Ikaalisten matkatoimisto

Laine

Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Kylpylä on erikoistunut mm. mutahoitoihin, joihin käytetään Haapsalun omaa hoitomutaa. Mutahoidot tepsivät moniin kroonisiin tulehdussairauksiin. Laine on suosittu erityisesti keski-ikäisen ja varttuneemman väestön keskuudessa. Kylpylän kodikas ja kiireetön tunnelma vetää asiakkaita takaisin aina uudelleen.

Tietoa Laine-kylpylästä

Laine sijaitsee merenlahden rannalla, noin 800 m keskustaan, 600 m uimarannalle. Hotelli on rakennettu v. 1986 ja uusittu viimeksi tammikuussa 2018. Hotellissa on 4 kerrosta ja 95 huonetta. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-4. Huonekäytävän päässä on asiakkaiden yhteiskäytössä oleva kylmäkaappi. Hotellissa on pieni leikkihuone lapsille. Kaikissa huoneissa on Wifi. Kahvilassa on ilmainen internet-piste. Kylpylässä näkyy Suomen TV-kanavat YLE2 ja MTV3. Hotelli on kokonaan savuton. Standard huoneissa ja minisviiteissä ei ole ilmastointia. Kylpylä järjestää retkiä, tuote-esittelyjä, iltaohjelmaa ja tanssia.
Hoito-osasto on suljettu Uudenvuodenpäivänä.

Sauna- ja allasosastolta löytyy uima-allas (5 x 20 m), poreallas, löylysauna, höyrysauna ja sanarium merinäköalalla. Osastolla on myös pieni lepoalue merinäköalalla ja tänne on mahdollista tilata välipaloja ja juomia. Kylpylässä ei ole vesijuoksuvöitä. Uima-altaan veden lämpötila on n. 29 astetta.

Hotellilla on pieni kuntosali, jossa 4 kuntoilulaitetta (kuntopyörä, soutulaite, juoksumatto ja crosstrainer). Kuntosali on avoinna klo 7:00-22:00 ja sen käyttö on ilmaista hotellin asiakkaille.

Kylpylä ei ole sopiva liikuntarajoitteisille eikä rollaattoria tai pyörätuolia käyttäville asiakkaille. Käytävissä on paljon portaita, ravintolan ja hotellin välillä on 6 porrasaskelmaa, ravintolan ja kauneuskeskuksen/uima-altaan välillä yli 30 porrasaskelmaa. Kylpylässä ei ole invahuoneita ja ainoa inva-wc on hotellin vastaanotossa. Lisäksi pyörätuoliasiakkaat eivät saa hoitovalikoimasta kaikkia hoitoja, koska hoito-osastolla ei ole erikoislaitteita liikuntaesteisille. Hissillä ei pääse ruokasaliin, uima-allasosastolle eikä kauneushoitolaan.

Erityisruokavaliot: Seuraavat erityisruokavaliot mahdollisia ilman lisämaksua: laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja kasvisruoka. Muista mahdollisista erityisruokavalioista kylpylä perii lisämaksun.

Huonehintaan sisältyy aamiainen, aamu-uinti ja löylysauna klo 7:00-9:00, kylpytakin käyttö (tossut lisämaksusta), aamuvoimistelu ma-pe klo 8:00 (ei kaikkina päivinä, tarkempi tieto paikanpäällä kylpylässä), sauna- ja allasosaston käyttö ma-pe klo 13:00-22:00 ja la-su klo 9:00-22:00, kuntosalin käyttö klo 7:00-22:00, kävelysauvojen käyttö ja suomenkielinen opaspalvelu.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Laine-kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa joko 2 erillistä sänkyä tai parivuode, wc/kylpyhuone (suihku, neljässä huoneessa amme), tv, puhelin, vaatekaappi, kirjoituspöytä ja laminaattilattia. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Ei ilmastointia. Koko n. 18 m2. Osa huoneista on meren puolella. Mahdollisuus saada nais- ja miespaikkoja.


Standard huone 1 hengelle. Huoneissa 1 sänky, wc/kylpyhuone (suihku), tv, puhelin, vaatekaappi, kirjoituspöytä ja laminaattilattia. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Ei ilmastointia. Koko n. 14 m2. Huoneet sijaitsevat 2. ja 4. kerroksessa. Yhden hengen huoneista ei ole merinäköalaa.


