalle kylpylälle sopisikaan paremmmin kuin tuo termi. Kylpylä onkin erikoistunut ns. thalasso-hoitoihin, joiden peruselementtejä ovat meren muta, merivesi, meren tuoksu ja meren ravinto, jotka ovat läsnä eri hoitomuodoissa. Kylpylässä hoidetaan mm. hengityselinten ja ihon ongelmia, nivel- ja hermosairauksia, stressiä ja yleistä väsymystä. Fra Mare on monipuolinen kylpylä, jossa myös ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet pitää huolen terveydestään!

Tietoa Fra Maresta

Hotelli on rakennettu vuosina 1997-1999 ja Thalasso-osasto on valmistunut vuonna 2006. Hotellissa on 119 huonetta ja kaksi kerrosta. Hotellissa on kauppa (myydään alkoholi- ja virvoitusjuomia, makeisia, kosmetiikkaa ja matkamuistoja), seurustelutilat, biljardisali ja lasten leikkinurkkaus. Kylpylässä ei ole hissiä. Hotelli on kokonaan savuton. Huoneissa ei ole ilmastointia.

Uima-allas- ja saunaosastolta löytyy merivesiallas 7 x 11 x 11 m (jossa erilaisia vesihierontapisteitä, vesikoski, porekylpy), lämmitetty ulkoallas 6 x 10 m, erikoissaunoja (löyly-, höyry-, suola-, lepo- ja infrapunasauna). Huom. Uima-allasosastolla ei ole lastenallasta. Uima-altaiden syvyydet: merivesiallas 1,30- 1,60 m, ulkoallas 1,30 m, poreallas 50 cm.

Optikko käy kerran viikossa ja aika on mahdollista varata etukäteen. Kylpylässä järjestetään ohjelmaa, tansseja, retkiä yms. Elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Kylpylän ympäristössä on kolmen ja viiden kilometrin pituiset lenkkipolut. Huonekäytävällä on jääkaappi, johon voi laittaa esim. lääkkeitä, joiden pitää olla kylmässä. Sairaanhoitajan huoneessa on myös jääkaappi lääkkeitä varten.

Erityisruokavaliot: Seuraavat erityisruokavaliot mahdollisia ilman lisämaksua: laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja kasvisruoka. Muista mahdollisista erityisruokavalioista kylpylä perii lisämaksun.

Huonehintaan sisältyy aamiainen, aamu-uinti ja aamusauna Thalasso DAY SPA osastolla ma-pe klo 6:00-9:00 ja la-su klo 6:00-10:00, voimistelu-/kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aamuvoimistelu aina meren rannalla klo 07:30-8:00, sauvakävely thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa klo 13:15-14:00, Thalasso DAY Spa osaston käyttö 3 h osaston aukioloaikoina, kylpytakin käyttö (tossut lisämaksusta) ja suomenkielinen opaspalvelu.

 • Hotellista keskustaan n. 1,5 km
 • Hotellista uimarannalle n. 50 m

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Fra Maren kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa 2 erillistä vuodetta (saa siirrettyä yhteen), wc, tv, puhelin ja laminaattilattia. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Ei ilmastointia eikä merinäköalaa. Mahdollisuus saada nais- ja miespaikkoja.


Thalasso-luokan huone 1-2 hengelle. Nykyaikaisissa ja tilavissa huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, wc, tv, puhelin ja laminaattilattia. Huoneet sijaitsevat 2. kerroksessa. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Ei ilmastointia. Osassa huoneissa on merinäköala.


Perhehuone 3-5 hengelle. Isompi huone jossa 3 tavallista vuodetta, wc, tv, puhelin ja laminaattilattia. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Huoneissa ei ole parveketta. Perhehuoneet sijaitsevat 2.kerroksessa.


Inva-huone 1-2 hengelle. Huoneissa 2 erillistä vuodetta (saa siirrettyä yhteen), wc, tv, puhelin ja laminaattilattia. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Ei ilmastointia eikä parveketta. Invahuoneessa on korotettu wc-istuin, seinässä apukaiteet sekä suihkussa pieni suihkutuoli. Sängyssä ei ole lisävarusteita.


Sviitti on yksi iso huone (jaettu kahteen osaan, ei väliovea). Yhdessä sviiteistä on 2 parveketta (ei merinäköalaa). Kahdessa sviiteistä on merinäköala (ei parveketta). Kahdessa sviitissä on kokolattiamatto ja yhdessä sviitissä laminaattilattia. Sviiteissä on 2 erillistä vuodetta (saa siirrettyä yhteen), vuodesohva, nojatuolit, wc, tv ja puhelin. Sviiteissä ei ole ilmastointia.