Superior-luokan huone 1-2 hengelle. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Osassa huoneissa on merinäköala. Huoneissa on joko 2 erillistä sänkyä tai parivuode, wc/kylpyhuone (suihku), tv, puhelin, vaatekaappi, kirjoituspöytä ja laminaattilattia. Ei parveketta. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Huoneet sijaitsevat 2.kerroksessa kahvilan ja ravintolan vieressä, kauneuskeskuksen, uima-allasosaston ja saunojen lähellä. Koko n. 19-20 m2.


Standard+ huone 1-2 hengelle. Vuonna 2017 remontoiduissa huoneissa joko 2 erillistä sänkyä tai parivuode, wc/kylpyhuone (suihku), tv, puhelin, vaatekaappi, kirjoituspöytä ja tammiparketti. Kaikki huoneet sopivat myös allergisille. Ei ilmastointia. Koko n. 17-19 m2. Osa huoneista on meren puolella.


Minisviitit sijaitsevat 3. kerroksessa. Kaikissa makuu- ja olohuone, wc/kylpyhuone (suihku) sekä laminaattilattia. Makuuhuoneessa on 160 cm leveä vuode ja TV, olohuoneessa vuodesohva, nojatuoli, sohvapöytä, tv ja puhelin. Huoneista ei ole merinäköalaa. Minisviitti soveltuu allergikoille. Huoneissa ei ole ilmastointia. Koko n. 23 m².


Sviittissä on olo- ja makuuhuone (molemmissa ilmastointi) sekä merinäköala. Makuuhuoneessa 2 erillistä vuodetta (saa siirrettyä yhteen), TV, puhelin. Olohuoneessa kirjoituspöytä, vuodesohva, nojatuolit, jääkaappi, tv, puhelin, CD-soitin ja DVD-laite. Kylpyhuoneessa wc, suihku ja jacuzzi-amme. Sviitissä on laminaattilattia ja se sijaitsee 2. kerroksessa. Sviitti soveltuu allergikoille. Koko n. 42 m2.

Etukäteen ostettavissa olevat täysihoitopaketit

Hinta sisältää: 4 hoitoa sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima: hieronta 25 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, suolahoito 30 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, valohoito 25 min, jalkojen pyörrekylpy 15 min, Charcot -suihku 10 min, kunto- tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: 5 hoitoa sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima: hieronta 25 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, suolahoito 30 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, valohoito 25 min, jalkojen pyörrekylpy 15 min, Charcot -suihku 10 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 12-18 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 10-15 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 14-19 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 24-36 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 20-30 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 48-72 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.

Etukäteen ostettavissa olevat Hieronta- sekä Terveys- ja Kauneusviikot

Sisältyy lääkärin tulokonsultaatio, 6x klassinen kokovartalohieronta 50 min, lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti lisäksi 6 hoitoa seuraavista: vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, valohoito 25 min, jalkojen pyörrekylpy 15 min, Chargot -suihku 10 min, venytyshoito 10-15 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom. Sunnuntaisin ei ole hoitoja. HUOM! Sama henkilö ei voi varata Hierontaviikkoa ja täysihoitopakettia !


Terveys- ja kauneusviikko sisältää: 3 pitkää hierontaa seuraavasta valikoimasta: hieronta Haapsalun hoitavalla mudalla 60 min, selluliittihieronta 60 min, klassinen kokovartalohieronta 60 min, lymfahieronta 60 min, 3 pitkää hoitoa seuraavasta valikoimasta: "Itämainen hemmottelu" 60 min, rentouttava jalkahoito ja hieronta 60 min, kosteuttava kääre 60 min, Spa-manikyyri 60 min, hemmotteleva pedikyyri 60 min sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen Huom. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata Terveys- ja kauneusviikkoa sekä täysihoitopakettia !

Etukäteen ostettavissa olevat kylpylähoidot vähintään 7 yön matkalla

Mutahoito hoitaa kroonisia nivelsairauksia ja psoriasista, lieventää kipuja, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumista sekä poistaa kehosta ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita. Hoitoa annetaan koko vartalolle tai ainoastaan halutuille alueille.


Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen syväpuhdistus, kasvojen- ja dekolteealueen hieronta, seerumi, persoonallinen naamio, silmänympäryshoito, kiinteyttävät silmätyynyt, silmänympärysvoide, päivävoide, kulmakarvojen ja ripsien värjäys, kulmakarvojen muotoilu ja käsien hieronta.


Klassinen hieronta on tunnetuin tapa alentaa stressiä ja vähentää jännitystä. Hieronta nopeuttaa aineenvaihduntaa, palauttaa kadotettua energiaa ja luo hyvänolontunteen. Hieronta sopii moniin erilaisiin luusto- ja lihassairauksiin sekä kroonisiin kipuihin.


Aromimuta on kevyempi vartalohoito niille, joille mutahoito ei sovi, mutta jotka kuitenkin haluavat kokeilla Haapsalun mudan vahvistavaa vaikutusta. Hoito poistaa liiallista nestettä ja kuona-aineita kehosta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rentouttaa ja nopeuttaa kroonisten tulehdusten paranemista. Hoidon aluksi vartalo peitetään 15-20 minuutiksi mutahauteilla, joihin on lisätty aromiöljyjä. Tämän jälkeen seuraa suihku sekä kevyt hieronta ihoa ravitsevalla aromatisoidulla öljyllä.


Hieronnassa käytettävä Haapsalun terveysmuta kuorii ja hoitaa ihoa. Hieronta edesauttaa nesteen ja kuona-aineiden poistumista, elvyttää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja nopeuttaa kroonisten tulehdusten paranemista. Hieronnan alussa selkään asetetaan mutahaude. Hauteen vaikutusaikana hierotaan ensin koko vartalo ja lopuksi (kun haude on poistettu) hierotaan myös selkä.


Vaahtokylpy, kynsinauhojen ja kovettumien käsittely, kynsien muotoilu, voitelu


Kynsinauhojen öljyäminen, kynsien muotoilu ja voitelu, kylpy kynsille


Kuoriva hoito, jossa kaakao-appelsiinijauhe yhdessä merisuolan kanssa takaa luonnollisen ja tehokkaan ihon kuorinnan. Appelsiini ja kaakao sisältävät runsaasti A- ja C-vitamiinia, jotka ehkäisevät ihokudosten vanhenemista ja kosteuttavat ihoa. Kuorinta-aine sisältää myös E-vitamiinia.


Intialainen päähieronta on ikivanha stressiä poistava hoitomuoto, jossa pään, niskan, kasvojen ja hartioiden hieronnan tuloksena pään verenkierto paranee ja hiusten kasvu kiihtyy. Hieronta vähentää myös hiustenlähtöä ja harmaantumista sekä lievittää päänsärkyä ja silmien väsymistä sekä auttaa unettomuuteen. Hoito tehdään istuma-asennossa. Ennen hoitoa ja myös sen jälkeen on juotava runsaasti vettä tai teetä, jotta hieronnan vilkastuttama kuona-aineiden poistuminen nopeutuisi. Ennen hierontaa ei saa ainakaan viiteen tuntiin nauttia alkoholia eikä ulkoilla ilman päähinettä.


Hieronta lieventää tehokkaasti ja nopeasti jännittyneitä hartioita ja niskaa. Hieronta aktivoi veren- ja lymfakiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä vähentää pään ja lihasten särkyä.

Osoite: Sadama 9/11, 90502 Haapsalu
Puhelin +372 472 4400
Kotisivut: www.laine.ee
Sähköposti: info@laine.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Tallelokeroiden vuokraus vastaanotosta
  • Polkupyörän vuokraus
  • Kesällä aurinkotuolien vuokraus
  • Onnittelupaketti
  • Kokoustilat

Muita lisätietoja

  • Aamiainen ma-pe klo 7:00-10:00, la-su 8:00-11:00, lounas klo 12:00-13:30 ja illallinen klo 17:00-18:30
  • Vastaanotosta voi lainata hiustenkuivaajaa
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard
  • Ei lemmikkieläimiä