Etukäteen ostettavissa olevat puoli- ja täysihoitopaketit

Yhteensä 4 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min, inhalaatio, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, Biotron -valoterapia, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 6 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min, inhalaatio, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, Biotron -valoterapia, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 15 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja, lääkärin tulokonsultaatio sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: 25 min hieronta, mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, Bioptron -valoterapia, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare -hoitopöydällä, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 19 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja, lääkärin tulokonsultaatio sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: 25 min hieronta, mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, Bioptron -valoterapia, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare -hoitopöydällä, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 21 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja, lääkärin tulokonsultaatio sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: 25 min hieronta, mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, Bioptron -valoterapia, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare -hoitopöydällä, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 30 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja, lääkärin tulokonsultaatio sekä puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: 25 min hieronta, mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, Bioptron -valoterapia, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare -hoitopöydällä, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 4 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen. Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min, inhalaatio, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, Biotron -valoterapia, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 6 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen. Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min, inhalaatio, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, Biotron -valoterapia, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 15 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja, lääkärin tulokonsultaatio, sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen. Henkilökohtaiset hoidot: 25 min hieronta, mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, Bioptron -valoterapia, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare -hoitopöydällä, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.


Yhteensä 19 hoitoa, puolet henkilökohtaisia hoitoja ja puolet ryhmähoitoja, lääkärin tulokonsultaatio sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen. HUOM! Alle 13-vuotiaan lapsen hintaan sisältyy vain puolihoitoruokailut ! Henkilökohtaiset hoidot: 25 min hieronta, mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, Bioptron -valoterapia, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare -hoitopöydällä, hierova tuoli ja musiikkiterapia, parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille. Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, vesiaerobic 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti.

Etukäteen ostettavissa olevat Kauneuspaketit

2 hoitoa: Thalasso rentouttava kokovartalohieronta 45 min tai Thalasso rentouttava miesten hieronta 50 min, Jalkahoito 50 min


3 hoitoa: Hieronta ja naamio kasvoille ihotyypin ja vuodenajan mukaan 50 min, Jalkahoito 50 min, Käsihoito 40 min

Etukäteen ostettavissa olevat ruokailupaketit

Lounaspaketti sisältää lounaan perilläolopäivinä (ei saapumis- ja lähtöpäivinä). Lounas tarjoillaan klo 12:00-15:00.


Illallispaketti sisältää illallisen perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä). Illallinen tarjoillaan klo 17:00-20:00.


Seuraavat erikoisruokavaliot mahdollisia ilman lisämaksua: laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja kasvisruoka. Muista mahdollisista erikoisruokavalioista kylpylä perii lisämaksun. Ruoka-allergikoille ei ole tarjolla yhtä monipuolisia erikoisruokia kuin Suomessa.

Osoite: Ranna 2,  90403 Haapsalu
Puhelin 1: +372 47 24 600
Sähköposti: framare@framare.ee
http://www.framare.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Polkupyörän vuokraus
 • Kävelysauvojen vuokraus
 • Vesijuoksuvyön vuokraus
 • Suksien vuokraus (talvella)
 • Kahvin- tai vedenkeittimen vuokraus (14 €/ viikko tai 3 €/vrk)
 • Hiustenkuivaajan vuokraus
 • Retket ja illanvietot
 • Onnittelupaketit
 • Kokoustilat: 45m2 Seminaaritila pienelle kokoukselle, ryhmätyö tai esitystilaksi. Seminaaritilaan mahtuu 20 henkilöä, jos käytetään diplomaattipöytäjärjestystä; 75m2 Panoraamasali, jossa on merinäköala. Kokoontumiset voidaan järjestää luokkahuone-, kahvilan-, teatteri-, diplomaatti- tai U-tyylin mukaisesti. Teatterimuodossa mahtuu panoraamasaliin 80 henkilöä. Saleissa on Internet-yhteys, piirtoheitin, paperitaulu, televisio, videonauhuri, DVD-, CD-R- ja MP3-soittimet

Muita lisätietoja

 • Aamiainen klo 7:00-11:00, lounas klo 12:00-15:00 ja illallinen klo 17:00-20:00
 • Vastaanotossa tallelokerot (lisämaksusta)
 • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Eurocard ja Mastercard
 • Ei lemmikkieläimiä